![]() |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نسخهی قابل چاپ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - arashmar - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا لطفا کمکم کنید |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - رنگین کمان - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)Nimak2 نوشته شده توسط: خدا از زبونت بشنوه .. این خبر خوشحال کننده ایه اما اگه اینجوریه چرا دانشگاه آزاد گفته که شهریه واحد های پردیس مطابق مثل مناطق آزاد حساب میشه؟! میشه منبع خبرتون رو معرفی کنید!این لینک مرکز آزمون که هم درمورد نحوه ثبت نام توضیح داده وهم در مورد شهریه،فایل رو دانلود کنیدوبه بند ۷دقت کنیدوتوضیحات درموردشهریه؛درمورد پردیسها چیزی گفته نشده!مراکز آموزشی بین المللی(مثل قشم وکیش و...)باپردیسهافرق میکنن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - nargess - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)پائیز نوشته شده توسط:دوستان حق با پاییز جانه!!!(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: لینک سایت پردیس قزوین رو لطف می کنید بدید.. ؟؟همنون سایت خود دانشگاه قزوین """دوستان عزیز شهریه پردیسها با بقیه واحدهای دانشگاهی یکیه فقط مراکز آموزشی بین المللی شهریهشون بیشتره. اونا پردیسهای بین المللی وزارت علوم هستن که شهریهشون ۳تومن میشه با پردیسهای آزاد فرق میکنن.شایعه پراکنی نکنید لطفاً.""" پردیس علوم و تحقیقات همه چیزش مثل سایر واحدهای دانشگاه آزاده؛ اون واحدهای بین المللش هستن که شهریه شون بیشتره که اصلا به ما ربطیم ندارن. لطفا الکی شلوغش نکنین تا با آرامش تصمیم درست و منطقی بگیریم حدود ۱ هفته وقت داریم که همه شرایطو بشنجیم و خوب تحقیق کنیم تازه احتمالا مثه تکمیل ظرفیت کنکور سراسری آزاد مدتش تمدیدم بشه. درضمن توجه داشته باشین اول تو واحد انتخابی خودتون یعنی همون جایی که امتحان دادین ارزیابی میشین. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - golrokh - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)arashmar نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا منم مشکلم عینه شماس ![]() |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - Sadeghq1 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
نقل قول: ۱ - ابتدا در شهر هایی که تو دفترچه انتخاب اول بود برای تکمیل ظرفیت بررسی میشم یا اینکه فقط تو شهری که انتخاب اول داشتیم بررسی می کنن برای مثال هوش مصنوعی سه شهر تهران و مشهد و قزوین داشته و من قزوین انتخاب کردم. ۱ ابتدا در انتخاب جایی که امتحان دادین بررسی میشید اگه قبول نشدی یکی از ده انتخاب دقیقا پارسال هم همین بود ! و این که چرا واحد های دفترچه اولیه رو مجدد نیاوردن کار درستی یوده مثلا کسی که علوم تحقیقات قبول نشده تراز بالاتر از کسیه که مشهد قبول نشده اگه اون علوم تحقیقات بیاد مشهد بزنه حق اون داوطلب مشهد ضایع نمیشه ؟؟؟؟ بنظر این درسترین کار هست ! |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - kimiagar - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ)پائیز نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)Nimak2 نوشته شده توسط: خدا از زبونت بشنوه .. این خبر خوشحال کننده ایه اما اگه اینجوریه چرا دانشگاه آزاد گفته که شهریه واحد های پردیس مطابق مثل مناطق آزاد حساب میشه؟! اقا یا خانوم پاییز دمت گرم. تورو امروز خدا فرستاد |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdi67ma - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: من پارسال سیرجان قبول شدم میشه لطف کنید کارنامه پارسالتونو که قبول شدید بزارید؟؟ مرسی |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - atefeh_nbv - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ)frzn نوشته شده توسط:پردیس ها هم مجوز ندارن هم ساختمان ندارن هم هیئت علمی(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ)frzn نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)mmd2009 نوشته شده توسط: با سلام |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - نگین ارشد - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)arashmar نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا سلام فکر کنم قزوین بهتر باشه. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - atefeh_nbv - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ)نگین ارشد نوشته شده توسط:بوئین زهرا بهتره چون واحده نه پردیس(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)arashmar نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا |
تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdiba3 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
بنظرتون از بین شهر های بروجرد- ایلام- لرستان-مرکزی کدوم یکی رو انتخاب کنم با تراز ۵۶۰۰؟ من ساکن دزفول هستم. |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - Nimak2 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: بنظرتون از بین شهر های بروجرد- ایلام- لرستان-مرکزی کدوم یکی رو انتخاب کنم با تراز ۵۶۰۰؟ به نظر من ایلام |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - arman405 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: بنظرتون از بین شهر های بروجرد- ایلام- لرستان-مرکزی کدوم یکی رو انتخاب کنم با تراز ۵۶۰۰؟ ایلام از نظر مسافت از همه نزدیک تر هست |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - mehdiba3 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ)arman405 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: بنظرتون از بین شهر های بروجرد- ایلام- لرستان-مرکزی کدوم یکی رو انتخاب کنم با تراز ۵۶۰۰؟ سعی می کنم اونی که از همه نزدیک تره رو انتخاب کنم فقط بنظرتون بعد از ۱ ترم بهم انتقالی یا میهمان می دن علوم تحقیقات خوزستان؟ |
RE: تو تکمیل ظرفیت کدوم شهر ها رو انتخاب کردین - فرحناز - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ)atefeh_nbv نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ)نگین ارشد نوشته شده توسط:بوئین زهرا بهتره چون واحده نه پردیس(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)arashmar نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا عزیزم پردیس هم همون علوم و تحقیقاته چرا اینقدر خودتون رو در گیر میکنید این پردیس یک واحد وابسته به دانشگاه آزاد همون شهر هست من از یکی از بستگانم که در مرکز آزمون کار میکنه پرسیدم شهریه اش هم با همه واحدها یکی هست عزیزم پردیس هم همون علوم و تحقیقاته چرا اینقدر خودتون رو در گیر میکنید این پردیس یک واحد وابسته به دانشگاه آزاد همون شهر هست من از یکی از بستگانم که در مرکز آزمون کار میکنه پرسیدم شهریه اش هم با همه واحدها یکی هست (۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ)arman405 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: بنظرتون از بین شهر های بروجرد- ایلام- لرستان-مرکزی کدوم یکی رو انتخاب کنم با تراز ۵۶۰۰؟ نه انتقای میدن نه مهمان |