![]() |
کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - nazibahar - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ق.ظ
سلام من دیشب متوجه شدم که صبح امروز باید برم مصاحبه مالک.و چون شهرستان هستم متاسفانه از مصاحبه جا موندم ![]() ![]() ![]() کسی میدونه آیا میتونم فردا برم برای مصاحبه؟یا اینکه اصلا سال های قبل مهلت مصاحبه تمدید شده یا نه؟ ممنونم اگه جواب بدید. |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - saho - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ق.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: سلامفکر می کنم بشه ولی بهتره تماس بگیرید منم جاموندم. ![]() |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - saho - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:زنگ زدم گفتن فردا بیا(28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ق.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: سلامفکر می کنم بشه ولی بهتره تماس بگیرید |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - nazibahar - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ
بله به من هم گفتن فردا بیا ولی حتما ساعت ۷ اینجا باش |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - saho - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: بله به من هم گفتن فردا بیا ولی حتما ساعت ۷ اینجا باش منکه قیدشو زدم.میگن هزینه شبانه تهران خیلی زیاد میشه. |
کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - nazibahar - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: منکه قیدشو زدم.میگن هزینه شبانه تهران خیلی زیاد میشه. انشاالله انتخاب های دیگه رو قبول میشید ![]() کسی میدونه اگه پدر یا مادر همراهمون باشه اجازه ورود به دانشگاه بهش میدن یا نه؟ |
کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - sir_ams - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: انشاالله انتخاب های دیگه رو قبول میشیدبلی من امروز با دوستم رفتم( من همراه بودم) راه دادن داخل |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - m-mahya - 04 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: انشاالله انتخاب های دیگه رو قبول میشیدبلی من امروز با دوستم رفتم( من همراه بودم) راه دادن داخل با سلام اگه ممکنه در مورد نحوه مصاحبه و سوالهایی که پرسیده شده توضیح بدید. |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - cse.abdali - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ)patrick نوشته شده توسط: سلام منم پارسال با رتبه هزار و خورده ای! مجازی بهشتی مجاز شدم و بدون مصاحبه قبول شدم. انتخابای قبلیتون چی میشه را من اطلاع ندارم من با هزار و خورده ای هوش مالک اشتر مجازی آوردم |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - patrick - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)cse.abdali نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ)patrick نوشته شده توسط: سلام ممنون دوست عزیز ولی من دقیقا یک سال پیش این سوال رو پرسیده بودم ![]() شهید بهشتی انتخابای آخر بود اما من همون انتخاب اولم قبول شدم خداروشکر و الان ترم ۲ ارشد هوش می باشم ![]() |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - pioneer01 - 26 خرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۱۱ ب.ظ
چرا دیگه دوستان ننوشتن با چه رتبه هایی کجا قبول شدن؟! ![]() ![]() ![]() دوستان ۹۵ ای اگه میشه بنویسید ![]() |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - Mba1396 - 17 تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان من مجازی مالک اشتر واسه مصاحبه دعوت شدم به نظرتون می ارزه با توجه به اینکه بورسیه نیست و ترمی ۲۵۰۰ میلیون شهریه اش میشه؟ ![]() |
RE: کیا با چه رتبه هایی در کدوم دانشگاه شرایط خاص برای مصاحبه دعوت شدن؟ - Mba1396 - 18 تیر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶ ق.ظ
سلام دوستان من مجازی مالک اشتر واسه مصاحبه دعوت شدم به نظرتون می ارزه با توجه به اینکه بورسیه نیست و ترمی ۲۵۰۰ میلیون شهریه اش میشه؟ ![]() |