|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ma2ta.a.h - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
سلام دوستای خوب مانشتی فکر کنم یک سال زحماتم بر باد رفته در حال اشک ریختن دارم مینویسم این درصد هارو.... زبان ۱۶/۶۶ مشترک ۲۴/۴۴ مدیریت ۳۱/۱۱ تخصصی ۳۵ معماری ۱۶/۳۳ |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - m_ok - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی) خب خیلی خوبه دیگه...برا تضعیف روحیه میذارید یا واقعا میخواید نظر بدونید ؟
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
مشترک :۳۷/۷۸ درصد ![]() زبان : ۱۲ درصد ![]() مدیریت : ۳۳ درصد ![]() تخصصی : ۱۲ درصد ![]() شبانه تجارت امید هست ؟!!!
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:من تمام این حرفامو براساس پارسال میزنم.(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط:بازم بستگی به سختیه سوالات داره.(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)masoudtizhoush نوشته شده توسط: زبان ۴۰ اره شبانه قبولید.روزانه هم شانستون بالاست |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: من دوستم گفت بپرسم این درصدا تو آی تی امیدی به تهران هست اصلا؟ خیلی ناراحته دوستان میشه راجع به این درصدا هم نظرتونو بگین؟ ![]() تجارت شبانه تهران نمیشه اصلا نه؟ ![]()
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!! زبان ۱۸ مشترک ۱۵ تخصصی ۳۸ مدیریت ۳۸ روزانه شبانه هر کجای این کره زمین امیدی هست؟؟؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - jamshidi - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی) قبولی شک نکن. فقط شیرینی ما یادت نره |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sonia1990 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: سلام دوستان من شدیدا به سوال ۳۲ گسسته اعتراض دارم عبارت اول ۱۰۰% نادرسته چون گفته بدون جهت.. سوال ۸۰ منم به همین دلیل گزینه رو رد کردم بقیه سوالا قبول ندارم چون خودم درست زدم |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!! اصلا من تهران نمیخوام!!!!! تهرانم کجا بود!!!هرجا قبول بشم فقط بگین قبول میشم (((((((
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: من دوستم گفت بپرسم این درصدا تو آی تی امیدی به تهران هست اصلا؟ خیلی ناراحتهدوستان میشه راجع به این درصدا هم نظرتونو بگین؟ ![]() تجارت شبانه تهران نمیشه اصلا نه؟ ![]() ![]() [/quote] (نظر شخصی) : درصد مشترک پایین است، تجارت شبانه تهران احتمال اش ناچیز است. شاید شبانه شهرستان. ![]() [/quote] پس اصلا امکانش نیست براش... ![]()
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: یکیم راجع به من دربدر بینوا نظر بده !!!! مرسی با مزه گفتین از استرسه دیگه!!!!
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
مشترک :۳۷/۷۸ درصد زبان : ۱۲ درصد مدیریت : ۳۳ درصد تخصصی : ۱۲ درصد شبانه یعنی میشه تهران ؟!!!! (قناوری اطلاعات پزشکی ) پیشبینی من درست بود
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mamadzebal - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
زبان: ۵۲ مشترک: ۱۷ تخصصی: ۷۹ معماری ۳۶ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ma2ta.a.h - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: سلام دوستای خوب مانشتی میشه یکی درمورد درصد های منم حرفی بزنه دارم میمیرم از نگرانیی :'(
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mehdi.m2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
عاقا گروه درسی رو از کی راه بندازیم؟؟؟؟؟؟ فردا خوبه؟؟؟؟؟ ای تی زبان ۱۰ مشترک ۱۱ مدیریت سفید تخصصی ۳۳ معماری ۰ ![]() کامپیوتر زبان ۱۲ ریاضی ۴- (تا حالا رکورد زدم) مشترک ۱۰ نرم ۳۵ هوش ۸- (ببینم کی می تونه رکوردم رو بزنه) :| برا ای تی خونده بودم قرار بود کامپیوتر گرایش هوش رو خوب بزنم ![]() ![]() ![]() فک کنم اگه نخونم درصدام بهتر بشه برای سال بعد
|