در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: سکته کامل زدین یا ناقص ؟ توی سینی ولامین بیارم یا استیل؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:قربون دهنت(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: درصدای حدودی من اگه شدش یه شیزنی مردونه پیش من داری |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: احسنت حرکت جالبی بود... سرعت این تاپیک خیلی بالا رفته بود!چاکریم انجام وظیفه بود (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: قربون دهنتاین صفحه رو ذخیره می کنم به عنوان سند |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: مشترک:۵۱ خدا قوت ، داداش سوالارو می خوندی یا می خوردی؟؟ ولی در هر صورت رتبه زیر ۵۰ بهت تبریک میگم. خوش بحالتون من خوش بینانه مشترکم به ۲۵ هم نمیرسه! افا بهمن واسه ما هم یه تخمینی بزن روان شاد شیم زبان ۳۰ ریاضی ۲۱ مشترک ۲۳ تخصصی معماری ۴۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: توی سینی ولامین بیارم یا استیل؟؟ملامین.... ولامین... ولامین... هرلامین ببین این سنجش ما رو به چه وضعی دچار کرده!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
من قبلا خواب دیدم ۵۲ شدم دیشب خواب دیدم ۲۱۲ شدم موندم چرا رتبم بالا میره من هر رتبه ای بشم ۲ توش هست حالا ببینید کی گفتم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
میخواین دعوا راه بیافته؟ به این سوال جواب بدید دوستان به نظر شما کدوم کلیدها باید اصلاح یا حذف بشن ))) البته جدی نگیرین این سوال رو؛ خیلی نرم از کنارش رد بشین |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************داداش تو که مارو نابود کردی توکلی باز خیلی مهربون بود نتیجه مونو اعلام نمی کرد |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: میخواین دعوا راه بیافته؟ به این سوال جواب بدیدگفتی نرم یاد مهندسی نرم افتادم اخه طراح سوالم انقدر شوت |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: سکته کامل زدین یا ناقص ؟ سینی ولامین نه ملامین مجید دلبندم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ من اعتراض دارم! تخمین من کو؟!!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها فهمیدید چی شده ؟ فکر کنم بس رتبه ها بده میخوان ببرن رو نمودار |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: چ کاریهههه هنوز دارید تخمین میزنید ـآخه خوب نباشه اول تیر مجبوریم بریم اجباری حالا بدست جیش العدل یا بقیه ...گروگان گرفته میشیم اخرشم شهید راه حقمون می کنن قانون بدبختی نیوتون برای پسرا : بدبختی پسرا تمومی نداره فقط از این سال به سال بعد انتقال پیدا می کنه... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - computerman - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
بچه ها شما که دست به تخمینتون خوبه یه تخمینی هم واسه ما بزنین زبان ۱۰ ریاضی ۱۴ مشترک ۲۷ تخصصی نرم ۳۰ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:خوبه کنقل قول: ـآخه خوب نباشه اول تیر مجبوریم بریم اجباری حالا بدست جیش العدل یا بقیه ...گروگان گرفته میشیم اخرشم شهید راه حقمون می کنن لااقل خانوادت سهمیه گیرشون میاد نیمه پر لیوانو ببین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - computerman - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
من که فک نمیکنم فردا نتایج بیاد هیچ خبری نیس تو سنجش سوت و کوره شاید این جمعه بیاید شایــــــــــــــــــــــد... |