چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - نسخهی قابل چاپ |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - yoohanna - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
به نظر دوستانی که ارشد زیر ۱۰۰ شدن آیا دو درس محاسبات و مدار الکتریکی سخته یا آسون؟ یعنی اگه بذاریمش تو برنامه غذاییمون آیا میتونیم ۳،۴ تاشو بزنیم یا نه؟ البته این دو درسی که عرض کردم پایه رو صفر فرض کنید! |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mona23 - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ب.ظ
من کتاب آنالیز عددی راهیان ارشد رو خوندم ،اشتباه خیلی داشت و اصلا هم مفید نبود.از کتاب گسسته راهیان ارشد هم راضی نیستم. و کتاب معماری کامپیوتر پوران هم جالب نبود.البته به نظر من. |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - fatima1537 - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ)yoohanna نوشته شده توسط: به نظر دوستانی که ارشد زیر ۱۰۰ شدن آیا دو درس محاسبات و مدار الکتریکی سخته یا آسون؟دوست عزیر اینجا فقط کتابهایی که از نظر بقیه فایده ای نداشته معرفی میشه به اینجا رجوع کنید: محاسبات: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مدار: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - marry20 - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ)marry20 نوشته شده توسط: اقا تورو خدا بگید معماری از رو چه کتابی بخوانیم؟؟؟!!معماری رو از پوران پژوهش (یوسفی) بخون و ویس های یوسفی رو هم دانلود کن و همراه اون ادامه بده کتاب مانو رو هم داشته باش هرجا گیر کردی بهش رجوع کن ممنون از جوابتون ولی اینجا خیلیها گفتن که پوران خوب نیست چرا آخه؟؟!! (۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ)yoohanna نوشته شده توسط: به نظر دوستانی که ارشد زیر ۱۰۰ شدن آیا دو درس محاسبات و مدار الکتریکی سخته یا آسون؟ محاسبات درس آسونیه حتما توی برنامتون قرار بدین و حل سوالاش یک روتین خواست را داره وقتی سوالا را حل می کنید تا آخر پیش برید و وسطش جا نزنید در مورد مدار نظری ندارم |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - maryami - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۸ ب.ظ
nazariye va hooshe pooran be nazare man be dard nakhoran |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - sahar_2000 - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
ریاضی مهندسی پوران پژوهش فقط خودشومسخره کرده!!!!فقط به درد دوره میخوره!!!چیزی واسه یادگیری نداره!! معماری پوران خوبه به شرطی که از قبل مفاهیم رو بلد باشی!!!! |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - پشتکار - ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: کامپایلر گسترش علوم پایه آرمان مهربخش (فکر کنم همینه معروفه به مقسمی) میشه بگید مشکلش چیه؟ آخه من امسال از نمایشگاه خریدم، یعنی مطالعه اش نکنم؟ دوستان اگه لطف کنند و بگن در مقابل این کتب غیر مفید چه کتابی به دردشون خورد در کنکور ممنون می شیم |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - tavanmand - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: [quote='موج' pid='27396' dateline='1306648384']من اینو برای امتحان ترم خوندم و خوب بود برای شروع صفر کیلومترها .شایدم بشه گفت موتور راه انداز بود برام.آسون جلوه داد برام این درسو.بخون |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - aatwo - 12 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ)nika نوشته شده توسط: من سیستم عامل مقسمی رو خوندم و ۳ تا تست امسال رو زدم البته پایمون قوی بود اما خدایی کتاب خوبیه (۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ق.ظ)امیدوار نوشته شده توسط: قرار نیست شما تمام سوالات رو جواب بدید امسال سیستم عامل با وجود که دوتا مرجع خوندم +جزوهای اساتد دانشگا های تهران+تست پوران(طیبی) و خدایش مسلط بودم یه دونه تست هم نزدم خوب ولی مدار منطقی رو ۱۰۰ زدم یا مثلا ساختمان داده رو فقط یه دونه زدم،ببینید دوستان منابعی که بچه های رتبه برتر معرفی کردند رو بگیرید بخونید اگه سوال سخت بود و از دانشگاهای خارج بود خوب برای همه سخته تعداد انگشت شماری بتونند بزنند. (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ)khodam نوشته شده توسط: سلام کتابهایی که مفت نمی ارزد: (۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط: اینکه بعضیا می گن پایگاه داده پوران بد بود اصلا موافق نیستم.به نظرم فصلای اولش بهتر از مقسمیه . اما تو قسمت نرمال سازیا و وابستگی های تابعی مقسمی خیلی بهتر گفته. من که میگم از هردوش بخونید. اینکه می گید سوالا سخت بود و نمی دونید از کدوم منبع بخونید به نظر من مهم اینه که از بقیه بیشتر خونده باشین.ما همه مثل همیم و هیچ کدوم از ما مثلا به سوالات دانشگاه شیکاگو دسترسی نداره. فقط کافیه سوالای سالهای قبلو که همه بهش دسترسی دارن تو همه درسا فول باشیم. درسته که بعضی مواقع سوالا خارج از همه کتاباییه که خوندیم اما این وضعیت برا همه اس. درصد بیشتری از سوالا تکراریه. کافیه اونا رو خیلی خوب بلد باشیم. تا از بقیه جلو بیفتیم (۱۷ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)ali reza نوشته شده توسط: کسی از دوستان از انتشارات سپاهان کتابی خونده؟ کتاباش خوبه ؟من سیستم عاملش رو یه مروری کردم کاملا کپی کتاب سیستم عامل مقسمی هستش حتی عکسهاش . تنها فرقی که داره بهد از پایان هر مطلب تستهاش رو همون جا گذاشته و یه سری تست هم آخر هر بخش داره (۱۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: من فکر می کنم بهتره به جای تنبلی خوندن کتاب های مقسمی و پوران و ... کتاب های مرجعی که توی دانشگاه برای پاس کردن تو سر خودمون و اونا می زدیم بخونیم.. من که خودم امسال واقعا از تنبلیم اونهارو نخوندم و واقعا اشتباه کردم... نظر شما چیه؟؟ (۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: خودم فصل شمارش گریمالدی را تایید می کنم حتما بخونید+ تمریناش (۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ)marry20 نوشته شده توسط: اقا تورو خدا بگید معماری از رو چه کتابی بخوانیم؟؟؟!!معماری رو از پوران پژوهش (یوسفی) بخون و ویس های یوسفی رو هم دانلود کن و همراه اون ادامه بده کتاب مانو رو هم داشته باش هرجا گیر کردی بهش رجوع کن دوستان این نظرات بعضی از کاربرانه که هم تو این تاپیک و هم تو تاپیکهای دیگه افراد نظر دادن خوب نظر هر کس محترمه و احتمالا با مدرک و سند و یا تجربه میگن و باید به این نظرات توجه کرد اما خوب خیلی از این نظرات ضد و نقیض هستن البته یکی از دلیل هاش ممکنه کارایی افراد نحوه استفاده و اطلاعات قبلی باشه اما دوستانی که قبل از اینکه می خوان کاری رو شروع کنن سعی کنن خودشون هم جدا از این نظرات تحقیق کنن مثلا وقتی کتابی رو می خوان بخرن و چند تا از این کتاب معرفی بهشون شده سعی کنن خودشون یک دیده کلی تو اون چند تا کتاب بزنن ببینن کدوم با هاش راحترن این رو در نظر بگیرید برای افراد مختلف ممکنه یکی یک چیز باهاش راحت باشه یکنفر دیگه چیزه دیگر |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - Bache Mosbat - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
ساختمان دادهی تننباوم! |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - yaser_ilam_com - 21 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
کتاب های به درد ارشد نخور تجربه شخصی) طراحی الگوریتم و معماری و نظریه زبانها --> مقسمی نظریه زبان ها -- > مدرسان شریف (به درد من اصلا نخورد اما بعضی میگن خوبه) ساختمان دادهی --> تننباوم پایگاه داده --> پوران پژوهش (مقسمی عالی بود) طراحی و پیاده سازی --> جعفر نژاد قمی |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - zio_one - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ
پس از مطالعه نظریه پوران قطعا چنین حسی بهتون دست خواهد داد |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - khashaya - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: کامپایلر گسترش علوم پایه آرمان مهربخش (فکر کنم همینه معروفه به مقسمی) کامپایلر اگه می خوای بخونی یه کتاب هست همین ماله انتشارات مقسمی هست و نویسندش وحید رافع خیلی کتاب خوب و مناسبیه |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - shahrzad sara - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ)marry20 نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ)khodam نوشته شده توسط: سلام کتابهایی که مفت نمی ارزد: سلام دوست عزیز معماری از رو پوران بخوم |
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - spark1369 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ
سلام به همه ی دوستان حالا که بحث سر کتابه اگه می شه یه راهنمایی کنین که پایگاه رانکوحی بهتره یا جعفر نژاد ؟؟ اصلا رفرنس بخونم برا پایگاه ؟؟ |