![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - b.kiani - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
اونی که میخواستم نشد. زبان ۸% ریاضی ۱۰% مشترک ۲۸% :-( نرم ۵۶% |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - shahbazi - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: دفترچه B فرق داره کلیدش با A? دفترچه B از کجا گیر بیارم؟ فرق نداره. |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - iammiti - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
ریاضی ۲% مشترک : ۱۴% تخصصی نرم : ۱۰% تخصصی هوش : ۱۲% زبانم که مهم نیس :دی از فروردین شروع کم فک کنم خوب باشه |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahdiazadbar - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
واسه من افتاض بد بود. ما ک رفتیم سربازی نرم افزار زبان = حساب نکردم ریاضی = -۲ مشترک = ۱۳ تخصصی = ۱۶ IT زبان حساب نکردم مشترک حدودا صفر تخصصی ۲۵ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mahdi-313 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
هوش ۱۷/۶۴ مشترک ۳۲/۱۱ ریاضی ۱۰/۳۷ زبان ۱۷/۷۶ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nazanin2020 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
درصد گرفتن منم حالب شده!!! دفترچه d رو دانلود کردم کلیدای A رو دارم دفترچه خودم c بوده! فک نکنم حالاحالاها بتونم درصد بگیرم |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - SaRaNkdl - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ
زبان ۲۰ ریاضی ۴۱ مشترک ۲۵ تخصصی ۳۷ هوش ۳۱ ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Pegasus - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
سلام خوب نبود خدا رحم کنه زبان ۳۰ ریاضیات ۱۷ مشترک ۲۵ هوش ۱۲ افتضاح شد نه؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)SaRaNkdl نوشته شده توسط: زبان ۲۰ تخصصی چیه هوش چیه؟ ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: درصد گرفتن منم حالب شده!!! دفترچه D رو از کجا آوردی؟ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nazanin2020 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: دفترچه D رو از کجا آوردی؟از همینحا گرفتم،البته سنجش دفترچه a رو گذاشته |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)saeed.rasouli نوشته شده توسط: zaban 30 11 2 --> 34% تبریک میگم، چرا که نه! رتبه ات زیر ۱۵ میشه و در بهترین حالت تک رقمی موفق باشی ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zakaria.a - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام .اینم درصدای منه زبان سفید ریاضی ۲ ٪ مشترک ۲۵/۹۵ ٪ تخصصی نرم افزار ۱۶/۶۵ ٪ تخصصی هوش ۱۸/۷۵ ٪ به نظرتون امیدی به قبولیم هست یا باید برم سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - SaRaNkdl - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ)SaRaNkdl نوشته شده توسط: زبان ۲۰ ![]() ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
![]() ![]() ![]() زبان: ۴۵/۵۵% ریاضی: ۱۲/۵% مشترک: ۴/۹۴% (حسوداش بسوزن! ![]() معماری: ۱۸/۷۵% هوش: ۱۴/۵۸% (من خوشخیال فکر می کردم حداقل ۴۵ میزنم) |