|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Adel01 - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
کمتر از ۴ دقیقه زمان باقی است
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Fardad-A - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
ساعت ۱۲ صندوق را دکتر میشماره. اگه خیلی پول ریخته باشید ممکنه شمارش پولها طول بکشه.
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - a.hooshmand - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
فکر کنم دکتر الان خواب هست ![]() خانم انرژی مثبت هم احتمالا تا فردا صبح بخواهد بیدار باشه. ![]() ![]() ![]() من رفتم بخوابم خدا نگهدار
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
میزان هدیه تو روز مانشت دقیقا برابر با: ۲۰۵۶۸۶ تومان بوده. از کاربرانی که توی این روز به مانشت کمک کردن تشکر میشه. دو عدد پرادو به کاربرانی که تو این روز هدیه دادن تقدیم خواهد شد
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: میزان هدیه تو روز مانشت دقیقا برابر با: ۲۰۵۶۸۶ تومان بوده. منم به نوبه خودم از تمام کاربرانی که نه امروز بلکه همیشه هر کمکی که ازشون براومده انجام دادند تشکر می کنم ان شالله که مانشت بتونه بیشتر از گذشته در راه رسیدن به اهدافش گام برداره البته با همکاری همیشگی کاربرانش. از اقای دکتر هم برای ایجاد همچین محیطی واقعا تشکر می کنم. از اقا فرداد هم برای پیشنهاد این روز ممنونم. |
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Masoud05 - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ساعت ۱۲ صندوق را دکتر میشماره. اگه خیلی پول ریخته باشید ممکنه شمارش پولها طول بکشه.خیلی باحال بود ![]() (۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: میزان هدیه تو روز مانشت دقیقا برابر با: ۲۰۵۶۸۶ تومان بوده. خدا رو شکر . ممنون از دوستانی که کمک کردن . حوزه فعالیت بعدی ، کمک در ارتقا سطح علمی مانشته انشاالله
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: حوزه فعالیت بعدی ، کمک در ارتقا سطح علمی مانشته انشااللهان شا الله. |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Fardad-A - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ
من هم از همه دوستان چه اونهایی که کمک مادی کردند و چه اونهایی که بطرق مختلف کمک به مانشت میکنن تشکر میکنم. |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
تعداد افراد کمک کننده هم ۴۰ نفر بوده. |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - esi - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
منم به نوبه خودم از همه بچه هایی که برای ادامه کار مانشت ،یعنی کمک برای گسترش علم، کمک کردن تشکر می کنم مسلما این نیت خیر و ارزش علمی خاص خودشو داره |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Parva - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ
نمیدونم چرا یاداین جمله افتادم البته با ریتم بخونین: "بچههــــــــــــــا متشکریـــــــــم" |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Bache Mosbat - 11 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
منم از همه ی بچه هایی که کمک مادی و معنوی کردن به مانشت تشکر می کنم. انشالا که این کمک ها محدود به یه روز خاص نمی شه
|