|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
[quote='fahime_h91' pid='235467' dateline='1389096384'] من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم (((( چیکاااار کنمم ؟؟؟؟[/quote] چیزی نداره من امروز تستاشو زدم ولی خودمونیم یه ۷روزی وقتمو گرفت اگه پوران میخونین من فکر میکنم تو قسمت سایست خواندن و نوشتن یه جاهایی رو خیلی بد گفته یه چهارتا درخته که اگه اونا رو در بیارین تمامه تستاش راحت میشه اما تو کتاب بد گفته خلاصه تلاش کنین مثل مردم حذفش نکنین ![]() [quote='izadan11' pid='235448' dateline='1389089590'] امروز دیگه محاسبات رو تموم می کنم (امروز به این نتیجه رسیدم محاسبات اگه با دقت خونده شه دیگه کاملا حفظی نیست از فرمول های بد فرم نباید نترسید) فردا احتمالا آمار رو ادامه بدم در مورد چند از ۱۰ ۴ از ۱۰ شریف قبول میشی(احتمال زیاد) ۶ از ۱۰ نفر اول میشی ۳ از ۱۰ دانشگاه خوب قبول میشی [quote='explorer' pid='235340' dateline='1389031645'] یعنی خداوکیلی هرکی داره به عشقه شبکه این معماری رو میخونه خدا بهش صبر بده. باید به احترام این افراد، ۱۳/۱۸ دقیقه سکوت کرد. ![]() اوه اوه قضیه به پنالتی کشید ۰ از ۱۰ کجا قبول میشیم ؟ (خلاصه آدم باید به اندازه توانش تصمیم بگیره دیگه)
|
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
دوستان این بسته جمع بندیی ماهان ارزش خریدن داره؟! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: بچه ها لطفا راجع به بسته های جمع بندی ماهان هم نظر بدین.میخوام بخرم. سلام.جزوه های ماهان زیاد تعریفی نداره.پوران پژوهش بهتره. طراحی الگوریتم مونده حاضرم ۵۰۰ تا معماری و هوش تست بزنم اما اینو نخوونم.مخصوصا برنامه ریزی پویا....اینو گسسته بگی نگی درسای نچسبی هستن
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fahime_h91 نوشته شده توسط: من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم اگه میتونی جزوه + ویس دکتر اجلالیو پیدا کن به نظرم با اون دیگه مشکلی برات نمیمونه... یه چیز تو مایه های هلو میشه براتون ... ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fahime_h91 نوشته شده توسط: من چرا فصل حافظه معماری و یاد نمیگیرم موافقم.خیلی خوب تدریس میکنند |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sand - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
هوش مصنوعی رو خوندم تست هم زدم ولی نمیدونم چرا حس میکنم خیلی عمیق که وجدانم راضی بشه نیست نمیدونم چیکار کنم .
|
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
دعا میکنم برا همه کنکوریها مخصوصا مانشتی ها ی عزیز
|
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - nazanin_sh - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
بچه هااااااااااااااااااااا ما مینونیییییییییییییییییییییییییییم مگه نه؟
|
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - sara786 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان من این روزها خیلی خوشحالم اخه تو این ازمون رتبم کاملا نصف شد بد جوری روحیه گرفتم دعا کنید تا اخرش همین جوری بمونه به امید موفقیت همه بچه های خوب مانشت ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
آخرای محاسباتم وقتی اسم قضیه ی هیون رو دیدم نیم ساعت می خندیدم ![]() (۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: قضیه این ۴ از ۱۰ ۶ از ۱۰ ۳ از ۱۰ اینا چیه؟یعنی اگه همه ی درسا رو ۴۰ بزنی با توجه به کنکور های سال قبل شریف قبول میشی (البته ثابت نیست و زیاد بالا پایین میشه نسبت به سختی کنکور) پارسال با میانگین ۲۸ درصد دانشگاه شیراز قبول میشدی (۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: اوه اوه قضیه به پنالتی کشید ۰ از ۱۰ کجا قبول میشیم ؟ (خلاصه آدم باید به اندازه توانش تصمیم بگیره دیگه)پادگان ۰۵ ارتش (سربازی) ![]() (۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: هوش مصنوعی رو خوندم تست هم زدم ولی نمیدونم چرا حس میکنم خیلی عمیق که وجدانم راضی بشه نیست نمیدونم چیکار کنم .هوش مصنوعی یه کتاب کافی نیست منم همین حس رو داشتم رفتم راهیان رو هم خوندم (اول پوران رو خوندم) چون مطالب تکراری هست زود تموم شد |
|
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
ای بابا تو این موقعیت خواستگار رو کوجای دلم بزارم..... همه چی قاطی شده بهم ![]() اقایون موقع امتحانات و کنکور و اینا سعی کنید خواستگاری نرید که اعصاب طرف حسابی بهم میریزه وبعدا اگه خراب بشه حتما شما رو عامل اصلی میدونه |
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: دوستان این بسته جمع بندیی ماهان ارزش خریدن داره؟!نه اصلا" |
RE: گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: بچه هااااااااااااااااااااا بر منکرش نعلت ![]() مشکل اینجاس که همه ماها باهم میخوایم که بتونیییم ![]() ![]() مگه اینکه بعضیا داوطلب بشن که نخوان ![]() ![]() ![]() (۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: ای بابا تو این موقعیت خواستگار رو کوجای دلم بزارم..... همه چی قاطی شده بهم یه رقیب کمتر... ![]()
|
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - Mänu - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
دانشمندای عزیز من این اجباری -اختیاری بودن رابطه نمودار ERD (پایگاه داده)رو قاطی میکنم لطفا یه کمکی بکنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت دیماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
چرا؟ من لیست کامل رو توی تاپیکی گذاشتم یعنی این بسته ای که توی تبلیغات برنامه صعود حرفی ازش بود بیشتر برنامه ریزی و از این حرفاست!!! و انگار یه کتاب جامع هم داره که سرفصل های مهم و پرتکرار رو گفته و قیمتش هم ۵۰ هزار تومن بیشتر نی. باز هم نمیدونم خوبه یا نه؟ من هنوز نمیدونم سفارش بدم یا نه؟ |