|
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - rezareza2 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
سمیه جان با شما هم عقیده نیستم در مورد ۱۰۱/ شما در راه حلتون حالت کلی در نظر نگرفتید بلکه یک حالت خاص رو بعنوان پیش شرط مشخص کردید برای محدودسازی... |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - zer0ne - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
سلام بچه ها امیدوارم خوب باشین من که وضعم خیلی بده! سوال ۶۱ منطقی به نظرتون روی سوال اشتباه نیست چون تو روی سوال CAB چاپ شده ولی وقتی می خوایم جواب رو حساب کنیم باید به صورت ABC حساب کنیم این سوال تو کنکور کلی وقت منو گرفت آخرشم نزدمش لطفا در این مورد راهنمایی کنید. |
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - narges_r - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)zer0ne نوشته شده توسط: سلام بچه ها امیدوارم خوب باشین من که وضعم خیلی بده!منم مثل شما به همین راحتی سوال به این اسونی از دست دادم مسخرست... کجا باید بریم اعتراض کنیم؟! من تو سایت سنجش لینکی جهت اعتراض پیدا نمیکنم |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - somaye_tex - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)rezareza2 نوشته شده توسط: سمیه جان با شما هم عقیده نیستم در مورد ۱۰۱/ اتفاقاً هیچ پیش شرطی در نظر نگرفتم. شما هر جایگشتی دوست دارید بدید من با حداکثر ۱۱ حرکت حل می کنم. اگه فکر می کنید پیش شرط داره فقط کافیه جایگشتی بدید که این پیش شرط رو نداشته باشه. خوشحال میشم راجع به این سؤال بحث کنم. چون خیلی وقتمو سر کنکور گرفت و کلاً حواسمو پرت کرد... ![]() (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)reza_reza نوشته شده توسط:۵۱ رو درست کردم. مرسی تذکر دادین. تا اونجایی که من میدونم این سؤال جزء سر فصل طراحی الگوریتمه و مسلماً نباید تو ساختمان میومد. چون اونایی که معماری میدن که الگوریتم نخوندن!(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط:
|
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - rezareza2 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
سمیه جان میشه اینجا بدون ذکر مثال ابتدا الگوریتمتون رو توضیح بدید؟ ببخشید که دوباره کاری میشه اما میخوام ابتدا الگوریتم رو بدون مثال ذکر کنید تا طبق اون بدترین حالت رو مثال بزنیم روش. ممنون
|
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - somaye_tex - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)rezareza2 نوشته شده توسط: سمیه جان میشه اینجا بدون ذکر مثال ابتدا الگوریتمتون رو توضیح بدید؟ ببخشید که دوباره کاری میشه اما میخوام ابتدا الگوریتم رو بدون مثال ذکر کنید تا طبق اون بدترین حالت رو مثال بزنیم روش. میشه شما زحمت بکشین به لینکی که دادم مراجعه کنید و مثال بزنید. ![]() فکر کنم اونجا بحث کنیم راجع بهش جالب تر باشه. شما اصلاً لازم نیست جایگشت رو به من بگید. چون در صورت سؤال هم از اعداد داخل جعبه ها اطلاعی نداریم. من یکی یکی اونایی رو که می خوام می گم تا شما اعلام کنید. شما هر عددی که فکر می کنید بدتره در هر مرحله اعلام کنید. خوبه؟ با این روش موافقین؟ |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - slinda - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: دوستان نظرتون در ورد سوال ۳۱ چی هست؟؟؟ نه فاطمه جان.آقا فرداد هم صفر درآوردن |
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - zer0ne - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: منم مثل شما به همین راحتی سوال به این اسونی از دست دادمالان این سوال غلطه یا نه! چون روی سوال که اشتباس و باید حذف شه!!! |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - narges_r - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ)zer0ne نوشته شده توسط:من بهش اعتراض میکنم(01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: منم مثل شما به همین راحتی سوال به این اسونی از دست دادمالان این سوال غلطه یا نه! شما هم اینکار بکن، شاید رسیدگی شد!!! |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mehdi3254 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ
به نظر من سوال ۶۳ بی سوادی طراح رو میرسونه.فقط یه سوال دارم!فرض کنید کنترل c و a یک بشه و هردو فعال بشه آیا اصلا وصل کردن آنها حتی اگر هر دو صفر یا یک باشند منطق صحیح میدهد؟اگر جواب بله است به جامعه علمی دنیا تبریک میگم چون به غیر از گیت های open collector گیت های دیگه رو هم میشه به هم وصل کرد. |
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - reza_reza - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ)mehdi3254 نوشته شده توسط: به نظر من سوال ۶۳ بی سوادی طراح رو میرسونه.فقط یه سوال دارم!فرض کنید کنترل c و a یک بشه و هردو فعال بشه آیا اصلا وصل کردن آنها حتی اگر هر دو صفر یا یک باشند منطق صحیح میدهد؟اگر جواب بله است به جامعه علمی دنیا تبریک میگم چون به غیر از گیت های open collector گیت های دیگه رو هم میشه به هم وصل کرد. مهدی جان کاملا با حرفت موافقم. من رشتم برق بوده و اگر یکی از دوستان تا حالا کار عملی کرده باشن میدونن وصل کردن ۰ به ۱ یا همون VCC به GND یعنی چه فاجعه ای فقط امیدوارم طراح محترم موقع ساخت چنین مداری منبع تغذیه یا باطریش محافظ داشته باشه چون در غیر این صورت مدارش میره رو هوا. |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - hosseini2012 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ)iman30v نوشته شده توسط:دوست عزیز در مورد سوال ۶۳ مدار منطقی من با شما هم نظر هستم، ولی اگه امکان داره زحمت بکشید تو آدرس(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نظرتون رو کامل شرح بدید و حتما دلایل رو بفرستید، من خودم این کار رو انجام دادم، اگر دوستان دیگه هم هستن که مخالفن فقط دو تا سوال منو جواب بدن، اول اینکه چطور دو تا بافر سه حالته همزمان با هم میتونن دو خروجی بدن تازه اونم کاملا متفاوت، و دو اینکه چطور به AND یک ورودی میشه همزمان دو سیگنال متفاوت ۰ و ۱ داد؟! |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - alireza89 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)mirmahdi نوشته شده توسط: از نظر من ۵ سوال به نظر من هم ۴۷ مشکل دار اگه ۹۹ تا درج و یک حذف انجام بشه انوقت باید ۹۹ تا درج در پشته اول ۹۹ تا حذف دوباره ۹۹ تا درج در استک دوم و ۱ حذفف انجام بشه که میشه ۲۹۸ با این توضیح سوال غلط کلا (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ق.ظ)hosseini2012 نوشته شده توسط:دوست عزیز سوال ۶۳ گزینه ۴ درسته و من کاملا با شما موافقم اما علتش اینه که در بعضی از ورودی ها دو ولتاژ معادل با صفر منطقی به هم میرسن و این دچار مشکل میکنه مدار رو چون در حالت های امپدانس نیستن بقیه سیمها ولی اینکه میگید ورودی چطور دو ورودی میدن قرارداد هستش که در مدار pla ورودی قسمت های قابل برنامه ریزی رو با یک سیم نشون میدن.چشم من هم کامل علت نادرستی سوال رو شرح میدم و ایشالا که بفهمن با سه بافر نمیشه دوبدو انحصار ایجاد کرد وکلا این مدار قابل پیاده سازی نیست(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ)iman30v نوشته شده توسط:دوست عزیز در مورد سوال ۶۳ مدار منطقی من با شما هم نظر هستم، ولی اگه امکان داره زحمت بکشید تو آدرس(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط (۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ق.ظ)mehdi3254 نوشته شده توسط: ["مهدی جان کاملا با حرفت موافقم. من رشتم برق بوده و اگر یکی از دوستان تا حالا کار عملی کرده باشن میدونن وصل کردن ۰ به ۱ یا همون VCC به GND یعنی چه فاجعه ای فقط امیدوارم طراح محترم موقع ساخت چنین مداری منبع تغذیه یا باطریش محافظ داشته باشه چون در غیر این صورت مدارش میره رو هوا."] من موافقم قطعا ۶۳ گزینه ۴ درسته |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - Pherdous - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ق.ظ
دوستان، جواب سوال ۶۳ بی شک اشتباهه.حتی اگه ورودی ها هم همزمان فعال نشن، بازم ربطی نداره.مهم اینه که کنترلها همزمان فعال نشن.مثالی شبیه به همین تو کتاب یوسفی هست که اونجا هم ورودی های همزمان فعال نمیشه اما گفته مدار مشکل ساختاری داره. لطفا در این مورد حتما اعتراض کنید .این دیگه خیلی مسخره س واقعا! بعد دوستان، سوال ۶۴ یعنی درسته یا اینکه من نمیفهمم؟آیا DMA برای i/o به i/o هم استفاده میشه؟DMA که صرفا یه طرفش وصله به I/o و یه طرفش هم وصله به حافظه دیگه؟یعنی یا گزینه ۳ یا گزینه ۲ باید جواب باشه. |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - alireza89 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ق.ظ
سوال ۳۲ که باید حذف شه علتش رو آقا فرداد توضیح دادن سوال ۴۷ گزینه صحیح نداره چون اگه ۹۹ تا درج و یک حذف انجام بشه انوقت باید ۹۹ تا درج در پشته اول و ۹۹ تا حذف دوباره ۹۹ تا درج در استک دوم و ۱ حذف انجام بشه که میشه ۲۹۸ که در گزینه ها نیست سوال ۵۲ هم اگر مثبت بینهایت در نظر بگیریم گزینه ۲ جواب میشه یکی از تمرینهای فصل ۴کتاب دکتر محمد قدسی چون توزیع یکنواخت امید ریاضیش با مرتبه خطی پیدا میشه سوال ۵۷ واضح گزینه یک درست اما سنجش محدودیت ۲ رو مستقل از متن در نظر گرفته که طبق کتاب لینز صفحه ۲۴۷ تمرین ۷ و عدم توانایی در استفاده از لم تزریق مستقل از متن نیست سوال ۶۱ هم بعلت ندادن ترتیب ورودی ناقص بحساب میاد یا حداقل وقتگیر سوال ۶۳ تابع منطقی پیاده سازیش نمیکنه چون برای مثال در حالت ۰۰۱ دومین و سومین صفر تولید میکنند که به یک سیم میرسد که مقدار y بی معنی میشود ولی طبق جواب سنجش صفر میشود که طراح حالت صرررو با امپدانس بالا اشتباه گرفته!!! پس این سول گزینه ی قابل پپیاده سازی نیست جواب میشه سوال ۶۹ هم گنگ هستش و با اون منظوری که اکثر داوطلب ها میفهمن حواب نداره سوال میشه عنوان اعتراض ابهام باشه سوال ۷۰ هم چون شرط پیشرفت برقرار نیست پس همه شروط ناحیه بحرانی برقرار نیست! پس این سوال دو گزینه درست داره باید حذف بشه سوال ۷۱ هم طراح زمان تعویض متن بین سطوح رو در نظر نگرفته و با توجه به این فرض جواب درست که .../۴۱ هست رو تو گزینها نذاشته پس این سوال هم گزینه درست نداره سوال ۱۲۰ هم گزینه ۲ درسته چون از گزینه ۳ که ثابت اسکولم داره میتونیم نتیجه بگیریم که یک تابع اسکولم(تابع ثابت که برای هر مقدار برابر ثابت اسکولم) وجود داره به نکته توجه کنند دوستان که از وجود تابع اسکولم نمیشه ثابت رو نتیجه گرفت چون برای هر مقدار تغییر میکنه پس گزینه ۲ درست است تمام گزینه هایی که گفته شد بر مبنای دفترچه B هستش |