کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور(نظرات از سال ۹۰ تا۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ف.ش - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
مرجان خانم این زمان بندی کلاسهای جهاد دانشگاهی است که دوره تابستان از ۲۰ تیر و دوره پاییز از ۲۰ مهر شروع میشه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توضیحات: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهندس ادیب رو هم من شنیدم خوب هستند البته زمینه کاریشون بیشتر کنکور کاردانی است. این هم سایت ارشد سپاهان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - Ely - 16 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
دکتر اجلالی واقعا عالیه .نظریه کارگهی هم عالیه به شرط اینکه وقت کافی داشته باشید و تمرینهایی را که میگن روش فکر کنید. من فقط همینا را رفتم . امسال میخوام ساختمان داده و پایگاه هم برم. |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 16 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Ely نوشته شده توسط: دکتر اجلالی واقعا عالیه .نظریه کارگهی هم عالیه به شرط اینکه وقت کافی داشته باشید و تمرینهایی را که میگن روش فکر کنید. من فقط همینا را رفتم .شما نصیر میرفتین؟ ثبت نام نصیر از کی شروع میشه؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - marjan2001 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
مرسی آفاق جان می شه آدرس موسسه سپاهان را بهم بگین تو سایت سپاهان چیزی در مورد کلاس کنکور نگفته بود سپاهان هم مهر کلاس داره؟ کلاسهای جهاد دانشگاهی دروازه شیراز برگزار می شه؟ راستی از دانش پژوهان چه خبر اونجا مهر کلاس نداره؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - خاطره - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز الان داره موسسه نصیر ثبت نام می کند این برنامه تابستون ۸۹ هستش ... برای امسال رو روی سایتشون که هنوز اعلام نکردن !! |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 16 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز الان داره موسسه نصیر ثبت نام می کنداین برنامه پارساله نمیدونم چرا سایتشونو آپدیت نمیکنن واقعا جالبه، یعنی امسال کلاس تابستون ندارن؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 16 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ
به نظر من تماس بگیر با موسسه |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ
برنامه کلاس کنکور دوره تابستان ۹۰ نصیر اعلام شد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پس چرا استاد هاش آنقدر عوض شده مثلا دکتر اجلالی کلاس نداره ساختمان داده استادش مشخص نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ف.ش - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: مرسی آفاق جانببخشید الان پست رو دیدم سپاهان فکر کنم تو همون دانشگاه سپاهان توی سپاهان شهر باشه توی سایتش نگاه کنید. نه جهاد دانشگاهی خ هشت بهشت شرقی توی سایتهایی که دادم اطلاعات کامل بود. دانش پژوهان بعضی کلاساش شهریوره بعضیها هم مهر باید تماس بگیری باهاشون خ میر پل شیخ صدوق هست. کاویان عمادی هم پل فلزی |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - h_1234 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: برنامه کلاس کنکور دوره تابستان ۹۰ نصیر اعلام شد سیستم عاملش هم از پارسه گرونتره! دکتر حقیقت پارسه ۴۵ ساعت ۱۶۰ تومن دکتر حقیقت نصیر ۴۵ ساعت ۱۷۸ تومن |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ronaldo - 19 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ب.ظ
دوست عزیز شما قیمت کلاسهای پارسه رو از کجا دیدید ؟؟؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ahmadi_development - 19 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ب.ظ)ATTAR200009 نوشته شده توسط: جزوات کامل کلاسی پارسه و نصیرای بابا هر تاپیکی که باز می کنیم تبلیغات جناب عالی رو باید ببینیم به خدا همه فهمیدیم جزوه فروشی اونم با قیمت نجومی قابل توجه دوستان ایشون کپی هر جزوه را ۱۲۰۰۰ تا۱۵۰۰۰ تومان می فروشند در حالی که من جزواتا روژینال رو دونه ای۸۰۰۰۰تومان خریدم تازه باید ازمشهد ارسال بفرمایند از طرفی بسیار زیراب زن هم تشریف دارنن البته این مسایل از تماس هایی که با این اقا داشتم میگم و تنها برای اطلاع دوستان می تونید تمام پست های ایشون رو ملاحظه بفرمایید |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 19 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ
دوستان اینجا درباره کلاس کنکور و درباره اساتید وکتابهای کنکوری بحث می کنیم نه درباره خرید و فروش کتابهای کنکور لطفا از تبلیغات در این تاپیک جدا خودداری کنید با تشکر از همه دوستان |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - majid67110 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان سوالی داشتم از دوستانی که کلاس های نصیر را رفتند . معمولا در هر کلاس چند دانشجو شرکت دارند ؟ از یکی از دوستانم شنیدم که می گفت در هر کلاس نزدیک به ۵۰ نفر دانشجو حضور دارند و کلاس های زیاد مفیدی نیستند ممنون |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ف.ش - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ق.ظ
من نه این آقای عطار رو میشناسم نه ازشون جزوه خریدم نه باهاشون مشکل شخصی دارم ولی این تبلیغاتشون واقعا باعث آزار ما شده ایشون قوانین انجمن رو هم نقض کردن: ۱- ارسال پست نامربوط به تاپیک ۲- ارسال پستهای تکراری ۳- ارسال پست تبلیغاتی ۴- ..................... شما از پیامهای تلویزیونی هم اعصاب خورد کن تری .......... |