![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - نسخهی قابل چاپ |
بهترین کتابی که خوانده ام - hamed_k2 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
کتاب زیاد خوندم ولی کتاب مورد علاقه ام بوف کور(صادق هدایت) شاید بهتره بگم ماهی یکبار می خونمش |
بهترین کتابی که خوانده ام - مازیار صفایی - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ق.ظ
"کوری".... ژوزه ساراماگو "میرا".... کریستوفر فرانک (۲۵ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ق.ظ)sama2010 نوشته شده توسط: لیست کتابهایی که باید قبل از مرگ خواندمن ۳۳ دونه شو خوندم ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - Premier Homme - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
کوری رو من که عاشقشم شازده احتجاب رو هم دوست داشتم بادباک باز هم از خالد حسینی (نویسنده افغانی الاصل مقیم آمریکا) خیلی دوسش داشتم غرور و تعصبم که دیگه .. |
بهترین کتابی که خوانده ام - mis masi - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
من بهترین کتابم ۴اثر از اسکاوین شین بود و خیلی تاثیرگذاربود برام |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - hadi_m - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: یکم راجع به کیمیاگر و محتواش میگید؟،چون من کمی از اولش خواستم بخونم زیاد خوشم نیومد و متنش سنگین بود رمان کیمیاگر، اثر پائولو کوئلیو نویسنده مشهور برزیلی، از رمانهای بسیار پرفروش دههی پایانی قرن بیستم جهان است. این کتاب در بیش از ۱۵۰ کشور منتشر شده و به بیش از ۵۲ زبان ترجمه شده است. این رمان درباره ی چوپانی اسپانیایی به نام سانتیاگو است که زادگاهش را در اندلس ترک می کند و به شمال افریقا می رود تا گنجی مدفون را در حوالی اهرام مصر پیدا کند. در این راه، با زنی کولی، مردی که خودش را پادشاه می داند، و یک کیمیاگر آشنا می شود و عاشق فاطمه، دختر صحرا میشود. همه ی این افراد، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش هدایت می کنند. هیچ کس نمی داند این گنج چیست و آیا سانتیاگو می تواند بر موانع راهش در صحرا غلبه کند؟ اما چیزی که در آغاز ماجراجویی کودکانی به نظر می رسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل می شود که فقط در درون می توان آن را یافت. دانلود کتاب کیمیاگر : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لینک کتاب صوتی کیمیاگر : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
من از کتاب موش ها و آدم ها خیلی خوشم اومد. بخصوص آخرش!!! |
بهترین کتابی که خوانده ام - alirrrrrr - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
واااااااااااه چقده مانشتیا کتاب خونن.من که کلا فک نکنم کتاب خاصی جز کتابای درسی و کمک آموزشی خونده باشم ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - hajar2261 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ
بچه ها کسی جلد دوم قلعه حیوانات رو خونده؟ |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - s.sadri - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ)hajar2261 نوشته شده توسط: بچه ها کسی جلد دوم قلعه حیوانات رو خونده؟ مگه جلد دوم داره؟ |
بهترین کتابی که خوانده ام - معمری - ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ
نهج البلاغه واقعا زیباست کتاب شعر فروغ فرخ زاد |
بهترین کتابی که خوانده ام - fereshteh JI - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ب.ظ
فکرت را تغییر بده تا زندگیت تغییر کند برایان تریسی |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - reyhaneh64 - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
طوبای محبت (سری سخنرانی های عارف بالله حاج اسماعیل دولابی) درسی: نظریه زبان ها و ماشین های پیتر لینز قریب به ۴ بار دقیق با تمریناش خوندمش ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - azad_ahmadi - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
غیر درسی: استاد عشق . (البته از افرادی شنیدم که داستان این کتاب واقعی نیست و پسر دکتر حسابی مسئول این کار بوده)! مزرعه حیوانات.(پیشنهاد می کنم مطالعه کنید). دو قرن سکوت. درسی: آمار و احتمالات پارسه - طورانی ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - piscesgirl - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
این کتابا که من خوندم و دوست دارم معروفن و امید وارم شما هم خونده باشید ۱-ژرمینال اثر امیل زولا ترجمه سروش حبیبی ( زیبا ترین اثر نویسنده است و در مورد رنج مردم و شورش برای رسیدن به ازادی و رفاه) ۲-کوری اثر ژوزه ساراماگو ترجمه پارسای ۳-زنگ ها برای که به صدا در می ایند؟ اثر همینگوی ترجمه نامور ۴-مسخ اثر فرانتس کافکا ۵-قلعه حیوانات جورج اورول ۶- شازده کوچولو .... |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - azad_ahmadi - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ)piscesgirl نوشته شده توسط: ۵-قلعه حیوانات جورج اورول کتاب جالبیه. من هم تو پست قبلی منظورم قلعه حیوانات بود. ![]() ممنون. |