|
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - donyajoon24 - 21 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ
دوستانه عزیز گفتم توی این مدت اندک!!!!! پس لطفا پاسخ بدید!!! |
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - Riemann - 22 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)donyajoon24 نوشته شده توسط: وستانه عزیز گفتم توی این مدت اندک!!!!! پس لطفا پاسخ بدید!!! سوالتون خیلی سخته جواب دادنش. اینکه درسا رو با چه نمره هایی پاس کردید؟ آیا چیزیش یادتون مونده؟ نرم یا هوش؟ پایه درسیتون چه طوره؟ دانشجو هستید یا ..... |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - donyajoon24 - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ق.ظ
نرم ۱۳ شدم و هوش ۱۷ . بیکارم. فرقی نمیکنه برام فقط میخوام قبول بشم چه گرایشی زیاد فرق نداره.اما هوش رو دوست دارم و از سخت بودنش میترسم..... پایم هم خوبه.آره ۳ ماهه درسم تموم شده. |
RE: 2- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - olom tahghighat - 22 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ق.ظ)r_kaveh نوشته شده توسط:میشه میحث های ریاضی رو بگی ممنون میشم(18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: برای کسی که ریاضیش خیلی ضعیف هست الکی وقتش رو تلف نکنه روش همش رو حذف کنه (۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)computerst نوشته شده توسط: بچه ها ایا کسی رو سراغ دارید که الان شروع کرده باشه و رتبه ی خوبی اورده باشه؟اگر اره لطف می کنید رتبشو هم بگید؟می خوام اگر میشه از الان شروع کنم و یه مدت کار رو بی خیال شم .اگر که نمیشه بزارمش واسه سال دیگه؟اضافه کنم تو درس خوندن هم تنبل نیستم.ممنون.رتبه یک، جناب میر مهدی از دی شروع کرد، رفیق خودم هم از آبان شروع کرد ۱۷ شد، البته اینا آدمای خفنی بودن، یه دوست دیگم هم حول حوش ۲۰۰ شد رفت شیراز، بستگی به سطح خودت داره! بابا اینا که رتبه میارن از اول خوندن شما برا ی دانشجو سطح متوسط با معدل ۱۵/۲۷ کارشناسی بگو ممنون نه که اقای میر مهدی تو شریف بوده ارشدم شریف قبول شده برا دانشجو معمول بگووووووووو ممنون |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - donyajoon24 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
حالا اگه معدل ۱۳/۹۷ باشه اونوقد به تربیت بگید با چه درصدایی میشه روزانه و شبانه و پیام نور و غیرانتفاعی آورد؟ |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - A V A - 24 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ
گفتی معدلو کردی کبابم:دی |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - donyajoon24 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
یعنی کسی جوابی برای من نداشت ؟ مگه کسی غیر از من هست معدلش کم باشه خیلی عصبیم یعنی با این معدل نمیتونم قبول بشم با درصدای کم؟
|
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - A V A - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
معدل رتبه ی ۶۲ نرم امسال ۱۴ بود با این درصدا زبان ۱۱ ریاضیات ۲۳ مشترک ۴۰ تخصصی ۵۶ همت کنین قبولین |
|
RE: 2- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - hamid_parsa - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
با سلام دوستان من خودم با این ترم دو ترم دیگه دارم کارشناسی نرم افزار تموم کنم.ولی امسال خواستم بخون که اصلا نخوندم راستش دیگه نمیخوام شکست بخورم.من ترم بهمن ۲۰ واحد گرفتم از یک شنبه تا چهارشنبه سر کلاس میرم .کار خاصی هم ندارم میخواستم از الان برای کنکور ارشد ۹۴ بخونم که بعضی ها میگن زوده و بعضی ها میگن خوبه(البته اکثرا میگن باید خودت وضعیت خودت رو بدونی که من خیلی سر درگم هستم) وضعیت من: میخوام IT شرکت کنم ۲۰ واحد این ترم دارم و ۴ روز در هفته میرم دانشگاه،ترم بعد هم ۱۸ واحد دارم. و تابستان هم بیکارم یه خورده خوندن کند هستم ولی میشه گفت در حدمعمولی هستش میخواستم(نه الزاما)اگه از الان شروع کنم این سه درس مهندسی نرم افزار و معماری کامپیوتر و ساختمان رو بخونم.بعدش تابستان کل درس ها(میگم اگه الان شروع کنم) |
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - Riemann - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)hamid_parsa نوشته شده توسط: با سلامفرایند آماده شدن برای کنکور نباید بیشتر از ۳ ماه طول بشکه! بله شما تا آخر پاییز درسا رو مفومی بخون و دو سه ماه آخر رو مرتب درس بخون و اگه میتونی ترم کنکورت کمتر واحد بگیر یا مرخصی بگیر. شما یه نکته رو در نظر بگیر که با کتابای تستی به دانشت اضاف نمیشه وباید کتابای اوریجینال رو بخونی! و با اوناس که یاد میگیری توصیه من اینه که معماری و گسسته رو با سایت مکتب خونه یاد بگیر خیلی خوب گفتن. |
RE: 2- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - hamid_parsa - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:بلاخره یک نفر جواب مون رو داد(17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)hamid_parsa نوشته شده توسط: با سلامفرایند آماده شدن برای کنکور نباید بیشتر از ۳ ماه طول بشکه! بله شما تا آخر پاییز درسا رو مفومی بخون و دو سه ماه آخر رو مرتب درس بخون و اگه میتونی ترم کنکورت کمتر واحد بگیر یا مرخصی بگیر. شما یه نکته رو در نظر بگیر که با کتابای تستی به دانشت اضاف نمیشه وباید کتابای اوریجینال رو بخونی! و با اوناس که یاد میگیری اره حتما سعی میکنم شهریور یا مهر شروع کنم.واحد اگه بشه صددرصد کم میگیرم خیلی ممنونم ازتون |
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - Riemann - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)hamid_parsa نوشته شده توسط: اره حتما سعی میکنم شهریور یا مهر شروع کنم.واحد اگه بشه صددرصد کم میگیرماینم واسه کنکوری خوندن هنوز زوده، خسته میشی، سعی کن مفومی بخونی تا وسط آبان، فقط مفهومی، همچنین خلاصه برداری هم به سبک خودت(با زبون خودت نه کتابی) انجام بده مخصوصا درسایی مثل نرم افزار و یا شبکه انشاالله که موفقی |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - mehran.2010 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ق.ظ
واسه کنکور فناوری اطلاعات از هر چی خواستی شروع کن فقط از سیستم عامل شروع نکن :دی کل زمانی که سیستم عامل رو خوندی میریزی دور جاش برو گسسته و ds da و مهندسی نرم و شبکه بخون به راحتی نصف سوالاشو جواب میدی امسالم که خدارو شکر سوالای گسسته کشک طراحی کردن خدا لعنت کنه این موسسه پارسه رو که من ۲ تا ازمون جامع اخرشو فقط دادم انقدر گسسته سخت میداد که میخواستم تو کنکور بیخیال گسسته بشم ولی سر جلسه دیدم برعکس گسسته ساده ترین درس بین ضریب ۴ ها در اومد |
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - mhd3 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)hamid_parsa نوشته شده توسط: میخوام IT شرکت کنم........... بنظر من از درسایی شروع کنید که انرژی زیادی ازتون نمیگیره و خوندنشم آسونو لذت بخشه و انگیزتونو زیاد میکنه. مثلا برای من هوش و ساختمان داده و شبکه اینطوری بود. خیلی دوسشون داشتم و اصلا خستم نمیکردن. اما درسایی مث معماری که واقعا بدم میومد رو گذاشتم ماه آخر چون میدونستم اگه زود شروع کنم هم نا امیدم میکنه و هم شاید فراموش کنم مطالبشو... یه چیزی که خیلی مهمه اینه که حتما خلاصه بردارید. الان شاید بگید نه وقت گیره هایلایت میکنم کتابمو... ولی من خودم تو تمام مدتی که درس میخوندم تو مدرسه و دانشگاه از خلاصه برداری فراری بودم اما الان میدونم که وقتی خلاصه بردارید ذهنتون منظم میشه، دسته بندی میشه. ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید... |
|
۲- میخواهم شروع کنم از کجا ، از چی ، با چه برنامه ای؟؟ - atenaa - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ
به نظرتون ساختمان و طراحی رو باید از چه منبعی خوند؟ کرمن فک نکنم جواب بده شبکه کسایی ک امسال زدن منبعش چی بوده؟ |