تالار گفتمان مانشت
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - sara_sb92 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

سلام به همه ی دوستان پرتلاش در مانشت.
من یک ساعت پیش با خانم ناصری (مدرسان شریف) تماس گرفتم گفتم من پنج شنبه میل زدم.
گفت که مشکلی نیست، نگران نباش.
چون یکم مشکل هماهنگی هست و نمیشه دونه دونه اسم هارو به لیست قبلی اضافه کنم، یک لیست دوم تشکیل دادم که چند روز دیگه بفرستم.
در ادامه گفتند کسانی که از پنج شنبه گذشته میل زدن (یکیش خود من که پرسیدم اسمم بود) جزو لیست دوم هستن و تخفیف ۵۰ درصد می گیرند و کسانی که هنوز نفرستادن باز هم تا ۲۰ شهریور فرصت دارند میل بزنند و تخفیف ۵۰ درصد بگیرند.

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - najmeh - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ

سلام دوستان
من پنجشنبه میل زدم . امروز زنگ زدم گفتن تمروز عروب یا فردا اسمها رو برای نمایندگی ها ارسال میکنیم و تا ۲۰ ام هم فرصت ثبت نام دارید. امیدوارم شامل حال منم بشه این تخفیف.

یم سوال داشتم که شاید اینجا جاش نباشه. واسه آزمون ارشد علوم کامپیوتر تو سایت تاپیکی هست که بشه اونجا با بقیه داوطلبان امسال در ارتباط بود و رفع اشکال و همفکری کرد؟

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - Nazanin_kheradmand - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ

دخترای مانشتی روزمون مباااااااارکSmileTongueShy

RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - ندا۱ - ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Nazanin_kheradmand نوشته شده توسط:  دخترای مانشتی روزمون مباااااااارکSmileTongueShy

ممنون عزیزم روز شما هم مبارک باشهSmileSmileSmile

RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - jigareee - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ

منم میخوام ثبت نام کنم اما فقط ۳تا آزمون جامع
با خانم ناصری صحبت کردم قبول نکردن. آخه چرا؟؟؟؟؟Sad خب منم میخوام
نمیشه باشون صحبت کنیدو راضیشون کنید؟؟؟
گناه دارم بخداااااااConfused
آقای جهانیییییییی کمکککککک

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - szss2013 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ

سلام
من امروز رفتم مدرسان شریف ثبت نام کردم با تخفیف ۵۰% خیلی ممنون.

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - zahra0_o - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ

بچه ها کسی بسته ( کتب - آزمون ) خریده ؟ من که ۲ روزه دارم پاس کاری میشم ! انگار هیچ کس خبری از مانشت نداره !! دیروز تماس گرفتم خانومه می گه مانشت چی هست !!!

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - master of net - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ

من امروز ایمیل زدم ،قبلا گفتین تا بیستم وقت دارین،تازه قیمت ۲۲۵ بود نه ۲۷۵

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - zahra0_o - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ

ممنون . بله منم الان بلاخره تلفن بازیم تموم شد و نتیجه این شد که می تونم به صورت حضوری اقدام کنم امیدوارم منم بتونم این تخفیف رو بگیرم . خبرهای بعدی در همین جا اعلام خواهد شد Smile

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - najmeh - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ

یک اطلاعیه از طرف مدرسان شریف اومده که گفته تا ۲۰ ام لیست دوم رو منتشر می کنیم. من به sharif_amoozesh@yahoo.com میل زدم. تو اطلاعیه اومده به سرپرست خود اطلاعات را ارسال کنید. من باید به جای دیگه هم میل بزنم؟ لطفاً راهنماییم کنید دوستان.

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - Mänu - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ

من امروز رفتم نمایندگی خرم آباد بعدا گفت که تو لیست اسمتون هست،اما نمیدونم تخفیفت چند درصده؟؟
باید زنگ بزنم به تهران.گفتم زنگ بزنید نزد و گفت باهاتون تماس میگیریم و ثبت نامم نکردن
و گفت از خرم آباد فقط دو نفرید و اینجوری بیشتر به نفع خودشونه،حالا نمیدونم میخوان چیکار کنن؟؟

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - szss2013 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ

سلام
یک ایمیل هم به سرپرست r.raataa@yahoo.com ارسال کنید. موفق باشید.

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - Mänu - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ

من زنگ زدم خانم ناصری ۰۲۱۲۲۸۹۲۷۸۸ با نمایندگی شهرمون هماهنگ کردن مشکلم حل شد حالا فردا میرم دیگه ثبت نام میکنم،شما هم اگه مشکلی مثل من داشتین با همین شماره تماس بگیرین

تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - sara_sb92 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ

سلام دوستای خوبم
نگران نباشید.
منم جزو لیست دوم هستم
امروز زنگ زدم خانم ناصری. گفت لیست دوم رو ۲۰ ام می فرستیم نمایندگی ها و از ۲۰ ام به بعد می تونید ثبت نام کنید با تخفیف ۵۰ درصد.
یا حق

RE: تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف - lotus - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ

سلام
منم امروز رفتم برا ثبت نام
فقط اینکه ۲۷۵ بود دیگه. یکی بود میگفت ۲۲۵ هست! صحت داره؟!!Huh
دیگه اینکه کلا از سایت مانشت و امکاناتش که گفتم مسئولاش در کل یه شکلب شبیه این شدنExclamation!!!!!Big Grin
گفتن این دیگه چیه! عجب سایت مفیدی!