در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
زبان ۱۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۲۵ مدیریت ۵۰ معماری ۱۵ یه تخمینم واسه ما بزنین برم تو لیست bahman_com123 خودم تا ۱۰۰۰ هم انتظار دارم!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: کامپیوتر:تخصصی هوش یا نرم ؟ ماشالله مشترک , نه بابا همه مشترک ها اینجا بالا ۳۰ هست |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: izadan11 داداش شما که دست به رتبه دادنت ملسه! یه تخمین هم برای من بزن این ۲۰ ساعت تا اعلام نتایج برا خودم خوش باشم...یک میشی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:تخصصی نرم زدم حاجی...(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: احسنت چه تخمیتی می زتتد دوستانتخصصی چی؟ هوش:۱۸/۷۵ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ
درصدای حدودی من زبان : ۲۵ مشترک :۳۵ مدیریت : ۵۵ تخصصی : ۵۰ یکی هم یه تخمین برا من بره |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: مشترک:۵۱عالی زدین |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: کامپیوتر:تخصصی هوش یا نرم ؟ تخصصی نرم هوش:۱۸/۷۵ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: زبان : ۲۵بی برو برگرد؛ زیر ۳۰ آیتی. بدبینانه البته |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
بچه های آی تی برام تخمین بزنید مشترک ۲۴ تخصصی ۳۰ معماری ۵۵ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
الان من تو صدر جدولم خخخخخ =))))) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: به نسبت فاصله از میانگین و پراکندگی ترازت تحت تاثیر قرار میگیره . مثلا اگه میانگین ۴۰ باشه و شما ۴۰ بزنی ترازت تو اون درس میشه ۵۰۰۰( البته اگه از ۱۰۰۰۰) باشه . هرچه قدر هم پراکندگی بیشتر باشه تاثیرش کمتر میشه .این حرف درسته اما باید توجه کنید که بالای ۱۵ هزار نفر در رشتهی ما هستند که در نهایت ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر امید قبولی دارند. ۱۵ تا ۲۰ هزار چیه..پارسال ۳۵ هزار تا بودن ای تی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: درصدای حدودی من ۶ تا ۸ البته چون امسال مشترک سخت بود احتمال بهتر شدن هم هست |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
**************کاربران عزیز************ با توجه به درصد های سوالاتی که درست زده اید رتبه ها تون به صورت تقریبی بگید. ۱- izadan11 بین ۱۰ تا ۳۰۰ ۲- Golden68 بین ۲ تا ۷۷ ۳- matt2007 بین ۲۷ تا ۲۰۰ ۴- ehsan_haqdoost بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ ۵- metallica.r بین ۵۰ تا ۳۵۰ ۶- gholizadeh1992 بین ۴۰ تا ۵۰ ۷- mohammad-a بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ ۸- Amoojan بین ۵۰ تا ۱۵۰ ۹- zahra2012 بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ ۱۰- vahid70بین ۳۰ تا ۹۰ ۱۱- Riemann بین ۵۰ تا ۱۵۰ ۱۲- saeed313 بین ۲۰ تا ۵۰ ۱۳- maniborzoui بین ۵۰ تا ۱۵۰ ۱۴- sorlin بین ۵۰ تا ۱۵۰ ۱۵- eh3an2010 بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها فهمیدید چی شده ؟نه جدی جدی من دارم نگران سنجش میشم نکنه بلایی سرش اومده |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۱۴- sorlin بین ۵۰ تا ۱۵۰ ایشون صد در صد تک رقمی میشن جلوشون بنویسید تک رقمی جوابا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |