|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۱۷ ب.ظ
ما الان بخواهیم در یک کنفرانس خارجی شرکت کنیم هر چقدر هم مقاله خوب باشه پول لازم دارد. مخصوصا در ایران که دانشگاه واقعا ساپورت نمی کند.
راستی یک سوال داشتم، چجوری می شه یک منبع ساپورت مالی جور کرد برای شرکت در کنفرانس خارجی؟ یا اگه یک استاد خارجی رو هم اضافه کنیم به نویسنده ها اون حاضر است این هزینه رو بده؟ چنین چیزی مرسوم است؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۲۹ ب.ظ
اقا تهران منطقه یک رو کی وصل می کنن؟ الکی مثلا ما بچه مایه داریم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۲۹ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: اقا تهران منطقه یک رو کی وصل می کنن؟ الکی مثلا ما بچه مایه داریم 
منطقه یک بازه چون خودشون هستن. ما که بعید میدونم حالاحالاها وصل شیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۱ ب.ظ
اینترنت ما حالت رفت و برگشت پیدا کرده. یه ربع وصله یه ربع ملیایه! یهویی میبینی همین رو الگوی اینترنت میکنن میگن نیازی نیست همیشه متصل باشید! کارهای علمی رو توی اون یه ربع که وصلید انجام بدین. تو یه ربع ملی هم کارهای اداری و خرید اینترنتی اینا! خخ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۹ ب.ظ
اصولا به دختری که چهار سال از شما بزرگتره باید فکر کرد یا خیر؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اصولا به دختری که چهار سال از شما بزرگتره باید فکر کرد یا خیر؟
من از شوهرم ده سال بزرگترم و به من فکر کرد. ۴ سال که هیچه
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اینترنت ما حالت رفت و برگشت پیدا کرده. یه ربع وصله یه ربع ملیایه! یهویی میبینی همین رو الگوی اینترنت میکنن میگن نیازی نیست همیشه متصل باشید! کارهای علمی رو توی اون یه ربع که وصلید انجام بدین. تو یه ربع ملی هم کارهای اداری و خرید اینترنتی اینا! خخ
خدا نکنه، ما که از کار و زندگی افتادیم با این اینترنت ، امیدوارم هر چه زودتر این وضع رفع بشه و خسارت ها کمتر بشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ما الان بخواهیم در یک کنفرانس خارجی شرکت کنیم هر چقدر هم مقاله خوب باشه پول لازم دارد. مخصوصا در ایران که دانشگاه واقعا ساپورت نمی کند.
راستی یک سوال داشتم، چجوری می شه یک منبع ساپورت مالی جور کرد برای شرکت در کنفرانس خارجی؟ یا اگه یک استاد خارجی رو هم اضافه کنیم به نویسنده ها اون حاضر است این هزینه رو بده؟ چنین چیزی مرسوم است؟
من افرادی رو دیدم که با یک استاد از دانشگاه های خارجی همکاری میکنن و و هزینه را از اون استاده میگیرن. اما ندیدم که به صرف زدن اسم هزینه کنفرانس رو بگیرند. البته سطح همکاری و فعالیت استادا بعضا اصلا زیاد نیست ولی بالاخره نظارتی میکنند.
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اینترنت ما حالت رفت و برگشت پیدا کرده. یه ربع وصله یه ربع ملیایه! یهویی میبینی همین رو الگوی اینترنت میکنن میگن نیازی نیست همیشه متصل باشید! کارهای علمی رو توی اون یه ربع که وصلید انجام بدین. تو یه ربع ملی هم کارهای اداری و خرید اینترنتی اینا! خخ
شکست عهد مودت نگار دلبندم
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اصولا به دختری که چهار سال از شما بزرگتره باید فکر کرد یا خیر؟
به خیلی چیزا بستگی داره اما احتمالا توجیه پذیر نیست!! اگر درگیر نشدید، بنظرم نشید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۱۷ ب.ظ
بذار کاربر خیام هم بیاد بعد بحث اصلی شروع شه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۱۸ ب.ظ
کسی شرکتی میشناسه که زبان GO کار بکنن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۱۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: دکتر سمیعی گفته بودند اولین باری که وارد آلمان شدم شب رو روی نیمکت فلان پارک تا صبح کردم ولی بعد شدند دکتر سمیعی (برای همه انگار این مسیر فقر به اشکال مختلف وجود داره و چیزی هم که وجود داره در فضاهای مختلف نیز شرایط متفاوت هست. حساب کنید در شرایط آلمان و مردمان آن، درسته میگن به آریایی ها می خورند ولی تعصباتی که دارند رو نمیشه نادیده گرفت)
ولی خب الان پسرشون هم دکتر هست ولی موفقیتی اندازه پدرشون کسب نکردند ... برای موفقیت از صفر (صفرِ صفر یعنی شاید در حالی باشی که جای خواب هم نداشته باشی) صبـــــر طولانی و امید فراوان و محونشدنی در خود لازم هست. در حالت کلی هر آدم موفقی رو دیدم واقعا برای رهایی از شرایط بد گذشته (مثلا فقر) تلاشش صد برابر اثر داده وگرنه کسانی که شرایط ایده آل رو دارند واقعا نیازی به سخت کوشی آن چنانی به خود راه نمی دن. برای همین توی دنیا فقط یکی میشه دکتر سمیعی ... البته این بازم نسبی هست و نه کامل.
امروز که داشتم ارسال ها رو نگاه میکردم، اسم شما رو دیدم. اگر اشتباه نکنم شما بودید که چند سال پیش شعرهای کوتاه و جملات مختصر و مفید ارسال میکردید. چقدر برخی از اونها خوب بود...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۰۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۱۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ما الان بخواهیم در یک کنفرانس خارجی شرکت کنیم هر چقدر هم مقاله خوب باشه پول لازم دارد. مخصوصا در ایران که دانشگاه واقعا ساپورت نمی کند.
من افرادی رو دیدم که با یک استاد از دانشگاه های خارجی همکاری میکنن و و هزینه را از اون استاده میگیرن. اما ندیدم که به صرف زدن اسم هزینه کنفرانس رو بگیرند. البته سطح همکاری و فعالیت استادا بعضا اصلا زیاد نیست ولی بالاخره نظارتی میکنند.
خیلی ممنون. نه منظورم این است که استادی که زمینه اش مرتبط است و می تونه راهنمایی خیلی خوبی هم کند ولی دلیل اصلی که می خواهم همکاری کنم برای گرفتن هزینه کنفرانس است یا اینکه خودشون معمولا در آن کنفرانس شرکت می کنند این مقاله رو هم ارایه بدهند... اگه همکاری کنیم و تهش بگوید هزینه رو نمی دهد برام نمی ارزیده چون بدون اون هم می تونستم اون کار رو انجام بدهم. نمی دونم چجوری چنین چیزی رو باید مطرح کرد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: خیلی ممنون. نه منظورم این است که استادی که زمینه اش مرتبط است و می تونه راهنمایی خیلی خوبی هم کند ولی دلیل اصلی که می خواهم همکاری کنم برای گرفتن هزینه کنفرانس است یا اینکه خودشون معمولا در آن کنفرانس شرکت می کنند این مقاله رو هم ارایه بدهند... اگه همکاری کنیم و تهش بگوید هزینه رو نمی دهد برام نمی ارزیده چون بدون اون هم می تونستم اون کار رو انجام بدهم. نمی دونم چجوری چنین چیزی رو باید مطرح کرد.
خب اول کار بگید که از نظر مالی و ارائه حضوری توانایی ندارید. خیلی ها اینو راحت بیان می کنند. ضمن اینکه معمولا استادها یک دانشجو خودشون رو برای کمک به شما در نظر میگیرند و معمولا همین شخص مقاله رو ارائه میده و اسمش هم در مقاله میاد. در کل نمیشه گفت همیشه همینه اما این روندی که گفتم زیاد دیدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۴۲ ب.ظ
پَ اینا که گفتن شهرایی که اغتشاش نکردنو زودتر وصل میکنیم!!!!
برعکس شد که!!! یه روده راست تو شکم اینا نیست : ))))))))))))))))))
والا ما کل این مدتو به هوای اینکه اینترنتمونو زودتر وصل کنن دست به سینه نشسته بودیم و زل زده بودیم به قاب عکس بالا تابلو.
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۳:۱۵ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: ولی با لپتاپ مشکل دارم نه فقط من بقیه بچه ها هم اینجا اینجورین و با لپتاپ هنوز نتونستن وصل شن که عجیبه برای هممون
یعنی چی دقیقاً؟
الان شما کدوم نت واستون برگشته؟ cellular یا data network ؟
لپتاپتون رو با وای فای ای دی اس ال کانکت میکنید یا کابل یا..؟
اگه همه ی دیوایس ها با یک مدل شبکه کانکت میشن و بقول ادمین مشکل دی ان اس دارید
برید کامندپرومنت تایپ کنید ipconfig/flushdns
بعدشم جهت احتیاط به کامپیوتر منیجمنت برید از این مسیر:
Computer managmen > services & app > services
تو صفحه ی سرویس ها دنبال dns clint بگردید و روش راست کلیک کنید و ریستش کنید
اگه با اینا هم درست نشد مشکل دی ان اس نیست به احتمال زیاد
اختلاف سن مشکلی نیست اختلاف نسل چرا
۴ سال که دیگه این حرفا رو نداره
بنده رو ۷ سالم کراش زدم و هنوزم نتونستم رها بشم!
من انگار با بزرگتر از خودم راحت تر باشم! باید تست کنم!
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۱۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بذار کاربر خیام هم بیاد بعد بحث اصلی شروع شه ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
خیام بیشتر تو فیلد مخارج کار میکنه. با سن کار نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 30 آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۴۸ ب.ظ
پروفسور فضل الله رضا دیروز در سن ۱۰۵ سالگی درگذشت. آدم بزرگی بود پروفسور رضا. خیلیا نمیشناسنش اصن و هیچ ایدهای ندارن از کارهای ایشون...
خدا رحمت شون کنه و روحشون شاد....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 30 آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۸ ۰۸:۱۳ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: دکتر سمیعی گفته بودند اولین باری که وارد آلمان شدم شب رو روی نیمکت فلان پارک تا صبح کردم ولی بعد شدند دکتر سمیعی (برای همه انگار این مسیر ................................
امروز که داشتم ارسال ها رو نگاه میکردم، اسم شما رو دیدم. اگر اشتباه نکنم شما بودید که چند سال پیش شعرهای کوتاه و جملات مختصر و مفید ارسال میکردید. چقدر برخی از اونها خوب بود...
اهوم خودِ خودشم ... جالبه که فکر می کردم اصلا کسی نمی خونه یا شاید عناوین دیگر چه بسا موضوعات داغ تری باشند، ولی الان این بازخورد مثبت نشون داد که چقدر همه چیز متفاوت تر از تفکر آنی ماهاست ... ان شاءلله با برگشت اینترنت به روال قبل سعی می کنم مطالب کوتاهی رو که می خونم بازم اینجا قرارش بدم.
|