|
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)farzad67 نوشته شده توسط: والا سوسک کنه!
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: الان خوبی؟من همیشه خوب بودم، مخصوصا الان که رفتم آرایشگاه
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: الان خوبی؟من همیشه خوب بودم، مخصوصا الان که رفتم آرایشگاه مبارکه
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: والا من هر کیو تو حوزمون دیدم خواب بود آخرشم مراقبه بهم گفت از بین این پاسخ نامه هایی که گرفتم فقط مال تو سفید نیس ! دیگه نمیدونم اینایی که خوب میزنن از کجا درمیان مشکل اینجاست که حد اقل ۵۰ نفری هستن که خوب جواب دادن، که اینم واسه پر شدن شریف و تهران بسه. |
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: مشکل اینجاست که حد اقل ۵۰ نفری هستن که خوب جواب دادن، که اینم واسه پر شدن شریف و تهران بسه.میانگین از هر چیزی مهمتره. سالهای پیش یکی از بهترین دانشجوهای لیسانس صنعتی شریف (که دستیار دکتر قدسی هم در الگوریتم و دادهساختار بودند) در کنکور ارشد رتبه یک رقمی نیاوردند. |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: والا من هر کیو تو حوزمون دیدم خواب بود آخرشم مراقبه بهم گفت از بین این پاسخ نامه هایی که گرفتم فقط مال تو سفید نیس ! دیگه نمیدونم اینایی که خوب میزنن از کجا درمیان من بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ بشم، شیرینی میدم، میزنم کاشان..یعنی میشه |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: پارسال مشترک ۴۶ زدمافشین پارسال رو با امسال مقایسه میکنی؟ تا الان چقدر مشترک زدی؟ من که مشترک اومدم زیر ۲۰ بالاخره کدوم افشین هستین؟ |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: آقای AIشما هم درصداتون رو کنید بدونیم میانگین مشترکها چقدره؟ باهات اعلام همدردی میکنم!
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: نکنه توام همشهری ما هستی ککا؟نه ما قسمت سردسیر هستیم والا از نزادمون خبر ندارم ولی میدونم از لهجه های هم سر در میاریم |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:واقعا؟؟ من که باور نمیکنم(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: آقای AIشما هم درصداتون رو کنید بدونیم میانگین مشترکها چقدره؟ امیدوارم امسال میانگین مشترکها پایین باشه |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بالاخره کدوم افشین هستین؟اون افشینه اون؟
|
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - good-wishes - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
سلام بر دوستان خودم آقا از این استکان چای تون دارید به منم یه دونه بدید ؟ فقط امیدوارم تا برمیگردم دوباره به این تاپیک سرد نشده باشه
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:اون سوالی که شما میگی، چون حداکثر مقدار n رو میخواست. اینجوری میشد که ۲n<nm که میشه n<m پس حداکثر مقدار nمیشه m-1یعنی n=m-1(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: آقای AIشما هم درصداتون رو کنید بدونیم میانگین مشترکها چقدره؟ |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - tabassomesayna - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ بشم، شیرینی میدم، میزنم کاشان..یعنی میشه نخیر رتبه کاشان ماله منه
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ بشم، شیرینی میدم، میزنم کاشان..یعنی میشه آخرین رتبه شبانه اش مال من |