تالار گفتمان مانشت
یورو ۲۰۱۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

یورو ۲۰۱۲ - luna - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ

همون طور که گفتم ما تو زمین حرفامونو می زنیم Smile)))

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ

(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  همون طور که گفتم ما تو زمین حرفامونو می زنیم Smile)))
تو زمین حریف که حرفای قشنگی زدید. Tongue

یورو ۲۰۱۲ - luna - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ

البته بازی برگشت هنوز مونده.

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ

(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  البته بازی برگشت هنوز مونده.
تجربه نشون داده ایتالیایی ها حتی اگه تو فینال یورو هم با فضاحت ببازن بازم کم نمیارن. Tongue

(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  ما تا همین جاهم خیلی خوب کارکردیم. ولی ما نمی بازیم.
همین حرف سیاست شما رو نشون میده. فصل قبل واسه همه تیم ها کری میخوندید که تو اروپا عیارتونو نشون میدید ولی این فصل اینجوری حرف میزنید که اگه باختید هم حرفی برای گفتن داشته باشید.Smile

یورو ۲۰۱۲ - luna - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ

ولی ما تا الانم نشون دادیم. به هر حال باید قبول کرد که تیم ما چند سالی در اروپا فعال نبوده و کاملا هم از لحاظ مالی و بازیکن مشکل داشته. با توجه به داشته هاش تا الانم خیلی خوب بوده. نمیشه یه دفعه از صفر به صد رسید.

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ

(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  ولی ما تا الانم نشون دادیم. به هر حال باید قبول کرد که تیم ما چند سالی در اروپا فعال نبوده و کاملا هم از لحاظ مالی و بازیکن مشکل داشته. با توجه به داشته هاش تا الانم خیلی خوب بوده. نمیشه یه دفعه از صفر به صد رسید.
بله بله! توجیه های قبل از حذف. اگه برید مرحله بعد که میگید ببینید چه تیمی داریم. اگه هم نرید که دارید از الان زمینشو آماده می کنید.

RE: یورو ۲۰۱۲ - Ali-B - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ

واقعا یووه هرچقدر هم که از بایرن گل بخوره، چیزی از ارزشهاش کم نمیشه Tongue

یورو ۲۰۱۲ - luna - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ

هیچ وقت از ارزش های یووه کم نمیشه. به هر حال ما هنوز هم امیدواریم ولی حتی اگه حذف شیم هم از تیممون راضی هستیم.

RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ

(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  هیچ وقت از ارزش های یووه کم نمیشه. به هر حال ما هنوز هم امیدواریم ولی حتی اگه حذف شیم هم از تیممون راضی هستیم.
تیمی که به خاطر تبانی میره دسته دوم دیگه چه ارزشی داره؟!
جالبه شما که کری میخوندید برای بقیه تیم ها وقتی وارد میدون عمل شدید اگه حذف شید هم از تیمتون راضی هستید.Big Grin

یورو ۲۰۱۲ - mehdi.m2 - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ

بابا این تیما رو ول کنید فعلن رئال رو بچسبید که داره غوغا می کنه Big Grin
فقط رئال مادرید

یورو ۲۰۱۲ - luna - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ

باشه بابا. حالا شما خودتون چرا هیچ وقت در مورد تیم خودتون بحث نمی کنین. میگن یه طرفدار خوب طرفداریه که تیم خودشو تشویق کنه به بقیه کاری نداشته باشه. شما دقیقا برعکسین!

ریال خیلی خوبه ولی واسه قهرمانی شانسش از بارسا و بایرن کمتره. حالا بایرن که هفته دیگه حذف میشه البته.Big Grin

یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ

چون هدف من فقط بازی کردن با اعصاب شماست. Tongue

یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ

(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  میگن یه طرفدار خوب طرفداریه که تیم خودشو تشویق کنه به بقیه کاری نداشته باشه.

پس فکر کردین خیل عظیم (Smile) طرفدارای میلانی مانشت چرا چند وقته سکوت کردن و هیچ حرفی نمی زنن! واسه همینه دیگه! Big Grin وگرنه افشاگری‎های زیادی هست که میشه در مورد تیم‎هایی مثل رئال انجام داد! Tongue

(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  چون هدف من فقط بازی کردن با اعصاب شماست. Tongue

ولی حیف که هیچوقت به این هدف بزرگتون نائل نگردیدید! Big Grin

یورو ۲۰۱۲ - mehdi.m2 - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ

اولین تیم مرحله یک چهارم و شانس اول قهرمانی با بازیکن اقای گل رقابتها مشخص شد.Idea CoolBig GrinBig Grin
(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  باشه بابا. حالا شما خودتون چرا هیچ وقت در مورد تیم خودتون بحث نمی کنین. میگن یه طرفدار خوب طرفداریه که تیم خودشو تشویق کنه به بقیه کاری نداشته باشه. شما دقیقا برعکسین!
تیم ما قهرمان و لازم به بحث کردن ندارهTongue خوب شاید من یه طرفدار خوب نباشم.Big Grin(ولی من توش موندم چه جوری تشویق کنم مگه اون پستی که دادم همین کار نبود.من کجاش تیمای دیگه رو تخریب کردمHuh )

(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  ریال خیلی خوبه ولی واسه قهرمانی شانسش از بارسا و بایرن کمتره. حالا بایرن که هفته دیگه حذف میشه البته.Big Grin
جالبهHuh این چه شانسی که برا ما گذاشتی Huh از بایرن کمتره و بایرن هم حذف می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که رفتیم بالا ایشالله یه معجزه هم اتفاق بیوفته و یووه هم بیاد بالاBig Grin (ولی فک کنم محاله)Tongue

یورو ۲۰۱۲ - luna - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ

(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:  تیم ما قهرمان و لازم به بحث کردن ندارهTongue خوب شاید من یه طرفدار خوب نباشم.Big Grin(ولی من توش موندم چه جوری تشویق کنم مگه اون پستی که دادم همین کار نبود.من کجاش تیمای دیگه رو تخریب کردمHuh )
با شما نبودم. Big Grin
من نگفتم شانستون کمتر از تیم حذف شده است. گفتن شانستون کمتر از بایرنه. ولی بایرنم به یووه خورده دیگه شانس بیاره حذف نشه Big Grin