![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - Mänu - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
به نظر من الگوریتم و ساختمان و شبکه سخت بود اصلا شباهتی به سولای سالای قبل نداشت،نرم افزار خوب بود،پایگاه بد نبود و هوش خوب بود مدیریت هم خوب بود،سیستم عامل هم خیلی فرق داشت با سوالای سال قبل،واقعا چقد واسه یاد گرفتن یسری مبحثا زحمت کشیدم اما اصلا نیورده بودن ازشون،کلا سبک سوالا عوض شده بود،همیناییم که الان دارم مینویسم به حرفای خودمم شک دارم واقعا نمیشه گفت،چطور بود... |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - individual - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط: اینقدر سر جلسه دعاتون کردم . چون دیروز دوستم از جزوه های مهندس یوسفی که شما زحمت کشیدید گذاشتید سوال داشت باعث شد من بخش DFS اش رو بخونم که سوال مشابه جزوه اومده بود . حالا درسته آخرش نتونستم به جواب برسم اما حس خوبی همینجوری واسه دلخوشی سر جلسه بهم داد ممنون ازتون چرا اتفاقا نکته اونو تو جزوه نوشته بودم که در صورتی برمیگردیم که نودی واسه ملاقات نباشه که تو یه گزینه از نود ۲ پریده بود به نود ۴ که اشتباه بود. |
کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - m-m-m - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
خسته نباشید به همگی بچه ها بیاین بگین به نظرتون کنکور علوم چه طوری بود؟ به نظر من که سوالا در حد متوسط بود ولی آمار و احتمالش یه جوریایی سخت بود، حل نمیشد.نظریه پارسال سخت بود ولی امسال بهتر بود.زبان به نظر شماها چه جوری بود و درسای دیگه؟ ایشالا که همه قبولیم |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - prosperous - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
خسته نباشی دوست عزیز!! الگوریتم چی بود مگه همه شوکه شدن؟ |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - haamidit - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
همگی خسته نباشید من که زبان هیچی نزدم متن ها ساده بودن ولی توی گزینه ها شک داشتم گسسته هم که مثل سال قبل سخت بود من گریمالدی خونده بودم ولی اشتباه کردم ساختمان داده وطراحی الگوریتم بد نبود ولی قالب سوالی واقعابا سال های قبل ۱۰۰درصد متفاوت بود نرم هم که آسون بود همش از پرسمن بود شبکه سخت بو دوتقریبا متفاوت با سوالای سال قبل ولی میشد ۳تاشا بزنی دوتاش تقریبا از سال های قبل بود مبانی هم که خیلی راحت بود همه از استیفن رابینز بود پایگاه هم متوسط بود هوش هم متوسط بود سیستم باز هم متفاوت و مفهومی |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - msn_issue - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
دوستان یه سوال گسسته بود که گفته بود یه آرایه ی صعود/نزول داریم و ... ! بعد گفته بود کدوم گزینه غلطه ؟! به نظرتون کدوم گزینه میشد جوابش ؟! من گزینه ای که گفته بود : E6=61 رو زدم ! |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - sahar67 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سلام بچه ها درس مهندسی نرم افزار تعیین مسیر بحرانی مربوط به کدوم آزمون بود ؟ من آزمون مسیر پایه رو زدم یه سوال هم گفته بود کدام نمودار مربوط به شی گرایی نیست ؟ من نمودار ارتباط رو زدم |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - samad0741 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام فک نکنم از کنکور چیزی در بیاد ، کجایی سربازی!!! دارم میام پیشت جاده چه همواره______ کنکور چقد بوی عطر تو رو داره |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - س.سپید - ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
دوستان عزیزه دل .... هدف اصلی Dual core چیه؟ دوستان عزیزه دل .... هدف اصلی Dual core چی بود؟ |
کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - nhd - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
من که چیز زیادی نخونده بودم ولی زبانش آسون بود بنظرم |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - Helmaa - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ
دوستان برای اینکه بهتر به نتیجه برسید و بتونید راحت تر بحث ها رو پی گیری کنید بهتره بحث درباره سوالها رو تو این بخش مطرح کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - elika - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ
اصلا که قهرم باهاشون ![]() شبکه و سیستم عامل شوک بر انگیز بود!!!!!!!!!!!! any wayخسته نباشیم ![]() من مشکل زمان داشتم ![]() به امید خدا ![]() |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - vahidfrr - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
فقط با شبکه خیلی مشکل داشتم بقیش خوب بود گسسنه هم که توقع داشتم دو تا تست بزنم یه دونه زدم زبان هم وقت نشد مطمئنم میانگین تخصصی ۵۰% اما مشترک هیچ نظری ندارم البته ساختمان و الگوریتم رو خوب زدم ساده بود |
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - IT86 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
من هنوز تو شوکم ![]() سیستم یهو خیلی عوض شده بودی طرز سوالاش و من به نسبت سالای پیش که دیدم نخوندم ![]() پایگاهشم بدنبود متوسط بود هوشش بیزین اگرنبود من کانمل زده بودمش البته نمیدونم ۴تایی ک جواب دادم درست بودن یا نه اما راحت بود مدیریت راستش من نتونسم دورکنم کامل وباشکو تردید زدم ۳تاشو و ترجیح دادم نزنم که خراب نکنم گسسته خیلی نامردی بودددددددددددددددد حداقل یک سوال نه از جبربول نه از مشبکه نه از منطق هیچی نداده بودن نامردااا فقط گراف بودو شمارش وبازگشتی و فک میکردم شمارشش اسون بود اما چون میدونسم بزنم اشتباه میکنم نزدمش ساختمان داده نصفش آسون بود درواقع دقیق یادم نیس ساختمان دادش که چندتازدم اما تنها درسی بود که شانس زدنش برام خیلی بود البته مفهومی هم بود طراحیش خیلی سخت بود نامردا فقط سه تاشو زدم که اونم یکیشو شک داشتم نرم آسون بود اما من ازمقسمی دورکردم و نتونسم بزنمش اما اگر پرسمنودوباره دورکرده بودم... مدیریت چرا۱۵تاااا بوددد شبکم نمیگم سخت بود چون میشد۳تاشوبزنی اما نامردا خیلیییییی باسالای قبل فرق داشت من حسابیاشو چون دورنکردم یادم نبود ospf میتونسم بزنم با ترافیکش که اونم شک داشتم ترجیح دادم نزنم زبانش بدک نبود چون نگاهش نکردم و فقط دوتازدم بچه ها مدیریت کدوم گزینش میشد که گفته بود کارآخر سازمان یا انتهای فعالیت همچین چیزی بود سوالش چی میشد؟ گزینه هاشم بود : اهداف استراتژی برنامه عملیاتی یکی دیگم بود که یادم نیس :دی من زدم اهداف ![]() یک سوال طراحیم بود که میخاسیم بیشترین ارزشوبدست بیاریم میگف باید براسای کدوم گزینه کارکنیم گزینه هاش : زمان پایان زمان شروع ارزش هیچکدام من خودم ارزشو زدم آخه سوال من فکر کردم مثل مساله سخنرانی بود که میخاسیم بیشترین ترین سخنرانی رو داشته باشیم ![]() |
کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - fatima1537 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
به نظر من گسسته اش سخت تر از پارسال بود. ساختمان هم آسون نبود.فقط دو سه تاش آسون بود. مبانی کامپیوترش خیلی آسون بود نظریه سخت تر شده بود.ولی چند تا از سئوالات نظریه خیلی آسون بود معماری کامپیوتر هم آسونتر بود و بیشتر مطالب حفظی بود. درکل از سئوالات امسال راضی نبودم.چند تا از تستها به نظرم دوتا گزینه صحیح داشت و خیلی شک برانگیز بود |