زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
بچه ها شهریه ترم اول دانشگاه علوم تحقیقات چند میشه کلا؟؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
حدودا ۲ (ثابت با متغیر) |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
ممنونم آقای H-arshad ایشالللللللللله فردا این موقع همه بهم تبریک میگیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
سلام به همگی هنوز نتایج نیومده ما که آموزشی سربازی رو هم رفتیم اومدیم نکنه منتظرن من بقیه خدمتمم برم بیام بعدا نتایج اعلام کنن وای خدا کنه علوم تحقیقات امسال تراز نفر آخرش به ۷۰۰۰ نرسه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یادتون میاد چندسال پیش یه روز خودمون تو فکر اولین کنکور بودیم....موافقم باهات ممنون به به آقا حمید یه مدت نبودی چه خبر |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
دوستان ، هر کدومتون علوم تحقیقات نرم افزار قبول شد لطف کنه صندلی کناریشو واسه من نگه داره ها من چند روز دارم میرم مسافرت نبینم صندلیمو نگه نداشتین |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: ممنونم آقای H-arshad از این حرفا میزنین استرس میگیرم یعنی میشه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsa.ss - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
ان شالله فرداخبرقبولیم رومیدم خیلی هاخیط میشن که تیکه می انداختن من باید این مدت ازدوتاکاربرهم تشکرکنم دوستان عزیز H-Arshadوahmad654321 خیلی سپاس ازهمارهی تون درخبررسانی ها وپاسخ ب سوالات |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ
من قبول نمی شم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
چراااا اینقدر نا امیدی؟ کجاها رو زدی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: چراااا اینقدر نا امیدی؟ کجاها رو زدی علوم تحقیقات کرمانشاه -شبکه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
دوستان از نا امیدی صحبت نکنین ایشالا همه مون قبولیم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط: دوستان از نا امیدی صحبت نکنین ایشالاااا |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
قبلا که گفتم آقا محمد، قبووووولی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
خدا کنه... اخه قبول نشم واسم زن میگیرن بدبخت میشم |