بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
سوال ۳۹ چرا می شه(logm+1) لطفا با استدلاال قدسی کیه؟با استدلال بگید لطفا؟ سوال ۴۲ بنابر selection n/2=o(n n/4=o(n/2 n/8=o(n/4 . . n+n/2+n/8+...=n(1+1/2+1/4 میشه nln=nlogn |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mahdiii - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۳۹ چرا می شه(logm+1) لطفا با استدلاال قدسی کیه؟با استدلال بگید لطفا؟ سوال ۴۲ غلط نوشتین. n+n/2+n/8+...=n(1+1/2+1/4 میشه حداکثر ۲n اون عبارت داخل پرانتز که یه جمع دنباله هندسی هست که اگه تا بینهایت بره میشه [tex]\frac{a_{1}}{1-q}[/tex] خوب جمله اول یکه و q هم ۰/۵ . پس میشه ۲n. تازه اینجا تا بینهایت نمیره. در آخر گزینه دو درسته (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۳۹ چرا می شه(logm+1) لطفا با استدلاال قدسی کیه؟با استدلال بگید لطفا؟ شما با این دنباله اشتباه کردی ۱+۱/۲+۱/۳+۱/۴+... که میشه log |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
چه سوتی دادم خدایا.اخ.راست میگید.سوال ۳۹ چی ؟ (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط:راست میگین من اشتباه کردم.چه اشتباهی .(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۳۹ چرا می شه(logm+1) لطفا با استدلاال قدسی کیه؟با استدلال بگید لطفا؟ (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ)osho نوشته شده توسط: سوال ۴۵ طراحی الگوریتم زیر دنباله مشترک از مرتبه n^2 و از روش برنامه ریزی پویا است کسی نظری نداره این سوال مستقیما تو کتاب طراحی هادی یوسفی است. شما از ۳۹ مطمئنید ؟لطفا اگه مطمئنید بگین. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: سوال ۳۹ چرا می شه(logm+1) لطفا با استدلاال قدسی کیه؟با استدلال بگید لطفا؟به نظرم جوابتون درسته.اما من اینطوری تحلیل کردم که برای بدست آوردنش یا باید log n بار الگوریتم selection رو انجام بدیم تا همشون بدست بیاد که میشه n log n یا بیایم کلشو مرتب کنیم که اونم میشه n logn .دوستان میشه توضیح بدن چطور n بدست آوردن ؟ |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
باشه logn بار selection روی چه اندازه برحسب n فراخوانی میکنید اگه مطالب و دنبال کنین توضیح دادیم (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط:منظور از دست کم چی؟حالت خوشبینانه؟یا حداقل زمان کل انجام کار(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد.به نظر من میشه n-1 .چون مساله هیچ داده خاصی نداده.فقط گفته منفی ها تعدادشون فرد و مثبت ها تعدادشون زوج. اینم واسه این گفته که در آخر وقتی گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم بدونیم که گروهی که تعدادش فرد میشه گو ی های منفی و گروهی که تعدادش زوج میشه گوی های مثبت.ما از طریق مقایسه نمیتونیم بفهمیم که کدوم مثبته و کدوم منفی.فقط میتونیم هم نوع بودن یا نبودنشون رو تشخیص بدیم.بعد که با n-1 مقایسه گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم(یه گوی رو میگیریم و با همه مقایسه میکنیم اونایی که با این گوی نمونه شبیه هستن تو یه گزوه و اونایی هم که شبیه نیستن تو یه گروه دیگه) گروهی که تعدادش فرد میشه منفی ها و گروه زوج هم میشه مثبت ها. (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:برای هر تعداد گوی که بگید میشه n-1!چه ۵ تا چه ۳ تا چه هر چی!(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد.به نظر من میشه n-1 .چون مساله هیچ داده خاصی نداده.فقط گفته منفی ها تعدادشون فرد و مثبت ها تعدادشون زوج. اینم واسه این گفته که در آخر وقتی گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم بدونیم که گروهی که تعدادش فرد میشه گو ی های منفی و گروهی که تعدادش زوج میشه گوی های مثبت.ما از طریق مقایسه نمیتونیم بفهمیم که کدوم مثبته و کدوم منفی.فقط میتونیم هم نوع بودن یا نبودنشون رو تشخیص بدیم.بعد که با n-1 مقایسه گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم(یه گوی رو میگیریم و با همه مقایسه میکنیم اونایی که با این گوی نمونه شبیه هستن تو یه گزوه و اونایی هم که شبیه نیستن تو یه گروه دیگه) گروهی که تعدادش فرد میشه منفی ها و گروه زوج هم میشه مثبت ها. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:شاید(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد.به نظر من میشه n-1 .چون مساله هیچ داده خاصی نداده.فقط گفته منفی ها تعدادشون فرد و مثبت ها تعدادشون زوج. اینم واسه این گفته که در آخر وقتی گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم بدونیم که گروهی که تعدادش فرد میشه گو ی های منفی و گروهی که تعدادش زوج میشه گوی های مثبت.ما از طریق مقایسه نمیتونیم بفهمیم که کدوم مثبته و کدوم منفی.فقط میتونیم هم نوع بودن یا نبودنشون رو تشخیص بدیم.بعد که با n-1 مقایسه گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم(یه گوی رو میگیریم و با همه مقایسه میکنیم اونایی که با این گوی نمونه شبیه هستن تو یه گزوه و اونایی هم که شبیه نیستن تو یه گروه دیگه) گروهی که تعدادش فرد میشه منفی ها و گروه زوج هم میشه مثبت ها. این استدلالم ببینین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:واسه ۳تا یکی کافیه.قطعا(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد.به نظر من میشه n-1 .چون مساله هیچ داده خاصی نداده.فقط گفته منفی ها تعدادشون فرد و مثبت ها تعدادشون زوج. اینم واسه این گفته که در آخر وقتی گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم بدونیم که گروهی که تعدادش فرد میشه گو ی های منفی و گروهی که تعدادش زوج میشه گوی های مثبت.ما از طریق مقایسه نمیتونیم بفهمیم که کدوم مثبته و کدوم منفی.فقط میتونیم هم نوع بودن یا نبودنشون رو تشخیص بدیم.بعد که با n-1 مقایسه گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم(یه گوی رو میگیریم و با همه مقایسه میکنیم اونایی که با این گوی نمونه شبیه هستن تو یه گزوه و اونایی هم که شبیه نیستن تو یه گروه دیگه) گروهی که تعدادش فرد میشه منفی ها و گروه زوج هم میشه مثبت ها. |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - MR_KH - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ
به نظر من هم سوال گوی ها n-1 میشه با اینکه خودم n/2 زدم! الان که دوباره سوالو می خونم مبینم که در بهترین حالت میشه در n/2 تعداد گوی های مثبت و منفی رو تشخیص داد و در n-1 بار هر گوی از نظر مثبت منفی. یه اشتباه دیگه! من همه ی امیدم به این ساختمان بود! |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:دوست عزیز شما یه بار اون الگوریتمی که من بالا نوشتم رو بخونی دیگه نمیگی با ۳ میشه n/2!!!(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ)MR_KH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال گوی ها n-1 میشه با اینکه خودم n/2 زدم!پس مشکل اینم حل شد.n-1 |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:دوست عزیز شما یه بار اون الگوریتمی که من بالا نوشتم رو بخونی دیگه نمیگی با ۳ میشه n/2!!!(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ)MR_KH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال گوی ها n-1 میشه با اینکه خودم n/2 زدم!پس مشکل اینم حل شد.n-1 حق باشماست |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:این استدلالی که میگید اومده اینطور حساب کرده که ما میدونیم که تعداد منفی ها یکی کمتر از مثبت ها هست. چنین چیزیو از کجای سوال میشه فهمید؟ما فقط کل و میدونیم دیکه نمیدونیم که هر کدوم چند تاست.و میدونیم که تعداد منفی ها فرد ومثبت ها زوج.(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:شاید(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: سوال ۳۷ که ظاهرا ختم بخیرشد.به نظر من میشه n-1 .چون مساله هیچ داده خاصی نداده.فقط گفته منفی ها تعدادشون فرد و مثبت ها تعدادشون زوج. اینم واسه این گفته که در آخر وقتی گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم بدونیم که گروهی که تعدادش فرد میشه گو ی های منفی و گروهی که تعدادش زوج میشه گوی های مثبت.ما از طریق مقایسه نمیتونیم بفهمیم که کدوم مثبته و کدوم منفی.فقط میتونیم هم نوع بودن یا نبودنشون رو تشخیص بدیم.بعد که با n-1 مقایسه گوی ها رو به دو گروه تقسیم کردیم(یه گوی رو میگیریم و با همه مقایسه میکنیم اونایی که با این گوی نمونه شبیه هستن تو یه گزوه و اونایی هم که شبیه نیستن تو یه گروه دیگه) گروهی که تعدادش فرد میشه منفی ها و گروه زوج هم میشه مثبت ها. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - MR_KH - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ)MR_KH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال گوی ها n-1 میشه با اینکه خودم n/2 زدم!پس مشکل اینم حل شد.n-1 اگه ۳ تا گوی داشته باشیم دوتای اول رو امتحان مکنیم اگه جذب کردن پس حتما مثبت داریم و دوتا هم داریم و یه منفی ولی هنوز نمیدونیم کدوم چه باری داره که با امتحان کردن یکی از دو گوی اول با گوی سوم مشخص میشه، اگر هم دو گوی اول همدیگرو دفع کردن یا مثبت نداریم یا دوتا داریم که همین دو گوی دفع شده هستن و منفی ها یا سه تا هستن یا یکی که بازهم با امتحان یکی از دو گوی اول با گوی سوم بار گوی ها مشخص میشه |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - mahdiii - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ
درسته n-1 |
بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - pouya sal - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
باید کلید بیاد این دست کم ایهام داشت ،من خودم n-1 زدم نمدونم چرا اما تجربه ام می گه n/2 میشه!!!.احساس میکنم این ازون سوال مزخرفاست که اخر سر حالم و میگیره. |
RE: بررسی تستهای ساختمان داده ها کنکور آی تی ۹۲ - saho - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: باید کلید بیاد این دست کم ایهام داشت ،من خودم n-1 زدم نمدونم چرا اما تجربه ام می گه n/2 میشه!!!.احساس میکنم این ازون سوال مزخرفاست که اخر سر حالم و میگیره.نه بنظرمیاد همون n-1میشه خداییش این چه کنکوریه که این همه ادم بعدکلی خوندن نمیتونن سر یه گزینه به تفاهم برسن. اخه من به سازمان سنجش چی بگم با این سوالاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |