در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ایشون صد در صد تک رقمی میشن جلوشون بنویسید تک رقمی بیا برو بچه های مردم رو سر کار نزار من اینا رو از پریروز دارم تست میکنم! اینا برا کنکور سال پیشه! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ایشون صد در صد تک رقمی میشن جلوشون بنویسید تک رقمی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
خلوت شد! همه رفتن ببینن! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۱۴- sorlin بین ۵۰ تا ۱۵۰ خیلی بدین سکته زدم خب |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
خخخخخخخخخ دانشجوی کامپیوتر هم هستن همه! همه رفتن سره کار... الان دارن شماره پرونده وارد میکنن... چند دقه دیگه همه میان! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
من مطمئنم الآن چند ده نفری هستن که نتیجه رو دیدن اما از کجا معلوم نیست این چه وضعشه یعنی هیچکس از این مانشتیها با این چند ده نفر دوست نیست؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
الآن یکی یهو بیاد و بگه کارنامه ها اومد، بعد ببینیم شوخی کرده !!! به نظرتون چه حسی داره ؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: زبان : ۲۵بی برو برگرد؛ زیر ۳۰ آیتی. بدبینانه البته اره منم خیلی بدبینم به کنکور امسال .. خیلی ها بعد کنکور تو همین تالار گفتن مشترک بالای ۴۵ زدند.تخصصی هم چند نفر گفتن بالای ۷۰ زدیم.اصلا یه وضعی بودش امسال. فقط امیدوارم درصدا مثل پارسال باشه .. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: خخخخخخخخخ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
پ.ن: احتمالاً امسال اگر نتایج بخواد بیاد روی اون آیپی کلیدها میاد. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
هنوز تخمینه منو نذاشته |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: خیلی بدین سکته زدم خب |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: خیلی بدین سکته زدم خب عزیزم ببخشید هر چی شما بگین خب حق بدین من تو سفرم شماره پرونده و اینا ندارم مونده بودم چه کنم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: احسنت حرکت جالبی بود... سرعت این تاپیک خیلی بالا رفته بود! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - helena - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
قشنگ دارن با اعصاب و روان بچه های مردم بازی می کنن!!!!!!!!!!!! |