![]() |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - نسخهی قابل چاپ |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - دریایه آبی پر تلاطم - ۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط: دوستان گرامی اگر امکانش براتون هست، لطفا سوالات آیتی رو هم بگذارید نه فقط برای من که برای خیل دوستانی که ممکنه رشتهشون اصلاً آی تی هم نباشه منم موافقم.اگه کسی نمیذاره اطلاع بدید.مرسی |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - niloofar_68 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
سلام من اسکنر ندارم متاسفانه اگر میخواهید میتونم براتون عکس بگیرم |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - Aseman7 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ)niloofar_68 نوشته شده توسط: من اسکنر ندارم متاسفانهسلام اشکالی نداره به از هیچی ! ![]() فقط قابل خوندن باشه طوری نیس |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - mahmood1 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ممنون هر طور که قابل خواندن باشه لطف شما رو میرسونه |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - shahram.nasaji - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
فصل سوم و پنجم فکر می کنم. جستجوی آگاهانه جستجوی خصمانه (۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: بچه ها ۲۵% دوم هوش از چه فصلای راهیان ارشده؟ |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - khosrow1 - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
دوستان عزیز می توانید آزمون ۲۵ درصد اول IT موسسه ی پارسه رو از لینک زیر دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - javad94 - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
khosrow1 ممنونم ازتون دست گلتون درد نکنه .... واقعا لطف کردی ... |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - jparisa - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: فصل سوم و پنجم فکر می کنم.ظاهرا فصل ۴,۶ میشه ممنون از اینکه جواب دادید |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - vanish - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
من هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم آزمون بعدی درس مدیریت از چه فصلهایی میاد! کسی میتونه کمک کنه؟ (همون کتاب پارسه رو دارم) |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - mgshervin - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)vanish نوشته شده توسط: من هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم آزمون بعدی درس مدیریت از چه فصلهایی میاد! کسی میتونه کمک کنه؟ (همون کتاب پارسه رو دارم) سرفصل تئوری مدیریت پارسه در ازمون های ازمایشی پارسه
۲۵ درصد اولجلد اول: کلیات: فصل ۱ برنامه ریزی: فصل ۳ تصمیم گیری: فصل ۷ ۲۵ درصد دوم جلد اول: فصل ۴ جلد دوم: فصل های ۱۵ ، ۱۶ ، ۱۷ ، ۱۸ ، ۱۹ ، ۲۰ ، ۲۱ ،۲۲ ۲۵ درصد سوم جلد دوم: رهبری: فصل های ۱ تا ۱۰ ۲۵ درصد چهارم جلد اول: کنترل: فصل ۶ نئوکلاسیک: فصل ۸ تئوری اقتضا: فصل ۹ فایل pdf را هم در پیوست قرار میدم |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - masume_ml - 06 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)Hassakrp نوشته شده توسط: گزینه صحیح واسه سوال ۱۰۵ گزینه ۴ نمیشه؟! سوال ۱۵۰: به نظر من اگر توی سوال مشخص میکرد بهتر بود. ولی این موضوع(که استک برعکسه ) تقریبا برای کسانی که درس زیرپردازنده رو پاس کردند بدیهی است. یعنی اگر یه تست شبیه همین توی کنکور اومد به نظر من بدون شک گزینه درس گزینه ۲ است[/align][/code] سوال ۴۳ : وقتی میگیم که تابع f از(O(n است یعنی سرعت پیشرفت f کوچکتر یا مساوی از n است. وقتی میگیم که تابع f از(o(n است یعنی سرعت پیشرفت f کوچکتر از n است. وقتی میگیم که تابع f از(w(n است یعنی سرعت پیشرفت f بزرگتر از n است. گزینه ۱: تابع f جمع با یک تابع که سرعتش پیشترفتش کمتر یا مساوی f است میشه یه تابع که سرعتش هم اندازه f است درست گزینه ۲: تابع f جمع با یک تابع که سرعتش پیشترفتش کمتر از f است میشه یه تابع که سرعتش هم اندازه f است درست گزینه ۳: تابع f جمع با یک تابع که سرعتش پیشترفتش مساوی با f است میشه یه تابع که سرعتش هم اندازه f است درست گزینه ۴: تابع f جمع با یک تابع که سرعت پیشرفتش بیشتر از f است میشه یه تابع که سرعتش بیشتر از f است که در سمت راست معادله گفته که تابع از تتای f است که نادرست است نادرست بنابراین گزینه درست گزینه ۳ است [/quote] تشکر بابت توضیحات تون بی زحمت سوال ۸۷ هوش رو هم توضیح بدید. |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - festival - 06 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
مانشتی های عزیزی که ماهانی هستند اگه لطف کنند و ۲۵ درصد اول ماهان رو بهمراه پاسخنامه قرار بدن عالی میشه ![]() اینجوری می تونیم تست های بیشتری رو بررسی کنیم.نظر شما چیه؟ |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - iman_it88 - 07 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان به نظر من تو این آزمون سوال ۳۶ گسسته هر دو گزینه ۳ و ۴ صحیح هستش سوال ۴۴ طراحی پاسخ تشریحی درست حلش نکرده چون حلقه for داخلی رو از ۱ تا n در نظر گرفته در صورتی که از ۰ تا n هستش سوال ۴۵ هم تو پاسخ تشریحی گفته هر دو حلقه مستقل از هم هستند در صورتی که حلقه داخلی به مقدار n تاثیر می ذاره پس به حلقه اول هم تاثیر می ذاره (مرتبه این الگوریتم "log n " میشه که تو گزینه ها نیست) |
بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - mhd3 - 10 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
بچه ها میشه لطفا درصد های نفر اول رو هم بگید؟ |
RE: بحث وبررسی آزمون ۲۵ درصدل اول رشته IT موسسه پارسه - calm boy - 13 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
[attachment=13746][attachment=13745] بچه ها میشه لطفا درصد های نفر اول رو هم بگید؟ [/quote] [quote='mhd3' pid='223457' dateline='1383308575'] |