تالار گفتمان مانشت
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ma2ta.a.h - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ

سلام دوستای خوب مانشتی
فکر کنم یک سال زحماتم بر باد رفته در حال اشک ریختن دارم مینویسم این درصد هارو....
زبان ۱۶/۶۶
مشترک ۲۴/۴۴
مدیریت ۳۱/۱۱
تخصصی ۳۵
معماری ۱۶/۳۳

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - m_ok - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط:  کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی)

زبان : ۶۱
مشترک: ۳۲
مدیریت: ۶۰
تخصصی: ۷۵
معماری: ۱۱

خب خیلی خوبه دیگه...برا تضعیف روحیه میذارید یا واقعا میخواید نظر بدونید ؟ Sad

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ

مشترک :۳۷/۷۸ درصد Rolleyes

زبان : ۱۲ درصد Dodgy

مدیریت : ۳۳ درصد Undecided

تخصصی : ۱۲ درصدAngry

شبانه تجارت امید هست ؟!!! Huh

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:  زبان ۴۰
مشترک ۱۵/۵۵
تخصصی ۵۹/۲۵
معماری سفید

بچه هاااااا..... یکی ام ج منو بدهههههه

میانگین درصداتونو حساب کنین میشه (۲۵/۶۴)با این میانگین والبتع باتوجه به معدل حدود ۲۰۰تا ۲۵۰ گرایش ۲و۳شدن.
کارنامه های پارسالو ببینین دستتون میاد

به نظرتون خوبه؟؟
شبانه چی؟؟؟
قبول میشم؟؟؟؟Huh
کجا قبول میشم؟؟؟؟
بازم بستگی به سختیه سوالات داره.
فکر کنم امسال تخصصی مشترک و معماری اسونتر بوده.اما اگه پارسال این درصدارو میزدین شانس روزانه گرایش ۲و۳ داشتین.

شبانه چی؟؟؟
قبول میشم؟؟؟؟؟
من تمام این حرفامو براساس پارسال میزنم.
اره شبانه قبولید.روزانه هم شانستون بالاست

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  من دوستم گفت بپرسم این درصدا تو آی تی امیدی به تهران هست اصلا؟ خیلی ناراحته Sad Sad

زبان ۲۰%

مشترک خیلی خیلی بد ۵%

مدیریت ۶۸%

تخصصی ۴۰%

خواهشا نظرتونو بگین...

دوستان میشه راجع به این درصدا هم نظرتونو بگین؟ Huh

تجارت شبانه تهران نمیشه اصلا نه؟ UndecidedConfused

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ

یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!!
زبان ۱۸

مشترک ۱۵

تخصصی ۳۸

مدیریت ۳۸

روزانه شبانه هر کجای این کره زمین امیدی هست؟؟؟؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jamshidi - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط:  کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی)

زبان : ۶۱
مشترک: ۳۲
مدیریت: ۶۰
تخصصی: ۷۵
معماری: ۱۱

قبولی شک نکن. فقط شیرینی ما یادت نره

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sonia1990 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:  سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت..
و سوال ۴۹ نرم افزار...
۵۶ شبکه هم که گزینه اول درسته پس چرا زده ۴///
سوال ۸۰ پایگاه داده هم که بدون شک غلطه چون تو همه کتابا میگه چیزی که تو Group by حتما باید تو select هم بیاد...
اهههههههههههههههههههههههههههههههههه.........

سوال ۸۰ منم به همین دلیل گزینه رو رد کردم
بقیه سوالا قبول ندارم چون خودم درست زدم

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:  یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!!
زبان ۱۸
مشترک ۱۵
تخصصی ۳۸
مدیریت ۳۸

به شبانه غیر از تهران میتونید امیدوار باشید اگه بخواید. Shy

اصلا من تهران نمیخوام!!!!! تهرانم کجا بود!!!هرجا قبول بشم فقط بگین قبول میشمSad(((((((

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  من دوستم گفت بپرسم این درصدا تو آی تی امیدی به تهران هست اصلا؟ خیلی ناراحته Sad Sad

زبان ۲۰%
مشترک خیلی خیلی بد ۵%
مدیریت ۶۸%
تخصصی ۴۰%
خواهشا نظرتونو بگین...
دوستان میشه راجع به این درصدا هم نظرتونو بگین؟ Huh
تجارت شبانه تهران نمیشه اصلا نه؟ UndecidedConfused
[/quote]

(نظر شخصی) : درصد مشترک پایین است، تجارت شبانه تهران احتمال اش ناچیز است. شاید شبانه شهرستان. Shy
[/quote]

پس اصلا امکانش نیست براش... SadSad

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:  یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!!
زبان ۱۸
مشترک ۱۵
تخصصی ۳۸
مدیریت ۳۸

به شبانه غیر از تهران میتونید امیدوار باشید اگه بخواید. Shy

اصلا من تهران نمیخوام!!!!! تهرانم کجا بود!!!هرجا قبول بشم فقط بگین قبول میشمSad(((((((

دوست عزیز هیچ کس نمیداند شما قبول می شوید یا خیر. حتی سازمان سنجش هم الان نمی داند.
منتها بر اساس برخی فاکتورها، می شود گفت احتمال قبولی شبانه شهرستان را دارید. بیشتر از این چیزی نمی شود گفت Shy

مرسی با مزه گفتین Smile از استرسه دیگه!!!!

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ

مشترک :۳۷/۷۸ درصد

زبان : ۱۲ درصد

مدیریت : ۳۳ درصد

تخصصی : ۱۲ درصد

شبانه یعنی میشه تهران ؟!!!! (قناوری اطلاعات پزشکی )

پیشبینی من درست بود Big Grin

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mamadzebal - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ

زبان: ۵۲
مشترک: ۱۷
تخصصی: ۷۹
معماری ۳۶

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ma2ta.a.h - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط:  سلام دوستای خوب مانشتی
فکر کنم یک سال زحماتم بر باد رفته در حال اشک ریختن دارم مینویسم این درصد هارو....
زبان ۱۶/۶۶
مشترک ۲۴/۴۴
مدیریت ۳۱/۱۱
تخصصی ۳۵
معماری ۱۶/۳۳

میشه یکی درمورد درصد های منم حرفی بزنه دارم میمیرم از نگرانیی Sad :'(

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mehdi.m2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ

عاقا گروه درسی رو از کی راه بندازیم؟؟؟؟؟؟ فردا خوبه؟؟؟؟؟
ای تی
زبان ۱۰
مشترک ۱۱
مدیریت سفید
تخصصی ۳۳
معماری ۰ Sad

کامپیوتر

زبان ۱۲
ریاضی ۴- (تا حالا رکورد زدم)
مشترک ۱۰
نرم ۳۵
هوش ۸- (ببینم کی می تونه رکوردم رو بزنه) :|