***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ)parmiss نوشته شده توسط: علاقه علاقه و فقط علاقه.شک نکن. هر کس خودش بهتر از هر کس دیگه ای شرایط خودشو میدونه.شما بهتر از هرکس دیگه ای خودت رو میشناسی.نظرات دوستان محترمن ولی هیچ کس همهی جنبه های علاقهی شما رو نمیدونه.پس اون کاری رو بکن که به نظر خودت درسته.در ضمن تبریکات فراوان به شما بله بله! درسته ولی اگه میخواستم اینقدر که شما میگید به علاقم بها بدم، اصلاً من یک کامپیوتری نمیشدم و سالی که کنکور لیسانس دادم میرفتم مکانیک میخوندم! بالاخره علاقه هم درصد داره! همه چی که علاقه نیست. بنده باز عرض میکنم که خدا رو شکر من بین انتخاب خوب و خوبتر(یا به قول دوستمون عالی و عالیتر) گیر کردم و ضرری توش نیست...فقط میخوام واقعاً عالیترین انتخاب بشه، همین. برای همین دارم مشورت میکنم. خیلی هم ممنون بابت تبریک، ایشاالله قسمت همه. بچههایی که در جریان کار من هستند، لطفاً بگن نرمافزار امیر کبیر رو در مقایسه با آیتی-آیتی تهران چطور میبینن؟! |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ
و اینک نرمافزار چون بیام دابلیو میتازد! |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - mehrdad123 - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ
شما از همه انتظار کمک دارین و انصافا همه هم کمک کردن. ولی خودتون نه اینجا و نه وقتی که میل هم می زنیم بهتون! جواب نمی دین منبع چی خوندین سال چندم بودین ارشد می دادین . کارنامتونو اپلود نمی کنین و... اما انتظار دارین همه کمکتون کنن . باشه حرفی نیست!!!! |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)mehrdad123 نوشته شده توسط: شما از همه انتظار کمک دارین و انصافا همه هم کمک کردن. حالا چرا نارحت میشی عزیزم؟ متأسفانه این روزا شدیداً درگیر انتخاب رشته هستم، ولی به محض انجامش، در خدمت شما و بقیهی دوستان هستم. هر سوالی هم که داشتید جواب میدم! در ضمن ایمیلم رو هم هنوز چک نکردم، صبحها هم تا عصری پادگانم، جنازم میرسه خونه! شما به بزرگواری خودت ببخش. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید) - engineermpcs - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ
تو رو خدا یکی کمک کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه من در رشته IT رتبهام ۲۳۰۰ شده اما در بین پیام نور و غیر انتفاعی ۱۳۰۰ شده هر جا باشه میرم، مجازی،پیام نور، غیر انتفاعی ... اصلا من جایی قبول میشم !؟ |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - fallah_o68 - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
سلام من و دوستم که رتبشون خیلی خوب شده بود، شنبه همین هفته از اصفهان رفتیم تهران و دانشگاه شریف و دانشگاه تهران را از نزدیک دیدیم هر جفتشون عالی بودن و امکاناتشون خوب بود. و دانشجوهای هر دو راضی بودند. حتی یکی از دانشجوهای دانشگاه تهران، به ما گفت که اگه برگرده به ۲ سال پیش بازم تهران را بالاتر از شریف میزنه(البته نظر اونه) البته در مورد دانشگاه تهران بگم که علاوه بر اون ساختمان قدیمیش، یه ساختمان جدید هم زده بودند که فوق العاده بود. علاوه بر مدرن بودن، یه عالمه آزمایشگاه داشت و بچه های اونجا به ما گفتن که اونجا آزمایشگاهاش ۲۴ ساعته هستش و ... انتخاب با خودتون اما من رای ندادم چون IT هستم و نمیخام سرنوشتتون را من رقم بزنم. نمیخام خودخاهیم باعث بشه که به سراغ نرم برید و جای من و امثال منو باز کنید. اما به عنوان یه دوست، خواهش میکنم که اگه براتون امکان داره، باتوجه به کامپیوتری بودن شما، جای بچه های IT را باز کنید و به سراغ همون رشته کامپیوتر برید و بذارید ITها هم به سراغ گرایش خودشون برن و قبول بشن امیدوارم موفق باشید، ممنون |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید) - alireza.m - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)engineermpcs نوشته شده توسط: تو رو خدا یکی کمک کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه والا من که اطلاعاتی راجع به قبولیه آیتی ندارم، اما با کمی شانس شاید مجازی، و حتی اگه نشدی امید به تکمیل ظرفیت.... نمیدونم، اما امیدوارم قبول بشی. (۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: سلام بله دوست عزیز، هر دو عالی هستند، و اون ساختمون و امکاناتی که شما دیدی تو تهران، قطعاً بهترشو تو شریف دیدی! حواست نبوده که اینجا بنویسی... دوست عزیز شما امر کن! خواهش چیه؟! من فقط به خاطر شما دو انتخاب اولم رو زدم نرمافزار!!!! حالا دیگه فقط میتونی دعا کنی که من تو این دو قبول بشم وگرنه انتخاب سوم که شبکهی شریفه، خیلی محتمل هستش و با عرض شرمندگی باید بگم جای بچههای آیتی رو تنگ میکنم و باید من رو تحمل کنند. |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - parmiss - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ)alireza.m نوشته شده توسط:آخه من خودم رشتهی دیگه ایی رو دوست داشتم ولی آی تی خوندم وخییییییییییییییییییلی پشیمونم.خب اگه مسئله علاقه حل شدس اگه من بودم و با توجه به خصوصیات شخصی خودم حتما اول شبکه شریف و بعد نرم تهران و بعد آی تی تهران رو میزدم به خاطر اسم دانشگاه(بره من سطح علمی و قطب آی تی واینا.... در درجه دوم اهمیت داره)(09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ)parmiss نوشته شده توسط: علاقه علاقه و فقط علاقه.شک نکن. هر کس خودش بهتر از هر کس دیگه ای شرایط خودشو میدونه.شما بهتر از هرکس دیگه ای خودت رو میشناسی.نظرات دوستان محترمن ولی هیچ کس همهی جنبه های علاقهی شما رو نمیدونه.پس اون کاری رو بکن که به نظر خودت درسته.در ضمن تبریکات فراوان به شما راستی ممنون که ۲ تای اول رو نرم زدین واسه من که رتبم تو آی تی مرز تهران و شهرستانه یه نفر هم یه نفره خب ایشالا یکدومشو قبول شید |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ)parmiss نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ)alireza.m نوشته شده توسط:آخه من خودم رشتهی دیگه ایی رو دوست داشتم ولی آی تی خوندم وخییییییییییییییییییلی پشیمونم.خب اگه مسئله علاقه حل شدس اگه من بودم و با توجه به خصوصیات شخصی خودم حتما اول شبکه شریف و بعد نرم تهران و بعد آی تی تهران رو میزدم به خاطر اسم دانشگاه(بره من سطح علمی و قطب آی تی واینا.... در درجه دوم اهمیت داره)(09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ)parmiss نوشته شده توسط: علاقه علاقه و فقط علاقه.شک نکن. هر کس خودش بهتر از هر کس دیگه ای شرایط خودشو میدونه.شما بهتر از هرکس دیگه ای خودت رو میشناسی.نظرات دوستان محترمن ولی هیچ کس همهی جنبه های علاقهی شما رو نمیدونه.پس اون کاری رو بکن که به نظر خودت درسته.در ضمن تبریکات فراوان به شما خبر خوش برای شما دوست گرامی اینه که من حتی آیتی تهران رو بعد از نرم امیرکبیر زدم!!!! فقط بخاطر شما ها!!! برید حال کنید. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - hossein512 - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ
کارنامتو که نذاشتی. حداقل رتبه هوشتو بگو بدونیم! |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)hossein512 نوشته شده توسط: کارنامتو که نذاشتی. حداقل رتبه هوشتو بگو بدونیم! حتماً خوب نشدم که نگفتم دیگه! و خیالت راحت، حتی ۱ دونه هوش هم انتخاب نکردم. کلاً از هوش خوشم نمیاد و سوالاشم نزدم اصلاً و سفید دادم. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - mmpf - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ب.ظ
انشالله که ۳۰، ۴۰ نفر مثل شما تو هر دو رشته خوب اورده باشن وهمشون هم برن نرم افزار و... |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - admin - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۸ ب.ظ
نرم افزار شریف با ITایش هیچ تفاوتی نداره. میتونید دقیقا واحدهایی که نرمافزاریها میگذرونند رو انتخاب کرده و پاس کنید. اساتید مشترک هستند و دست ITها در همه زمینهها از نرمافزاریها بازتره. من جای شما بودم در انتخاب IT شریف شک به خودم راه نمیدادم. |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نرم افزار شریف با ITایش هیچ تفاوتی نداره. میتونید دقیقا واحدهایی که نرمافزاریها میگذرونند رو انتخاب کرده و پاس کنید. اساتید مشترک هستند و دست ITها در همه زمینهها از نرمافزاریها بازتره. جناب دکتر، بسیار ممنون و متشکر، ولی ۲۴ ساعت دیر تشریف آوردید! ( ۳، ۴ روز منتظر چنین حرفی بودم ولی خوب، کسی نبود و شما هم دیر اومدید! ولی خوب خدا رو شکر، همهی فکر هام رو کردم و با سبک سنگین کردن، انتخاب کردم و الان هم پشیمون نیستم! نرم تهران، آیتی شریف، هیچ وقت حتی فکرشم نمیکردم و هر دوش از سرم هم زیاده!!! یا اینه یا اون! ضرری توش نیست! (۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: انشالله که ۳۰، ۴۰ نفر مثل شما تو هر دو رشته خوب اورده باشن وهمشون هم برن نرم افزار و... ایشاالله! |