|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - radi_s - 29 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۵:۵۹ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 29 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
چی بگه ادم این مدلی دنبال بردن این کارا (وقت کشی) دیگه واقعا منسوخ شده فوتبال خیلی مدرن تر شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 30 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۲:۲۳ ب.ظ
........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 01 خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
..............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 02 خرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
خانم Raam خدا بهت صبر و سلامتی و پیروزی بده .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 03 خرداد ۱۴۰۰ ۰۲:۴۳ ق.ظ
.......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 خرداد ۱۴۰۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ
خب این پست منو از قلب خارج میشنوید، جالب هست کلا،فرصتش رو داشتید از خودتون دریغ نکنید!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 06 خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۴۰۰ ۰۸:۲۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: خب این پست منو از قلب خارج میشنوید، جالب هست کلا،فرصتش رو داشتید از خودتون دریغ نکنید!
بهبهبه، مبارک باشه
خب همه میدونیم که شرایط زندگی توی اروپا قابل قیاس با ایران نیست و شکی هم درش نیست ولی ی موضوعی هست که من از دوستانم شنیدم. اروپایی زندگی کردن برای ی ایرانی میتونه سخت باشه. منظورم از سخت این نیست که اذیت شیم، منظورم اینه که نمیتونیم این شکلی زندگی کنیم مثلا حتی نمیتونیم ی سال اول رو بیخیال پیشرفت شیم و همون جای قبلی بمونیم ولی سعی کنیم خوش بگذرونیم. البته که خودم تجربهاش نکردم ولی رایجترین چیزیه که از دوستان میشنوم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 06 خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: مثلا حتی نمیتونیم ی سال اول رو بیخیال پیشرفت شیم و همون جای قبلی بمونیم ولی سعی کنیم خوش بگذرونیم. البته که خودم تجربهاش نکردم ولی رایجترین چیزیه که از دوستان میشنوم.
والا این jump که من داشتم، حالا حالا ها واسم کافی هست! اون پیشرفتا باشه واسه ۵ سال دیگه، فعلا زندگی معمولی!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 06 خرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (06 خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۳۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: مثلا حتی نمیتونیم ی سال اول رو بیخیال پیشرفت شیم و همون جای قبلی بمونیم ولی سعی کنیم خوش بگذرونیم. البته که خودم تجربهاش نکردم ولی رایجترین چیزیه که از دوستان میشنوم.
والا این jump که من داشتم، حالا حالا ها واسم کافی هست! اون پیشرفتا باشه واسه ۵ سال دیگه، فعلا زندگی معمولی!
خیلی خوبه اینطوری من خودم وقتی به مهاجرت فکر میکنم اولین چیزی که به یادم میاد اینه که از ی سری فشارها و کارهایی که زمان میبره خارج میشم و میتونم برای ی پوزیشن خوب توی ی شرکت بزرگ خودمو آماده کنم ( گوگل و جتبرینز و اسپاتیفای رو دوست دارم فعلا )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 خرداد ۱۴۰۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام به برنامه نویسی؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 08 خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
من این خارج رفتنم رو خیلی چیز عجیبی نمیدونم،به نظر من هرکی کامپیوتر خونده،؛ یکم تلاش کنه میتونه بره،.منتهی چیزی که فهمیدم اینه که یه عده انتظار نداشتن من حتی کار مربوط به رشته کامپیوتر انجام بدم : ))) (از همکلاسی های دوره لیسانس) همین قضیه باعث شد که الان که اومدم این ور آب، تلاشم رو چند برابر بکنم و هر روز بهتر بشم، خیلی حس خوبی هست سوپرایز رو توی قیافه بقیه ببینی : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 09 خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۴۰۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سلام به برنامه نویسی؟؟؟
مثل ایلان ماسک که توییت میزنه
(۰۸ خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من این خارج رفتنم رو خیلی چیز عجیبی نمیدونم،به نظر من هرکی کامپیوتر خونده،؛ یکم تلاش کنه میتونه بره،.منتهی چیزی که فهمیدم اینه که یه عده انتظار نداشتن من حتی کار مربوط به رشته کامپیوتر انجام بدم : ))) (از همکلاسی های دوره لیسانس) همین قضیه باعث شد که الان که اومدم این ور آب، تلاشم رو چند برابر بکنم و هر روز بهتر بشم، خیلی حس خوبی هست سوپرایز رو توی قیافه بقیه ببینی : )
ذکر کرده بودم
من با اون قسمت که میگی هرکی کامپیوتر خونده مخالفم. به نظرم هرکی تو حوزههای IT کار کرده باشه میتونه. چون من دوستانی دارم که کامپیوتر خوندن ولی میدونم این کاره نیستن و دوستانی دارم که کامپیوتر نخوندن ولی برنامهنویس و devOps و ... اند و ایران نیستند.
|