گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ)marisa نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ق.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: یه پیشنهاد برای دوستان که شاید مشکل خودمو داشته باشن میگم سوالات کنکور ربطی به وزیر و ..... نداره ربط به ۲ تا دانشگاه دره یکیشون برای it سوال طرح میکنه یکی برای کامپیوتر و هیچکدومشون تو هیت علمی و .... تعقیری حاصل نکرده |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: من گسسته گریمالدی میخونم بعدش پوران بخونم یا پارسه؟نه من خیلی از درسارو پوران میخونم . خیلی هم تفاوت نمیکنه . چندتا کتاب خوب برا هر درس هست . به نظرم آدم یکی رو انتخاب کنه رو همون تمرکز کنه خیلی بهتر پیش میره . نهایتا اگه وقت اضافه آورد رو تست های کتاب های دیگه وقت میذاره |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:رفرنس باشه یکم نت میگیرم ولی کتاب کنکوری خودشون خلاصن دیگه تابستون یه مقدار نت گرفتم الان پشیمون وقت گیره کتاب تستی که خلاصست رفرنسم به نظرم با لایت کردن کار تموم میشه(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ)*angle* نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و همکلاسی های ورودی مهر٩٣ دانشگاه تهران |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: اتفاقا اگر بدونید من با این درسا چطور رفتار میکنم!!! هم خودشون، هم کتاباشون! گسسته گلابی شیب بام اخه کجاش گلابیه تستای it سخته امروز دکتر اجلالی ی تست حل کرد گفت طراح واسه حل این این سوال واسه بچه ها باید ۲۰ دقیقه وقت میگذاشته |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - فرزانه ۳۴۳ - ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: طرفای سید خندان یا شریعتی کسی کتاب خونه میره؟با سلام پارک شریعتی یه سالن مطالعه کوچولو وداره و البته خلوت. روزهای زوج آقاپسرا و روزهای فرد دختر خانما. کتابخانه رسالت (کمی بعد از پل به سمت رسالت) روزها مثل بالا کتابخانه اندیشه فقط همه روزه کمی شلوغه کتابخانه دبستان هم هست. |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tarane.68 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ
سلام به همگی خسته نباشید بالاخره این فصل تحلیل نحوی کامپایلر امروز تمام شد. ۹ ساعت گرفتار این فصلش بودم. ولی اینقدر تست زدم که LR , LL , LALR , SLR جلوم رژه میرن ... فقط کم مونده خوابشون رو ببینم به نوعی این فصلش رو خوردم نه خوندم موفق باشید |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
به نظرم با نت گرفتن مسائل بیشتر و دقیق تر خونده میشن , نت گرفتن در تابستون عالیه ؛ من خوندم ولی بی نت الان چیز زیادی یادم نیست |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: گسسته گلابی شیب بامشما بیایید من یک تست آنالیز عددى میدم حل کنید اونم بدون ماشین حساب! بعد قدر گسسته رو میدونید البته قبول دارم تست هاى گسسته ى آى تى سنگینه. |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: زبان بستگی به گذشتت در زبان داره!! ولی اگه شروع کنی ۵۰% میزنی حمید گسسته دوستان پیشنهاد میکنم مباحثی که تا حالا بیش ترین سوالات ازش اومدرو بخونین چون فایده نداره خوندنش وقتتو حروم نکن رو شبکه وقت بزار!! پیشنهادی از یک خدای گسسته که پارسال با شوک سوالات گسسته مواجه شد من امسال فقط رو ۳ تا مبحثش وقت میزارم، اگه خیلی حال می کنی ۱۷۰۰ سوال گریمالدیو حل کن!!( خدایی این یعنی الافی) بنظرم باید منطقی فکر کرد تو این زمینه |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
۱۲ روز اول مهر رو از دست دادیم! ولی چه میشه کرد ایشاالله روزای آتی جبران کنیم. |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
امروز فقط ۳ فصل اول منطقی بی انگیزه شدم رفت دوست انگیزه پلیز... |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - rahayi - 13 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
دو روزه هیچی نخوندم خیلی خسته کننده بود این دو روز انشاالله صبح با انرژی ادامه میدم الهی به امید تو....... |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 13 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
هفته خیلی خوبی نبود طراحی خیلی حالمو گرفت مخصوصا پیچیدگی زمانی حتی روش مز و برنامه پارسه هم کارساز نیست باید یه فکر اساسی کرد یه تلنگر نیاز دارم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: امروز فقط ۳ فصل اول منطقی اینم انگیزه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
اصلا از این آدمایی که اسم یه دانشگاه تاپ میبینن انگیزه میگیرن و غش و ضعف میرن نیستم!! پیشنهاد میکنم شما هم نباشید، چون بد میرید توش میبینید اونی که میخواید نیست، بعد خودتون رو سرزنش میکنید. من که انگیزم فراتر از اسم دانشگاست! من خودم با بچه های شریف که صحبت میکردم میگفتن بیرونش با توش خیلی فرق میکنه. انقدر شریف و تهران و ... نگید تو رو خدا... |