اعلام درصدهای علوم کامپیوتر ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۰ ب.ظ)matu نوشته شده توسط: سلامبه نظر من هم زیر ۶۰ میشین . درس پایه،گسسته و عددی رو عالی زدین. جمع درصداتون طبق فرمول: ۲۶۶ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ ب.ظ
آفاق خانم شما درصداتونا نگفتید؟نکنه رتبه یک هستید میخواید بعد بگید...... |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دلتا جان نه بابا رتبه ۱ام کجا بود!! من همون قبول شم خیلیه.خیلی کنکورم میتونست بهتر از این باشه اما نبود! راستش من اصلا یادم نیست که خیلیها رو چی زدم اگه بخوام همه اونا رو غلط بگیرم که درصدام به صفر میل میکنه اگه هم بخوام درست بگیرم خوب غیر منطقی میشه درصدم! پس مجبورم صبر کنم تا درصدا بیاد چون اگه بخوام حدودی حساب کنم کمتر از چیزی که زدم باشه تا نتیجه بیاد دق میکنم اگه بیشتر هم باشه نتیجه که میاد دق میکنم پس ترجیح میدم فعلا اصلا بهش فکر نکنم!! |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: دلتا جان نه بابا رتبه ۱ام کجا بود!! من همون قبول شم خیلیه.خیلی کنکورم میتونست بهتر از این باشه اما نبود! امیدوارم رتبت خوب بشه.چون حقته باور کن راست میگم.منم اصلا نمیدونم رتبه خوبی میگیرم یا نه.انشا ا... با هم همکلاسی بشیم. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ
ممنون دلتا جان درصدهات که خوب بود انشالله که روال سال قبل باشه و همه قبول بشیم. میخوام یه سری از کارنامه های قبولی های سال قبل رو واستون بگذارم تا کمی امیدوارتر بشید. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - محیا - ۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ممنون دلتا جان درصدهات که خوب بود انشالله که روال سال قبل باشه و همه قبول بشیم.یا امسال کنکور علوم آسون بوده یا شماها خیلی خوب کنکور دادید. ولی اگه مثل پارسال باشه همه تون قبولید. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۳ ب.ظ)محیا نوشته شده توسط: یا امسال کنکور علوم آسون بوده یا شماها خیلی خوب کنکور دادید. ولی اگه مثل پارسال باشه همه تون قبولید.اینجا که ۵-۶ تا بیشتر علوم کامپیوتر نیستیم از بقیه خبر نداریم چه طور دادن شما هم علوم کامپیوتر امتحان دادید؟چه کار کردید؟ |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - محیا - ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ)delta نوشته شده توسط:(14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۳ ب.ظ)محیا نوشته شده توسط: یا امسال کنکور علوم آسون بوده یا شماها خیلی خوب کنکور دادید. ولی اگه مثل پارسال باشه همه تون قبولید.اینجا که ۵-۶ تا بیشتر علوم کامپیوتر نیستیم از بقیه خبر نداریم چه طور دادن شما هم علوم کامپیوتر امتحان دادید؟چه کار کردید؟ نه من علوم کامپیوتر خوندم اما آی تی کنکور دادم . آی تی به نظرم نسبت به پارسال سختتر و چرتتر بود. ولی علوم کامپیوتر نمی دونم . یه ایمیل به دوستام می زنم ببینم چه جوابی میدن |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - matu - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۱ ب.ظ
سلام بر همگی ولی من اعتقاد دارم کنکور علوم امسال راحت بوده با پارسال فرق داره مهستان( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. )رتبه منو ۴۵ تخمین زده ولی من فکر کنم حدود ۱۰۰ بشم چون تو ازمون اخر مدرسان شریف (اسون بود)من تقریبا با همین درصدها ۱۰۶ شدم از ۲۱۴ نفر(البته چون سوالاتش مال سالهای پیش بود فکر کنم خیلیها حفظی میزدند)با این تفاسیر فکر کنم امسال خیلیها که فکر میکنن قبول میشن شکه بشن از جمله خودم. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 23 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۱ ب.ظ)matu نوشته شده توسط: سلام بر همگی ولی من اعتقاد دارم کنکور علوم امسال راحت بوده درسته که سوالات اسون بوده ولی خیلیها از راحتی زیاد خراب کردن چون اگه به سوال دقت نمیکردی حتما اشتباه میزدی.خودم یکی از سوالاتا که مشابه سالهای قبل بود بدون اینکه سوالا کامل بخونم گفتم این همون سوال سال قبل در صورتی که سوالا کامل نخوندم و اشتباه زدم که این حتی از سخت بودن سوالات بدتر من که تا حالا کسی را پیدا نکردم که درصد خیلی بالایی داشته به نظرم شما همون ۴۵ حتی کمتر میشید. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - MehrTa - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ
زبان: ۳۵ دروس پایه: ۴۰ گسسنه: ۳۳ ساختمان داده: ۴۲ اتوماتا: ۲۶ معماری: ۷۵ آنالیز: ۳۳ ----------------- به نظر شما روزانه تهران (گرایش سیستم های هوشمند) قبول میشم؟ |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: زبان: ۳۵ به نظر من که حتما قبول می شید حتی می تونید به شریف فکر کنید. از همین الان قبولی تون رو تبریک میگم . |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - MehrTa - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: زبان: ۳۵ خیلی ممنونم . خدا کنه! منم درصد های شما رو دیدم. خیلی خوب زده بودید. منم به شما تبریک میگم. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - MehrTa - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۰ ب.ظ)matu نوشته شده توسط: سلامبه نظر من هم زیر ۶۰ میشین . درس پایه،گسسته و عددی رو عالی زدین. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - matu - 25 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۷ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: زبان: ۳۵ سلام شما درصدهای خیلی خوبی دارید به نظر من زیر ۲۰ میشید و سیستم هوشمندم میارید |