[دانلود] کلید اولیه مدرسان شریف برای سوالات مهندسی کامپیوتر:کد B - نسخهی قابل چاپ |
RE: [دانلود] کلید اولیه مدرسان شریف برای سوالات مهندسی کامپیوتر:کد B - amir.svr - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)arta.66 نوشته شده توسط:مهندس جان شما ۴ ماه وقت گذاشتید اکثر بچه ها ۱ سال و یا بیشتر وقت گذاشتند،هیچ کس به عینه نمیشه پیدا کرد تو نرم کمتر از ۶ ماه خونده باشه و رتبه خوب آورده باشه اونم اگه باشه یا شریف بوده یا یک جای عالی کارشناسیشو خونده،اکثر بچه ها هم سال دومشون پس زیاد ناامید نباش(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ق.ظ)grayhat نوشته شده توسط: نظر شما در باره کلید های تخصصی نرم افزارش چی هست؟سلام |
[دانلود] کلید اولیه مدرسان شریف برای سوالات مهندسی کامپیوتر:کد B - arta.66 - 28 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ)amir.svr نوشته شده توسط: مهندس جان شما ۴ ماه وقت گذاشتید اکثر بچه ها ۱ سال و یا بیشتر وقت گذاشتند،هیچ کس به عینه نمیشه پیدا کرد تو نرم کمتر از ۶ ماه خونده باشه و رتبه خوب آورده باشه اونم اگه باشه یا شریف بوده یا یک جای عالی کارشناسیشو خونده،اکثر بچه ها هم سال دومشون پس زیاد ناامید نباشنا امید نیستم دوست من- مشکلم با رواله آموزشه! رواله سنجش! من خودم به شخصه سرجلسه هنگ بودم سوادشو داشتم ولی نمی تونستم توو اون جو پیادش کنم! دیشب که واسه آزاد ثبت نام کردم نه بخاطر اینکه نمی تونم دیگه بخونم واسه اینکه توو فرهنگ و اجتماع ما لاقل ما پسرا تایممون واسه تکرار اشتباهات این چنینی کمتره - واسه من خیلی مهم بود تهران توو شهر محل زندگیم بخونم واسه اینکه نمی خواستم ۲ سال دیگه همه زندگیم درسم باشه - فیلم هندی شدااااااااا از ما مهندسا بعیده!!!!!! به قول دوستای دوره خدمتم چون می گذرد غمی نیست- |
[دانلود] کلید اولیه مدرسان شریف برای سوالات مهندسی کامپیوتر:کد B - armin_b00ter - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
بابا مدرسان تو همون حل کنکورای قبلیم مونده و پر از اشتباهه دیگه چه برسه به کنکورای جدید. جدی نگیرید من که نگاش کردم پر از اشتباهه. به زودی کلیدا میاد |