|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۸:۰۲ ب.ظ
برام جالب که چقدر یه مخدر روان گردان میتونه قوی باشه که با مغز آدمای مثلا تحصیل کرده چنین بکنه!
حالا اینکه منظور از مخدر روان گردان چی هست برداشت آزاد!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۶:۲۱ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۰۵:۲۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۰۳:۱۴ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: یهو میبینی چشمتو باز کردی دیدی هول شدی رای دادی...
مدیر the best، اگه ما این حرف رو زده بودیم احتمال داشت به خاطر زدن حرف سیاسی بن شیم ولی ایشون چون از نظر شما هنری و متوهم هستند بامزه هستند!
ایشون از نظر من اصلا آدم بامزه ای نیستن. فقط جملشون وسط اینهمه بحثهای دلخراش برام خنده دار بود. فقط همین که گویا اشتباه کردم نظرم را بیان کردم
من هیچوقت کسی را بن نکردم. فقط کسانیکه تازه عضو میشن و شروع به تبلیغ میکنن و کاملا مشخصه در بدو ورود مانشت را پر از تبلیغ میکنن بن کردم.
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۵:۳۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: البته من با سیستم بن شدگی مخالف هستم ... اما فکر کنم فراموش کردید افراد در مانشت سر چه مسایل پیش پا افتاده ای بن می شدند ... اگه سیاست مانشت تغییر کرده بگید ما هم اطلاع داشته باشیم
من پست ایشون رو ریپورت می کنم لطفا شما ورود نکنید اگه بن نشدند یعنی رد شدن از خط قرمزها در مانشت آزاد شده است ...
عجیب است که به یک نفر سر مسایل مختلف فقط تذکر داده می شود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۸:۰۴ ب.ظ
من یه ایرانی وطن پرستم و ساندیس هیچکس رو هم نمیخورم ، ارباب منم جز یزدان پاک کسی نیست. شما هم تشریف ببرین با قهرمان ملیتون هر کاری دلتون خواست بکنین. شما هم به بحث های متوهم خودتون ادامه بدین. جا قحط که نیست.
مراقب حرف دهنتون هم باشین.
مدیران عزیز من حرف سیاسی نمیزنم ولی اگه دهن اینا رو نبندین واقعا براتون متاسف میشم. خوشحالم که لااقل این ماجرا باعث شد مزدورا از آدما تفکیک بشن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۸:۰۴ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: من یه ایرانی وطن پرستم و ساندیس هیچکس رو هم نمیخورم ، ارباب منم جز یزدان پاک کسی نیست. شما هم تشریف ببرین با قهرمان ملیتون هر کاری دلتون خواست بکنین. شما هم به بحث های متوهم خودتون ادامه بدین. جا قحط که نیست.
مراقب حرف دهنتون هم باشین.
مدیران عزیز من حرف سیاسی نمیزنم ولی اگه دهن اینا رو نبندین واقعا براتون متاسف میشم. خوشحالم که لااقل این ماجرا باعث شد مزدورا از آدما تفکیک بشن.
هر وقت بحث بن شدن پیش می آید شما می گید دیگه پست نمی ذارم دیگه این حرف رو نمی زنم ولی در عمل به اینصورت نیست ...
خانم the best که فکر می کنید بن شدن فقط برای تبلیغات است، اگر دکمه گزارش در مانشت رو بزنید می بینید که توهین رو هم می شه گزارش داد ... ایشون در همین پست به چند نفر از مانشتی ها توهین کردند ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۸:۲۵ ب.ظ
خانم the best واقعا برام سواله وظیفه شما تو مانشت دقیقا چیه؟ لطفا بگین مدیر کدوم قسمت هستید و چه وظایفی بر عهده شما هست؟ چه کمکی به اعضا می کنید؟ حیطه اختیارات شما در چه حدی هست؟ چیزی که من حس می کنم این ادم پشتیبانی شما رو حس میکنه که این جور به هر کس دلش خواست داره توهین میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۰۰ ب.ظ
بعضی از دوستان طرفداری از سردار رو به خیلی چیزهای دیگه تعمیم دادند و شاید باورشون هم نشه که کسانی که طرفداری از سردار رو می کنند چقدر در مسائل دیگه ممکن است با اونها هم عقیده باشند ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۹:۰۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: بعضی از دوستان طرفداری از سردار رو به خیلی چیزهای دیگه تعمیم دادند و شاید باورشون هم نشه که کسانی که طرفداری از سردار رو می کنند چقدر در مسائل دیگه ممکن است با اونها هم عقیده باشند ...
در چه مسائلی و با چه کسایی هم عقیده اند؟! از طرف خودتون صحبت کنید لطفا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۹:۰۶ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۰۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: بعضی از دوستان طرفداری از سردار رو به خیلی چیزهای دیگه تعمیم دادند و شاید باورشون هم نشه که کسانی که طرفداری از سردار رو می کنند چقدر در مسائل دیگه ممکن است با اونها هم عقیده باشند ...
در چه مسائلی و با چه کسایی هم عقیده اند؟! از طرف خودتون صحبت کنید لطفا
«ممکن است» رو برای همین گذاشته بودم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۵۲ ب.ظ
روحانی که تا دیروز کاسه ندارم ندارم دستش گرفته بود و یه شنبه بنزین را کرد سه برابر که کمبود بودجه جبران شه! یه دفعه ۲۰۰ میلیون یورو را از کجاش در آورد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shahreyar - 17 دى ۱۳۹۸ ۰۹:۵۸ ب.ظ
اکثرا چندین ساله اینجا عضویم و توی این سال ها همه یه جایی به همدیگه کمک کردین و مشورت دادین و همفکری کردین برای موفقیت بقیه الان این تنش ها خوب نیست.
در ضمن ممکنه این اتفاقات تازه شروع کار باشه و همین اول ماجرا دست به یقه شدن با بقیه خوب نیست.
کاربر marvelous من غالبا کاربر خاموش و بیشتر خواننده بودم اینجا تا نویسنده ولی شما خودتون خیلی راحت به بقیه توهین می کنین و خودتون رو بالاتر و فهمیده تر از دیگران می گیرین و بقیه رو تهدید می کنین. یه نگاه به پستاتون بندازین میفهمین اگه حافظه ام یاری کنه چن تاش رو از باب نمونه میگم
ساندیس خور، متوهم، تا کور شود هر آنکه نتوان دید. مراقب حرف دهنتون باشین. یک مشت بچه. من مسلط به سه زبان زنده دنیا. مشکل اینه که من تو هر زمینه ای اطلاعات زیادی دارم. بچه های اینجا مشکل زبان دارن(به کنایه). مشکل خودتونه نمی تونید منو درک کنید. مزاحتم اوقات شریف و اختراعات واکتشافاتتون نمیشم(به کنایه). توی یه دانشگاه فکستنی در خوندن. زمانی که شما مدرسه میرفتین من برای فلان جای آمریکا طرح میزدم
البته شایدم دلیلش اینه که وقتی ناراحت میشین نمی تونین احساساتتون رو کنترل کنین. اما دکتر الهی قمشه ای میگه هر وقت خواستی کسی رو بشناسی اونو عصبانی کن ببین در موردت چی میگه. اونا حقیقی ترین نظراتش در مورد توئه.
اینم از گفته های خودتونه نقل به مضمون
"نمیدونم منی که به سه زبان زنده دنیا تسلط کامل دارم چرا دارم اینجا وقتمو تلف می کنم"
من تو مانشت فعالیت چندانی ندارم اینا رو هم نگفتم که باعث ناراحتیتون یا کم شدن فعالیتتون بشم اینا رو از نگاه شخص سومی که اغلب خواننده بوده گفتم. که به خودتون هم یه نگاه بندازین تا فقط بقیه مراقب حرف دهنشون باشن که به گفته خودتون به "تریش قباتون " بر نخوره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yagmur0022 - 17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۸ ب.ظ
آآآآآآآ
the best خانووووومه!!!
بعد ۵ سال الان فهمیدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: آآآآآآآ
the best خانووووومه!!!
بعد ۵ سال الان فهمیدم
)))))))))))
خوب است عاشقش نشدی 
+ شوخی می کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yagmur0022 - 17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۱۰:۲۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: آآآآآآآ
the best خانووووومه!!!
بعد ۵ سال الان فهمیدم
)))))))))))
خوب است عاشقش نشدی 
+ شوخی می کنم
از کجا معلوم ...بلکه الان دچار شکست عشقی شدم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۱۰:۴۰ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۲۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: آآآآآآآ
the best خانووووومه!!!
بعد ۵ سال الان فهمیدم
)))))))))))
خوب است عاشقش نشدی 
+ شوخی می کنم
از کجا معلوم ...بلکه الان دچار شکست عشقی شدم   
ای وای 
در این سال ها یک سر می زدی پروفایلش بنده خدا جنسیت رو مشخص کرده بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 17 دى ۱۳۹۸ ۱۱:۵۵ ب.ظ
مشکل اینجور بحث ها اینه که موافق میاد دو صفحه مینویسه و دم از آزادی بیان مینویسه. مخالف از ترس محکومیت سیاسی و خراب شدن آینده اش ساکت میشینه و هیچی نمیگه که کاملا هم منطقیه... بنابراین چه بهتر که کلا هیچکی هیچی نگه و همون حرف های سابق توی تاپیک ادامه پیدا کنه.
|