تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - abysmal - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ
مشترک ۶درصد تخصصی ۵۸ درصد معمار ۲۵ درصد به نظر شما جایی قبول میشم |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - saeedehs - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ
یه سوال مسخره! هر یک درستی با سه تا غلط میره؟ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - mahtab69 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: یه سوال مسخره!آری |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - f_8169 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
الان واقعا واسه من سواله شما درصداتونو چطوری حساب میکنید وقتی هنوز کلید سنجش نیومده!!! مثلن من با کلید مدرسان مشترک ۳۴ زدم با پارسه ۲۱ !!!!!!!!!! این همه تفاوت دارن |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - navid_itboy - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: الان واقعا واسه من سواله شما درصداتونو چطوری حساب میکنید وقتی هنوز کلید سنجش نیومده!!! البته اینا همش حدس و گمانه ممکنه الان دلمون به ین درصدا خوشه و بدتر شه ولی ممکنه سازمان سنجش شادش کنههههههههه با کلید قشنگش........ولی یه چیزی کلید پارسه که هنو کامل نیومده نصف از مدرسان تصحیح کردی نصف از پارسه ایوللللللل |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - hamid88 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
من فکر کنم دیگه درس رو باید ببوسم و بزار کنار برم دنبال یه لقمه نون و کباب |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - f_8169 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: الان واقعا واسه من سواله شما درصداتونو چطوری حساب میکنید وقتی هنوز کلید سنجش نیومده!!! کاش زودتر سنجش کلید و بذاره من دارم از استرس میمیرم خو پارسه فقط شبکه رو نذاشته و الگوریتم ، شبکه که نزدم ( این همه خونده بودمش ) الگوریتمم احتمالا درسته جوابام ... |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - fatemeh_m - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
سلام منم حدودا زیان ۳۰ مشترک ۱۵ تخصصی ۸۳ شایدم ۷۵ معماری ۱۱ نظرتون؟:-( هرچند که تخصصی خوبه اما مشترک خیلی کمه و ناامید کننده ... :-( (۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: الان واقعا واسه من سواله شما درصداتونو چطوری حساب میکنید وقتی هنوز کلید سنجش نیومده!!! سلام سعی کن یکم از استرست کم کنی ایشالله که درصدات و همین طور رتبت خیلی خوب میشه نگران نباش |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - f_8169 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)fatemeh_m نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:سلام مرسی شما هم تخصصی رو ترکوندی ، مشترکتم بد نیس و ایشالا با کلید سنجش بهترم میشه |
درصدای من - hosseina4 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
زبان صفر مشترک ۲۸ تخصصی ۵۷ معماری ۳۸ به نظزتون رتبه ام چند میشه |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - alizl70 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان. من این درصدا رو زدم البته حدس میزنم وقتی سازمان سنجش کلیدا رو بزنه بهتر شه درصدام مخصوصا مشترک زبان ۲۰ مشترک بین ۲۵ تا ۳۵ تخصصی حداقل ۵۵ (تا ۷۰) معماری بین ۴۰ تا ۵۰ تقریبا رتبم چقد میشه؟ دو تا سوال تخصصی شک داشتم که اگه میزدم درست میزدم (۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)hosseina4 نوشته شده توسط: زبان صفر احساس میکنم پیش هم نشستیم سر جلسه |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - virtual girl - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
من فقط میتونم بگم زبان ترکووندم با سیستم عامل خودم حال کردم ینی هوش خراب کردم ولی ... |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: خانم neda.h خیلی دوست دارم حرفتونو باور کنم! و خیلی دوست دارم همینجور باشه که می گین! ولی درصدای خیلی بهتر از خودم خیلی دیدم همینجا! من خیلی بی دقتی کردم! ولی خیلی از جواباروهم قبول ندارم. کلید سنجش که بیاد باید مثل بچه های پارسال همکاری کنیم و به جوابای ظاهرا اشتباه اعتراض بزنیم ان شاالله که مؤثر باشه (۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: سلام دوستان. بنظر من خیلی خوبه. حتما شریفی میشی. خوشا به حالــت..... |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - alizl70 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:نه شریفی که نه ولی میشد شریف هم درومد تو آزمونام که همش ۲۰۰ میشدم حدس میزنم خیلی خوب بشم باز ۲۰۰ میشم(29 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: خانم neda.h |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بنظر من خیلی خوبه. حتما شریفی میشی. خوشا به حالــت.....نه شریفی که نه ولی میشد شریف هم درومد تو آزمونام که همش ۲۰۰ میشدم حدس میزنم خیلی خوب بشم باز ۲۰۰ میشم حالا شریفی که شدید خبرم کنید |