کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۵۶ ب.ظ
با دلیل صحبت کنید عقیده دارم که نشد حرف!! |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۱ ب.ظ
یکی بگه اشکالم چیه: گره iام رو با گره آخر جابجا میکنیم بعد (heapify(i پلیز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
نه این که ۲ تا رو جابه جا کنیم بعد heapify کنیم که میرن سر جای اولشون!!!! |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - مورتن - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۵ ب.ظ
حذف log n و مرتب سازی و ساخت heap از nlog n: nlog n + log n = n log n درضمن منو دعوا هم نکنید. |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ب.ظ
مرسی منظورم اینه که گره i به آخر آرایه منتقل بشه و به جاش گره آخر به خانه iام بعدش .......... دقیقا مثل حذف از اول آرایه |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۰ ب.ظ
هیپ رو که داشتیم دیگه چرا بسازیم!! گفتم با دلیل صحبت کنید دعوا ندارم که! |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - مورتن - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۸ ب.ظ
داشتیم دیگه نداریم. درخت داریم فقط . پس دوباره هیپ باید ساخته بشود. |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - shaghayegh - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ب.ظ
بالاخره جواب چی شد؟ منم nlog زدم |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - alavinejad - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ
به نظر من چون گفته بود عنصر iام ارایه، با زمان یک میشه دسترسی داشت بهش و حذفش می کنیم بعد عنصر اخر می زاریم جای اون و heapify رو اجرا می کنیم که میشه logn |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ)alavinejad نوشته شده توسط: به نظر من چون گفته بود عنصر iام ارایه، با زمان یک میشه دسترسی داشت بهش و حذفش می کنیم بعد عنصر اخر می زاریم جای اون و heapify رو اجرا می کنیم که میشه logn دقیقا موافقم منم همینو میگم دیگه کسی در کم نمیکنه |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - Maryam-X - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ
alavinejad جان: یه سوال:شما عنصر iام هیپ رو از کجا تشخیص می دی؟(عنصر اام هیپ را خواسته بود نه آرایهی مرتب) به نظرم فقط اولین عنصر هیپ(ماکس)پیداست و آخرین عنصر هم فقط می دونیم توی برگ هاست. بقیه رو هم می دونیم بین سطح ۲ تا i قرار گرفتند ولی دقیق جاشون رو نمی دونیم. بچهها این مسئله از راه های متفاوت حل میشه با جواب های متفاوت زیاد بهش گیر ندید صد در صد بستگی داره به اینکه منظور خود طراح سوال چی بوده. |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - sjj - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ
منم اونو LogN زدم با استدلال alavinejad جان |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ
اون سوال رو منم logn زدم.چون فقط ریشه رو حذف میکنیم تو heap .پس حذف (۱)O وبعد از اون هم با logn مرتب میکنیم که heap باقی بمونه.وکلش میشه (logn) .ونیازی به ساخت دوباره نیست. اون تعداد ضربها رو چند زدید؟من (۴t(n^2رو زدم. اون سوال که گفته بود مرتب سازی تو ۰ تا n^2 از مرتبه چند میشه رو چند زدید؟؟ |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - sal_dovomi - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۴ ب.ظ
یه جوری تحلیل کنید که در آخر بهlgn برسید.والابد حال گیری میشه |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - bijibuji - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۶ ب.ظ)alavinejad نوشته شده توسط: به نظر من چون گفته بود عنصر iام ارایه، با زمان یک میشه دسترسی داشت بهش و حذفش می کنیم بعد عنصر اخر می زاریم جای اون و heapify رو اجرا می کنیم که میشه logn دقیقا همینه (۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: alavinejad جان: عنصر iام هیپ، همون عنصر iام آرایه است. درسته که بین همزادها ترتیبی نیست. اما مقصود از عنصر iام هیپ، i امین بزرگترین (در MaxHeap) عنصر نیست. بلکه i امین عضو هست که در مکان iام آرایه است. با ۱ بار (مرتبه ۱) عنصر iام رو پیدا می کنیم. با ۱ بار اون رو حذف می کنیم و عنصر nام رو جایگزین می کنیم. با log(n بار این عنصر رو با فرزندانش جابجا می کنیم تا هیپ بشه (۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: اون سوال رو منم logn زدم.چون فقط ریشه رو حذف میکنیم تو heap .پس حذف (۱)O وبعد از اون هم با logn مرتب میکنیم که heap باقی بمونه.وکلش میشه (logn) .ونیازی به ساخت دوباره نیست.پاسخ تون درسته، اما ریشه نباید حذف بشه، بلکه عنصر iام باید حذف بشه. شانس آوردی کنکور تشریحی نیستها نقل قول: اون تعداد ضربها رو چند زدید؟من (۴t(n^2رو زدم. اون سوال که گفته بود مرتب سازی تو ۰ تا n^2 از مرتبه چند میشه رو چند زدید؟؟ این سوال رو من گزینه O(n زدم چون از رادیکس می شه استفاده کرد. radix sort که مرتبه اش دراین مورد n هست. این سوال سال ۸۸ آی تی اومده بود |