|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - majid67110 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
زبان : ۳/۳۳ مشترک : ۱۴/۴۴ تخصصی : ۴۸/۱۵ معماری : ۱۳/۸۹ من پارسال مشترک ۳۰ زدم اما امسال با این که بیشتر خوندم ... بچه ها بنظرتون درصد تخصصیم درصد مشترکم را جبران میکنه یا نه ؟ نمیدونم دیگه باید چیکار میکردم من بیشتر از این دیگه توان نداشتم . به نظرتون رتبم تو چه رنجیه ؟ |
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shakhab - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
بچه ها به نظرتون من رتبه ام چی میشه ؟ ( نمی دونم تخصصی و مشترک رو چطوری باید حساب کنم ) سامانه تخمین رتبه مدرسان شریف زدم یه چیز افتضاحی داد زبان : ۲۳/۳۳ گسسته : سفید ساختمان داده : ۸ الگوریتم : -۸ شبکه : سفید مدیریت : سفید بانک : ۱۶ هوش : ۴۶ سیستم عامل : ۸۳ معماری : سفید بچه ها به نظرتون جایی رو میارم ؟ خیلی بانک و هوش و سیستم عامل خوندم ولی تش شد این
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - SoheilGh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
این هم دردصدای من زبان ۱۴ (یادم نیست چند تا سوال رو پاسخ دادم یا نه ولی فک کنم همین حدود شه) مشترک ۳۵/۵۵ (۱۲ تا درست - ۴ غلط) تخصصی ۵۳/۷۰ (۱۰ درست - ۱ غلط) معماری ۵/۵۵ (۱ درست - ۱غلط) |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Afroz - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام من خیلی ناراحتم درصدام خیلی کم شده خدا کنه کلید رو اصلاح کنن اینطوری خیلی بد میشه ![]() درصدای من: زبان:۱۶/۶۶ ( بعضی ها رو یادم نیست) مشترک: ۲۵/۵۵ ( امیدوارم کلید اصلاح بشه) مدیریت:۲۰ تخصصی: ۷/۴۰( واقعا برای من خیلی بستگی داره به سوالای مشکوک تخصصی ها) به نظرتون رتبه ام چند میشه؟ خواهش میکنم یه چیزی بگید ..................
|
|
RE: بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - saaraa - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
زبان: ۸/۸ مشترک: ۲۳/۳ تخصصی: ۱۲/۹ مدیریت : ۴۴/۵ معماری: ۸/۳ ![]() هر چی شک دار رو که نباید میزدم زدم و هر چی که باید میزدم نزدم ![]() ![]()
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - zeinab - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
باورم نمیشه اینقدر بد داده باشم!!!!!! زبان ۰ مشترک ۷/۷۸ تخصصی ۱۹/۹۲ مدیریت ۰ معماری ۰ |
|
بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - atti joon - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
زبان نمیدونم مشترک۱۴/۴۴ تخصصی ۲۹/۶۲ مدیریت ۳۷/۷۷ افتضاح تر از منم کسی هست؟ یکی کمکم کنه بگه امیدوار باشم؟ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - majid67110 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
زبان : ۳/۳۳ مشترک : ۱۴/۴۴ تخصصی : ۴۸/۱۵ معماری : ۱۳/۸۹ بچه ها به نظرتون رتبم در چه حدوده ؟ |
|
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - GHAYYARI - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
من که کلی با این تخمینهایی که دوستان زدند خوشحال شدم. آخه فکر می کردم قبول نمیشم یا حداکثر شبانه شهرستانها را میارم. به نظر شما من با این درصدها شبانههای تهران (گرایش تجارت الکترونیک) را میارم. اصلا رتبم چند میشه؟ زبان : ۱۶ مشترک: ۳۳ مدیریت:۲۲ تخصصی مشترک:۳۰ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: ;(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:چی؟(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بر من. بله ایشوون هم اتاقی بنده بودن |
RE: بچه های آی تی: هرکس درصدای خودش رو بگه - shabgard - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: زبان نمیدونم آره من هستم زبان ۳/۳ مشترک ۱۳/۳ مدیریت ۳۷/۷ تخصصی ۱۴/۷ الانم هستم
|
|
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Mahoor - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
زبان:۲۳ مشترک:۱۶ مدیریت :۵۵ تخصصی ۲۵ به نظرتون رتبم چند میشه؟ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - GHAYYARI - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: ;(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: گرایش ۱و۴ (IT) رو بین ۱۵۰ تا ۲۰۰چی؟ احیاناً مشترکشون ۳۰ نبوده! |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)ehsan0072 نوشته شده توسط: دوستانی که پارسال ارشد آزمون دادن یا دوستانه دیگه ای که اطلاعاتشون در زمینه تخمین رتبه بالای با توجه به همه شرایط امسال با این درصدها من حدودا چند میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بین ۷۰ تا ۱۰۰ |
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - n.daemi - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)GHAYYARI نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: ;(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: چی؟ آره. داری اشتباه میکنی. من پارسال با زبان:۴، مشترک:۲۹،مدیریت:۲۷،تخصصی:۴۳ رتبم شد ۲۱۰/// |