![]() |
آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: قضیه جالب شد دیگه استادتون فکر نمیکنم از دکتر کارگهی (مدیر گروه رشته کامپیوتر دانشگاه تهران) با تجربه تر باشن. ایشون هم گفتن مستقل از متن غیر قطعی |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ
از این لحاظ که استاد منه که از همه بالاتره که شکی توش نیست ![]() آهان تو کتاب اصلیش!شما چقدر خرخونید دیگه...! ![]() مرسی.... |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: انتشارات ناقوس رو بذارید کنار! . این حل تمرینه کلی غلط داشته ولی انصافا ببینید خود پیتر لینز هم تعجب کرده ![]() ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: انتشارات ناقوس رو بذارید کنار! . این حل تمرینه کلی غلط داشتهیه غلطهای مفهومی وحشتناکی تو کتاب صراف هست که خیلی داغونه. (۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:یه فایلی داشتم که لینز از اینکه این زبان مستقل شده بود گرخیده بود. هر چی میگردم پیداش نمیکنم. اون خیلی باحاله(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: انتشارات ناقوس رو بذارید کنار! . این حل تمرینه کلی غلط داشتهولی انصافا ببینید خود پیتر لینز هم تعجب کرده |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: از این لحاظ که استاد منه که از همه بالاتره که شکی توش نیستما که نمیزنیم شما قبول نمیکنی. اون لینکی که گذاشتمو دیدین؟ واضح بود که. نه تو فارسیش هم هست .اینم آدرسش: صفحه ۳۳۵ سوال ۱۰/ بقول دوستان خود لینز هم تعجب کرده! (۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:آره متوجه شدم. همین اجتماع نامتناهی رو گفته بود ثابت کنید که هست!!(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: انتشارات ناقوس رو بذارید کنار! . این حل تمرینه کلی غلط داشتهیه فایلی داشتم که لینز از اینکه این زبان مستقل شده بود گرخیده بود. هر چی میگردم پیداش نمیکنم. اون خیلی باحاله |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
واییییییییییییییییییی خدای من............. پس یه چیزی پس اگر نامساوی بودن قابل تشخیصه پس مساوی بودنم قابل تشخیصه پس جواب سوالهای نظریه یکیش مثل سوال آخر نظریه ۹۲ غلطه! پس جواب منم به این سوال این پیج غلطه! پس چرا هیچی نگفتید پس چرا به جواب من امتیاز دادید چرا سرم آنقدر درد می کنه یه دو سه تا قرص سردرد تا میرم بخورم شما هم جواب منو بدید!!! ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
آفرین شما الان به مرحله ای رسیدی که من گفتم اون اول که دیگه قطعی نظر نمیدم ![]() برای نا مساوی بودن ما به طور غیر قطعی تصمیم میگیریم که تساوی دو تا حرف از رشته رو بررسی کنیم (غیر قطعی بودن خیلی باید روش فکر کنید) اما برای مساوی بودن باید همه حروف با هم مقایسه بشن که حداقل نیاز به دو تا پشته داره |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: واییییییییییییییییییی خدای من.............ای بابا هول نکنید ![]() در ضمن مساوی بودن قابل تشخیص نیست. تو اون تالار که آدرسش گذاشتم آقای جویباری نوشتن |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
آخی پس ج من دلسته ![]() آها ملسی سرم خوب شد ![]() ![]() |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
ولی یه سوال دیگه و آخرین سوال من : اگر همون مساوی بودن بخواهد واسه یه رشته چک بشه باز قابل قبول نیست؟!!!! پس فقط نامساوی بودنو یه الگوریتم پیچیده واسش پیدا کردن که میشه با یه PDA هم جوابشو داد! خوب اگر همون نامساویه رشته مساوی شد پس نمی شه گفت همین الگوریتمو برای مساوی بودن به شرطی که فقط دو تا رشته باشن استفاده کرد؟! |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
دوستان موضوع بسته میشه. ![]() موفق باشید. |
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: دوستان موضوع بسته میشه.خدا خیرت بده. ببندش ، یه جماعتو از این ابهام و سردرگمی نجات بده. همینطور پیش بره ، تا سوالات کنکور ارشد قبل از انقلاب هم اینجا بررسی میشه ![]() |