در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
منم بزارین زبان ۱۶/۶۶ ریاضی سفید مشترک ۴۰ تخصصی نرم ۵۲ منم فکر میکنم رتبم زیره ۱۵۰ میشه. اگه ریاضی یه ۱۰ درصدی زده بودم به زیره ۷۰ فکر میکردم... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: به نسبت فاصله از میانگین و پراکندگی ترازت تحت تاثیر قرار میگیره . مثلا اگه میانگین ۴۰ باشه و شما ۴۰ بزنی ترازت تو اون درس میشه ۵۰۰۰( البته اگه از ۱۰۰۰۰) باشه . هرچه قدر هم پراکندگی بیشتر باشه تاثیرش کمتر میشه .این حرف درسته اما باید توجه کنید که بالای ۱۵ هزار نفر در رشتهی ما هستند که در نهایت ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر امید قبولی دارند. پارسال در IT تا ربته ۷ هزار و خردهای مجاز شدند و دوستان اینطور که گفتند حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر هم شرکت کرده بودند؛ این یعنی اینکه میانگین یه درسی مثل مشترک الزاماً حدودای ۳۰ نیست اما کسی که پارسال سی و خردهای میزد، یک گام بلند برای گرفتن رتبه خوب رو برداشته بود. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز ۱۵۰ تا ۲۰۰ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز نه بابا من نگفتم ۷۷ یکی دیگه بود |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۷- mohammad-a بین ۵۰۰ تا ۶۰۰آقا دمت گرم؛ نخواستیم اگرم بخوام پرت و پلا بشم که اینقدر دیگه نمیشه پارسال که خیــــــلی بهتر از این بود |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - vahid70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ بین ۳۰ تا ۹۰ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: **************کاربران عزیز************ یعنی چی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰! من گفتم زیره ۱۵۰ عموجان! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - soheilazadvar - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: به نسبت فاصله از میانگین و پراکندگی ترازت تحت تاثیر قرار میگیره . مثلا اگه میانگین ۴۰ باشه و شما ۴۰ بزنی ترازت تو اون درس میشه ۵۰۰۰( البته اگه از ۱۰۰۰۰) باشه . هرچه قدر هم پراکندگی بیشتر باشه تاثیرش کمتر میشه .این حرف درسته اما باید توجه کنید که بالای ۱۵ هزار نفر در رشتهی ما هستند که در نهایت ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر امید قبولی دارند. میانگین ها که کلا پایینه ولی مسئله اینه که رتبه های بالا ، درصدهاشون از بقیه فاصله داره و بازم بین همونا یه عده قبول نمیشن |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: zahra2012 بین ۱۵۰ تا ۲۵۰عرض کردم تا ۲۰۰ آقای عمو هم گفتن زیر ۱۵۰ دقت کنید لطفا |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۱۱- Riemann بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ آقا شما دیگه خیلی ناامیدی من میگم پارسال با این درصدا حدودای ۲۰۰-۳۰۰ میومد امسال که ضریب تخصصی نرم ۴ شده بشه ۶۰۰ ؟!؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:خودت بگو(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: - Riemann بین ۶۰۰ تا ۷۰۰اومدیو نسازی داداش |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
Reimann اینو ببین یه چیزایی دستت میاد : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: ۱۱- Riemann بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ امسال تعداد شرکت کنندگان زیاده |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ)soheilazadvar نوشته شده توسط: میانگین ها که کلا پایینه ولی مسئله اینه که رتبه های بالا ، درصدهاشون از بقیه فاصله داره و بازم بین همونا یه عده قبول نمیشندرسته ولی فرمول محاسبهی تراز از ۵۰۰۰ حساب میکنه و بر حسب اینکه چقدر فاصله داشته باشید از میانگین، یه ضریبی در ۱۰۰۰ ضرب میشه و با این جمع میشه. مشکل بین رتبههای زیر ۴۰ هستش که شاید ۲۰ نمره تراز هم فاصله چند نفری ایجاد کنه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: داداش قربون دستت نسخه مارو هم بپیچ هادی بین ۱۰ تا ۸۰ |