![]() |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - fatima1537 - 04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط: به نام خدااز شما حرکت از خدا برکت.شاید یه پایه هم وسط راه پیدا شد ![]() |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - ehsan_67 - 04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ
بچه های آی تی کسی نمیخواد جواب بده.منتظرم که نظراتتون رو راجع به منابع که نوشتم بدونم. |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - YAS25 - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
یک سوال داشتم .من برای درسهایی که چندتا منبع دارند برای هر مبحث همه منابع میخونم و بعد میرم سراغ مبحث دیگه به نظر شما دوستانی که تجربه خوندن برای ارشد دارن کار درستی میکنم؟ |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Majid gh - 10 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان من راهنماییت میکنم ولی اگه دوستان دیدن راهنمایی کافی نیست به دوستمون بیشتر کمک کنن طراحی =مقسمی + پوران ساختمان =پوران + پارسه گسسته = پوران تمام نرم افزار = من سالخوردرو خوندم خوب بوده هاشمی طبا ندیدم اما همه میگن خیلی از مطالب این ۲ تا یکیه شیکه =کتاب حقیقت +سوالای سالهای قبل البته کتاب جدید آقای حقیقت هم داره میاد |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - uniquegirl - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط:دوست عزیز سلام(04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان من فکر میکنم برای ساختمان داده پارسه در اولویت همه چیز هستش. بعد از اون میل خودته پوران یا مقسمی. من هر دو رو خوندم، فکر میکنم مقسمی بهتره چون توی تستاش نکته هم گفته. طراحی پوران اولویت داره. بعدش پارسه. فکر میکنم این دو تا کافیه. گسسته هم درسته. پوران، لازم و کافیه ![]() نرم افزار، من دارم پوران و پارسه میخونم. اما نمیدونم کافیه یا نه شبکه، حقیقت (پارسه) خوبه. من تنن باوم رو هم میخونم در مورد clrs هم یه نکته رو بگم، اینکه برای ما آی تیا، لازم نیست، هر چند اگه برسی بخونیش، عالی میشه، اما اگه تست سالای قبل کنکور رو خوب و دقیق بزنی، میگن نیاز نیست، هر چند برای کنکور نرم، میگن باید حتما خونده بشه... موفق باشید ![]() |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - p kh - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
به نظرم برای نرم افزار اگه وقت داشته باشید خود پرسمن رو بخونید بهتر باشه.من دارم همین کارو می کنم ودر کنارش خلاصه نویسی ومرور خلاصه ها.درسته زیاد وقت میبره اما چندتا حسن داره:یکی وقتی پرسمن رو بخونی دیگه نیاز نیست منبع دیگه ای رو بخونی چون خیلی کامل گفته و اونای دیگه خلاصه پرسمن هستن.ویکی دیگه اینکه چون حجم نرم افزار زیاده از هرجای کتاب ممکنه سوال بیاد که با خوندن منبع اصلی والبته مرورخیالتون راحته. البته نظر باتجربهها محترمه.من فقط روشی رو که با توجه به تجربه دیگران بهتر دیدم وخودم دارم استفاده میکنم گفتم موفق باشید |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - HosseinSHN - 16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ق.ظ)نیکا نوشته شده توسط: maryam-x و khodam ممنون از راهنماییتون ...پس من کتاب ساختمان داده پارسه و ساختمان داده پوران رو هم میخونم... ساختمان مقسمی چطور دوستان؟؟؟ (۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ق.ظ)p kh نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سلام بچه ها!! دقیقا مشکل من هم همینه که هوش و نرم ۲ رو ترم ۷ دارم و تا الان هم هیچکدوم رو نخوندم (۲۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)YAS25 نوشته شده توسط: من از امروز شروع کردم به خوندن منابع ارشد تست زدن کمک میکنه اشکال کار پیدا بشه من خودم با فاصله ۲-۳ روز بعد از خوندن درس تست اون قسمت رو هم می زنم البته ممکنه اشتباه باشه کارم اما خودم اینجوری خوندنو ترجیح میدم |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - mahan najafi - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام به دوستان یک سوال فنی اگه کسی تو کنکور ارشد it رتبه بیاره ولی انتخاب رشته نکنه به دلیل تموم نکردن دروه کارشناسی به نظر شما مشکلی برای امتحان دادن ارشد ۹۲ براش به وجود می آید یا نه |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - Potential - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ
نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ... چون سال سوم یکی از دوستام شرکت کرد ولی انتخاب رشته نکرد ... مشکلی پیش نیومد و سال بعدش قبول شد .( البته بهتره شرکت نکنید یا اگه شرکت کردید به کسی نگید ) |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - mahan najafi - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
ممنونم!!! ![]() ممنونم ازت Potential !!! ![]() |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - fatima2007 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام کسی میدونه شبکه و امنیت روزانه امیرکبیر تا چه رتبه ای قبول میشن؟ممنون |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - exir - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ)HosseinSHN نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)YAS25 نوشته شده توسط: من از امروز شروع کردم به خوندن منابع ارشد تست رو از روی چه منبعی میزنید ؟ کتابی هست که همش تست باشه با فصل بندی درسا ؟ من کتابایی مثل مقسمی و پوران که انتهای هر مبحث تست داره رو میزنم . یعنی وقتی درس رو خوندم میرم سراغ تستش پس به نظر شما اگه یه تاخیر بین مطالعه درس و تست بندازم بهتره /؟ |
RE: مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - HosseinSHN - 25 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ق.ظ)exir نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ)HosseinSHN نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)YAS25 نوشته شده توسط: من از امروز شروع کردم به خوندن منابع ارشد تست من هم همین کتابها رو دارم متاسفانه واسه رشته ما کمتر کتاب های فقط تست وجود داره اگر هم هست من ندیدم...خب آخه اون موقع شما تازه درس رو خوندید و تسلط کامل دارید میشه چندتا تست واسه مرور مطالب زد اما به نظر من بخشی از تستها رو هم بذارید واسه ۲-۳ روز بعد...من معمولا ۲-۳ روز بعد از مطالعه تست های شماره فرد رو جواب میدم. (۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط: سلام ظرفیت شبکه روزانه ۶ نفر و امنیت روزانه ۴ نفر هستش دیگه خودتون حساب کنید حدودشو |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - MoM_Mohammad - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
سلامیشه یه کتاب تست مرجع برای ارشد معرفی کنین.اگه کسی سراغ داره، ممنون میشم بگه. |
مشاوره برای ارشد فناوری اطلاعات ۹۱ - shahrzad sh - 02 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
سلام برای ساختمان داده وطراحی الگوریتم فقط CLRS را بخونیم کافی نیست؟!!! یا باید برای ساختمان داده منبع دیگه ای خوند؟ و یه سوال دیگه من میخوام از مهر شروع کنم وبا برنامه پارسه جلو برم خوبه میرسم تموم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ |