یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
مساله ای نیس که که قربان ، یکی که زودتر از شما به سایت دسترسی داره بهتون نتیجه تون رو میگه این با سیستم قرنطینه ای که سوالا دارن متفاوته نگران نباشین من سوالا رو نداشتم ، جواب رو هم به دلیل استرس دوستان گفتم که تقریبا بچه های زیر صد بتونن تخمین بزنن کجا قبول میشن |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hosshah - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
آقا گیر ندین الان این آشنا رو میگیرن همه اختلاصارو هم میندازن گردنش اعدامش میکننا. ولش کن صلوات برفس |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
اقای خادم شبانه های شریف و امیرکبیر و تهران رو زده بودی؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
ای بابا تو سنجشم اشنا نداریم ::دی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
دوستان ببخشید ، من شبانه ها رو هم زده بودم ، ولی دقیقا یادم نیس زیر علم و صنعت بود یا بعدش رفتم کپی کردم ۱ - ۲۱۴۰۰ || دانشگاه صنعتی شریف -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه ۲ - ۲۱۳۹۲ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه ۳ - ۲۱۳۹۹ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه ۴ - ۲۱۴۰۳ || دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانه فکر کنم بیشتر باعث ناراحتی دوستان شد در هر صورت قصد من کمک بود |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
یعنی انتخاب چهارم قبول شدی؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: یعنی انتخاب چهارم قبول شدی؟نه پس انتخاب بین ۳ و ۵ رو قبول شده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - peymanhaji - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
بعد امیرکبیر علم و صنعتو زدی؟!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
بله انتخاب چهارم قبول شدم :دی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ)habib_khadem نوشته شده توسط: ۴ - ۲۱۴۰۳ || دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || روزانهعلم و صنگک خوش بگذره |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ
اگه کسی راهنمایی یا تجربه ای راجع به علم و صنعت داره بگه لطفا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
اینکه نتایج الان بیاد یا یه هفته دیگه واسه من مهم نیست، نگرانی من واسه اون کسانی که تا اومدن نتایج می خوان پشت سیستم بشینن! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
مبارک باشه اقای خادم فکر کنم اولین نفر علم و صنعت باشید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - habib_khadem - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
عاشق سوالاتونم یعنی انتخاب دانشگاهم رو گذاشتم دیگه انتخاب چهارم که علم و صنعت باشه رو قبول شدم بعد از شریف و تهران و امیرکبیر |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ)comii نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون برا شام چی درست کنم؟؟؟؟؟؟ |