|
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - نسخهی قابل چاپ |
راهنمای درس خوندن مانشت! - SaMiRa.e - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: به نظر من این تاپیک یه زمانی رونق داشت و بعد با زدن تاپیکهای مشابه و مفید و دراختیار گذاشتن تجربیات تعداد بیشتری از اعضا ، نیاز به این تاپیک کمتر شد. الان هرجای تالار "کنکور ارشد"رو بگردید خیلی تاپیکهای آموزنده ای هست منم موافقم..... خوب بسمه الله کدوم عزیزلطف میکنه راهنمایی بکنه ؟
|
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
به نظرم صبر کنید تا نتیجه ها بیاد مشخص بشه کی موفق بوده بعد. تا اون موقع هم میتونید اروم اروم رو مسائل پایه ای تر کار کنید. |
راهنمای درس خوندن مانشت! - fatima1537 - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: به نظر من این تاپیک یه زمانی رونق داشت و بعد با زدن تاپیکهای مشابه و مفید و دراختیار گذاشتن تجربیات تعداد بیشتری از اعضا ، نیاز به این تاپیک کمتر شد. الان هرجای تالار "کنکور ارشد"رو بگردید خیلی تاپیکهای آموزنده ای هستالبته منظورم اصلا این نبود که این تاپیک دیگه مفید نیست.اتفاقا اوائل آشنایی با مانشت که ارسالهای اول رو میخوندم به خودم خیلی انگیزه میداد.ولی منظورم اینه که بچه ها فقط به این تاپیک اکتفا نکنند و بقیه رو هم مطالعه کنند و اینکه مدتیه در این تاپیک کمتر پرسش و پاسخ صورت میگیره |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - Fardad-A - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ
اگه به حرفای سالهای قبل در بعضی پستها نگاه کنید حرفای شعارگونه زیاد از بعضی دوستان که میخواستن کنکور بدن دیده میشه ولی بعد از کنکور بشدت نتیجه معکوس گرفته شده. هرسال که میگذره این تجربه برای من بیشتر اثبات میشه که موفقین کنکور اونهایی هستند که متوجه شدن استعدادشون در کدام درسهای آزمون ارشده و روی اونها مانور دادن. بقیه را هم در حد متوسط یا حتی کمتر از متوسط خوندن. من بارها به بعضی از دوستان گفتم اینکه کدام درس را کمتر هر شخصی بخونه و کدام را بیشتر ،خودش قسمتی از خودشناسی و هوش و استعداد تحصیلی است که هر کس بهره بیشتری داشته باشه راحت تر قبول میشه. اونهایی که میخوان در درسهایی که هیچوقت درش تبحری نداشتن به تسلط برسند یا اونهایی که همه را در یه سطح خوندن معمولا" جزء کسانی هستند که با وجود خوندن زیاد و گذاشتن وقت و زحمت زیاد نتیجه مطلوبی نمیگیرن یا درصد موفقیت شون پایینه. درصدی از موفقیت در کنکور ارشد که گاهی کم هم نیست ، فرصت طلبی هوشمندانه داوطلب کنکور هست. |
راهنمای درس خوندن مانشت! - SaMiRa.e - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اونهایی که میخوان در درسهایی که هیچوقت درش تبحری نداشتن به تسلط برسند یا اونهایی که همه را در یه سطح خوندن معمولا" جزء کسانی هستند که با وجود خوندن زیاد و گذاشتن وقت و زحمت زیاد نتیجه مطلوبی نمیگیرن یا درصد موفقیت شون پایینه. خوب هیچی دیگه من برم کلا قید امتحان دادن و بزنم چون توهیچ درسی تبحر ندارم ![]() ولی حرف های آقافرداد کاملا درسته ، تو دوره کارشناسی استادان محترم که هیچی به مایاد ندادند ( ولی خداییش وقتی دیدیم اساتید درس زیادی نمیخواند ما هم دنبالش نرفتیم ) ولی الان که یکی دوتا کتابهای مرجعو دارم میخونم تازه فهمیدم این درس ها چی بوده .خوب ناامیدم نیستم و به تلاشم ادامه میدم تا کشف کنم تو چه درسی قوی هستم . ( این الان جهت روحیه دادن به خودم بود )
|
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - ania_13 - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ
روش های زیادی وجود داره برای موفقیت اما مهمترین کار در این زمینه استارت زدنه. دیگه بیشتر ما میدونیم تقریبا از چه روشی بخونیم مهم اینه که شروع کنیم |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - maryam11777 - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
sos!!!!!!!!!!!!!!! خواهشا یکی منو راهنمایی کنه من ارشد ریاضی هستم و امسال برای ارشدIT ثبت نام کردم . هیچ پیش زمینه ذهنی از منابع این رشته ندارم فقط از طریق اینترنت دروس رو پیدا کردم و تعداد زیادی منبع معرفی شده. نیاز شدید دارم که کسی راهنماییم کنه از چه درسی باید شروع کنم و کدوم منابع رو بخونم. |
RE: راهنمای درس خوندن مانشت! - asemoooni - 12 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۷:۴۳ ب.ظ)mosavat نوشته شده توسط: کاش میشد از جناب آقای تنهایی بخاطر این پست بسیار بسیار بسیار مفید و درسته که حرفهای ایشون خیلی روحیه بخش و مفید بود اما واسه من که میخام تازه شروع کنم چی؟ فارع التحصیل مهندسی ITهستم و شهریور دو سه تا درسامو کامل خوندم . از مهرماه قصد کرده بودم واسه ارشد خوب بخونم اما چندتا اتفاق باعث شد تا الان هیچ پیشرفتی نداشته باشم ![]() بدون امیدواری کاذب بگید....آیا امیدی هست که برسم؟ دوستان من الان دارن ۲۵%چهارمو میخونن! |
|
راهنمای درس خوندن مانشت! - Fardad-A - 12 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
این تاپیک قدیمی است . بسته میشود. جواب سوالتون را در تاپیکهای دقیق تر در بخش مشاوره بگیرید یا در همان بخش بپرسید. |