کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
سوال ۱ ساختمان داده هم به نظرم غلط بود: یه آرایه ۳*۲ بود که آدرس عنصر s[1][1] i رو میخواست یعنی در واقع عنصر سطر ۲ ستون ۲ . که هر عنصر ۲ بایت(۱۶ بیت) بود یعنی باید ۶۴=۱۶*۴ تا می رفتیم جلو و آدرس عنصر اول FF80 بود در نتیجه FF80 + 40 = FFC0 که FFC0 تو گزینهها نبود. گزینه ۳ FF0C بود |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - bahar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
زبان relocate میشه اصلا lru الگوریتم جایگزینی است اون سوال که همه رشتهها غیر اونی که آخرش ۰۱ رو تولید نکنه گزینه ۱ بود همونی که لامبدا رو هم تولید میکرد . اون سوال که دوتا لامبدا حذف بشه میتونید بگید چطور ۱۴ تا شد . راستی اون ضریب همبستگی رو چی زدید تو آمار و سکه ؟ من نمیدونم جوابم درسته یا نه .ضریب همون ۰/۳ و سکه رو ۷ /۲۰ بچهها نمیدونید کلیدرو با سوال میفروشن یا نه ؟ |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)bahar نوشته شده توسط: زبان relocate میشه اصلا lru الگوریتم جایگزینی است ۱-سوال نظریه گزینه ۱ غلط بود چون ۱ رو تولید نمیکرد چون گزینه ۱ >> l (1+0)*(11+00+10) + lambdaین بود در ضمن گزینه ۲ و ۴ هم لامبدا رو تولید میکردن ۲- گرامرشو حفظ نیستم که بتونم بگم، ولی وقتی ۲ تا لامبدا رو از A و C حذف میکردید فقط ۷ تا قاعده به خط اول اضافه میشد. بقیشو یادم نیست ۳-سوال سکه هم گزینه ۲ یا ۳ بود . شما احتمال شیر اومدن رو حساب کردید یعنی: ۷/۲۰ = (۱/۵ + ۱/۲ )۱/۲ ولی سوال گفته بود، اگر شیر بیاد حالا احتمال اینکه از سکه سالم بوده باشه چقدره، که مسلما بیش از ۱/۲ هستش |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - marjan2001 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سلام بچهها من بدون اینکه پستهای بالایی را بخونم اینا نوشتم همینجوری دارم از دلشوره می میرم دیگه نمی دونم اگه بفهمم جوابها را اشتباه زدم چی میشه راستی ROZA خانم شماکه گفتید نمی رم امتحان بدم واقعا نمی دونم چی میشه فعلا بهترین کار اینه که کنکور آزاد امسال را فراموش کنم و برای بهمن بخونم من بار اولم بود ارشد می دادم بیشتر تو زمان بندی و تقسیم وقت اشتباه کردم به نظر خودم اول باید مشترکها را می زدم بعد دروس تخصصی بعد ریاضی آخر هم زبان من اول زبانها را با حوصله زدم بعد ریاضیها را که به نظر خودم بد نبود ولی خیلی وقتم راگرفت و وسطای مشترک هم یه کم هول شدم و اونجور که می خواستم وقت نذاشتم حالا باید واسه دولتی حواسم به زمان بندی درست باشه راستی کنکور دولتی چند تا سواله و چند تا دفترچه چقدر وقت می دن؟ راستی بچهها نمره منفی یک سوم یعنی چی یعنی به ازای هر سه تا سوال غلط یه سوال درست میره |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - fatima1537 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: راستی بچهها نمره منفی یک سوم یعنی چی یعنی به ازای هر سه تا سوال غلط یه سوال درست میرهبله |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - banou - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: سلام بچهها من بدون اینکه پستهای بالایی را بخونم اینا نوشتم منم به این نتیجه رسیدم که انشاالله از الان واسه سال آینده شروع کنم.فکرکنم این بهترین کاره.فکر کردن به جواب تستها آدمو میکشه. |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - shifte65 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ق.ظ
سلام من دانشگاه آزاد قزوین نرم افزار بودم زبان رو ۴۵ زدم ریاضی افتضاح شاید ۳۰ دروس مشترک ۵۰ تخصصی ۶۰ قبول میشم؟ یکی کمک کنه! |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - bahar - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ق.ظ
شما چطور درصد درآوردید کلید و دفترچه رو دارید بذارید ممنون . |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - marjan2001 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ق.ظ
نقل قول: سلامدرصدهای رتبه ۵۹ نرم افزار قزوین: زبان: ۶۰ ریاضیات: ۲۱/۷ تخصصی مشترک: ۳۰/۷ تخصصی نرم افزار: ۵۰ تو تکمیل ظرفیت تا ۶۵ گرفته هر کس می خواد ببینه قبول میشه یا نه اینجا را ببینیه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم لینک کارنامه های آزاد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - Hosein_2003 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ق.ظ
من نمیدونم هنوز نه سوالا اومده نه کلیدی چیزی! چجوری درصد گرفتید ؟ اونم با این همه تست غلط؟؟؟ |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - babakab110 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ب.ظ
فوق العاده ساده بود از سال پیش هر راحتر بود شبکش با اینکه اصلا نخونده بوده یه تستشو زدم سوال امار بود تا شبکه(سوال اول) چند تا سوال اشتباه هم داشت ولی واقعا گلابی بود (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ق.ظ)shifte65 نوشته شده توسط: سلام اره قبولی اگه مهر قبول نشی صد در صد تو تکمیل ظرفیت قبولی |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - saba59 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ق.ظ)banou نوشته شده توسط: کسی می دونه چطور میشه درصدها رو بدست آورد؟کسی از فرمولش خبر داره؟بدست آوردن درصدها که برای ماخیلی تکراریه: تعداد سئوالات درس/((تعداد صحیح-(۳/تعداد غلط))*۱۰۰) پس ضریب درسها کجای این فرمول اعمال میشه؟؟!! |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - arezoo.j - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ق.ظ
کلید سوالا رو کسی داره؟ |
کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - roointan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
اینجا ادعا کرده سوالات رو داره: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کنکور آزاد ۹۰ را چطور دادید؟ - fatima1537 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)saba59 نوشته شده توسط:حساب کردن ضریب درسها برای محاسبه تراز هستش که گفتم از نحوه محاسبه اون خبر ندارم(24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: پس ضریب درسها کجای این فرمول اعمال میشه؟؟!! (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ)roointan نوشته شده توسط: اینجا ادعا کرده سوالات رو داره:البته دفترچه این سایت مجانی نیست و باید هزینه اش رو بپردازیم |