تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  ۱۱- Riemann بین ۶۰۰ تا ۷۰۰
کلن تخمین های ایشون زیر سوال هست و باز هم لبخند بر لبانم نقش بست Big GrinBig GrinBig Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ

**************کاربران عزیز************
با توجه به درصد های سوالاتی که درست زده اید
رتبه ها تون به صورت تقریبی بگید.

۱- izadan11 بین ۱۰ تا ۳۰۰
۲- Golden68 بین ۲ تا ۷۷
۳- matt2007 بین ۲۷ تا ۲۰۰
۴- ehsan_haqdoost بین ۱۵۰ تا ۲۵۰
۵- metallica.r بین ۵۰ تا ۳۵۰
۶- gholizadeh1992 بین ۴۰ تا ۵۰
۷- mohammad-a بین ۴۰۰ تا ۵۰۰
۸- Amoojan بین ۵۰ تا ۱۵۰
۹- zahra2012 بین ۱۵۰ تا ۲۰۰
۱۰- vahid70بین ۳۰ تا ۹۰
۱۱- Riemann بین ۵۰ تا ۱۵۰

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ

اگه نتایج رو نزنن فکر کنم تا دو روز دیگه دیتابیس سایت میپوکه
یه ساعت که نمیای تو سایت غریب به ۱۰۰ تا پیغام جدید میزنن

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط:  Reimann اینو ببین یه چیزایی دستت میاد :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اون نفری که شصت و خوده ای شده ، لینک کارنامشو میدی به من؟
ممنون Smile

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط:  Reimann اینو ببین یه چیزایی دستت میاد :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

البته نرم ضریبش شده ۴ و چون ما هوش ها و معماری ها هم نرم نمی زنیم به شدت از مشترک پر تاثیر تر میشه

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ

احسنت چه تخمیتی می زتتد دوستانBig Grin
حیجی یکیم بیاد برا ما رو تخمین بزنه....
هر کی درست تخمین برنه یه کارت شارژ ۱۰تومنی براش می فرستمBig Grin
ده حواسم نبود شرمنده من خطم ثابته....Big GrinTongue

کامپیوتر:
زبان:۰ مثه مرد
ریاضی:۱۲/۵ تشویق نکنید
مشترک:۵۱
تخصصی:۳۹

it:
زبان:۰
مشترک:۱۷
تخصصی:۴۹
معماری:۸۷

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  اون نفری که شصت و خوده ای شده ، لینک کارنامشو میدی به من؟
ببین الان یادم نیست دقیقا کی بود
ولی این کارنامه نرم افزارشو ببین جالبه ؛‌

فقط مشترک رو خیلی بیشتر زده وگرنه تخصصیش نصف بوده زبانش یک سوم ریاضیش هم یکم کمتر از من

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  داداش قربون دستت نسخه مارو هم بپیچ
زبان ۳۵
ریاضی ۱۸
مشترک ۱۷
تخصصی ۵۰نرم

هادی بین ۱۰ تا ۸۰
izadan11 داداش شما که دست به رتبه دادنت ملسه! یه تخمین هم برای من بزن این ۲۰ ساعت تا اعلام نتایج برا خودم خوش باشم... Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  ۷- mohammad-a بین ۴۰۰ تا ۵۰۰
خب صد تا از تخمین قبلیم کم شد Big Grin خدا رو شکر

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  **************کاربران عزیز************

۲- Golden68 بین ۲ تا ۷۷
۸- Amoojan بین ۵۰ تا ۱۵۰
۱۰- vahid70بین ۳۰ تا ۹۰
ممنون برای تصحیح موارد ذکر شده Wink

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maniborzoui - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  [quote='Riemann' pid='268394' dateline='1399794163']

داداش قربون دستت نسخه مارو هم بپیچ
زبان ۳۵
ریاضی ۱۸
مشترک ۱۷
تخصصی ۵۰نرم

هادی بین ۱۰ تا ۸۰

من فکر میکنم بین ۲۵۰ تا ۴۰۰

Re: RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:  احسنت چه تخمیتی می زتتد دوستانBig Grin

کامپیوتر:

it:

زیر ۵۰
شارژ ده تومنی

Sent from my LT22i using Tapatalk

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maniborzoui - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  **************کاربران عزیز************

۲- Golden68 بین ۲ تا ۷۷
۸- Amoojan بین ۵۰ تا ۱۵۰
۱۰- vahid70بین ۳۰ تا ۹۰
ممنون برای تصحیح موارد ذکر شده Wink
۱۲-maniboruiبین ۵۰ تا ۱۵۰

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:  احسنت چه تخمیتی می زتتد دوستانBig Grin

کامپیوتر:

it:
تخصصی چی؟
اگر هوش میشی شریف
اگر نرم بین شریف و تهران
اگر معماری شریف و صد درصد تک قمی
آیتی هم در حد دانشگاه های درجه ۲ تهران

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ

بین ۵ تا ۱۵۰