مشاوره در مورد انتخاب رشته نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشاوره در مورد انتخاب رشته نرم افزار - farid - 22 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ق.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: رتبه های ۱۶۸ و ۱۶۲ شبانه تهران قبول شدندمن الان کاغذی که دستمه میبینم روزانه تهران هستش بازم به خدا توکل کردم و انتخاب دانشگاه کردم امیدوارم از دانشگاه تهران قبول شوم . هم باتوجه به گفته های شما و رتبه های قبول شده پارسال نظر شما چیه؟ چند درصد امکان قبولی دارم؟ به نظر من ۹۹/۹% قبولم. |
مشاوره در مورد انتخاب رشته نرم افزار - hatami - 22 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ
فکر کنم اشتباهی چیزی صورت داده و اگر هم نوشته روزانه دانشگاه تهران حتماً الگوریتم و محاسبات بوده من فکر میکنم که روزانه را خیلی سخت بتونی دانشگاه تهران نرم افزار بیاری ولی شبانه اش را حتماً میاوردی ولی با توجه به انتخاب رشته شما خیلی خوش بین باشم میگم شاید امیر کبیر را بیارید ولی مطمئن باشید که ۴ به بعد را حتما قبولید و اگر زیر ۲۰۰ الگوریتم و محاسبات شدید میتونستید دانشگاه تهران روزانه قبول بشید بازم توکل به خدا امیدوارم که همه بچهها اونجایی که به صلاح آینده شون هست قبول بشن متوجه شدم کدوم کاغذ را میگید نه اشتباه نکنید اینها به احتمال زیاد با امتیاز شاگرد اولی قبول شدند به معدل هاشون دقت بکنید رتبه شون اینطوری امده پایین وگرنه زیر ۱۰۰ دانشگاه تهران روزانه قبول میشند البته اگه شما هم شاگرد اول هستید مطمئن باشید که روزانه دانشگاه تهران را میارید |
RE: مشاوره در مورد انتخاب رشته نرم افزار - موج - ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ب.ظ)mary-joon نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: فقط اینکه گفتید ظرفیت های روزانه اضافه نشده درست نیست خودتون با پارسال مقایسه کنید لینک ظرفیت های پارسال مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |