گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - انرژی مثبت - ۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
دوستان قبلا هم گفته شده که بحث منابع و امثال اون در این تاپیک ها انجام نشه. اگر بحثی هست در جای خودش و در تالارخودش این طور هم این که مدیر مربوطه می تونن نظارت کنند که اشتباهی نباشه. هم این که دوستان بیشتری می بینن و نظر میدن. اگر مواردی که قبلا" هم گفته شده رعایت نشه ناچارا" مجبور می شیم مانع از ایجاد تاپیک هایی به این صورت بشیم. ان شالله به اونجا نرسه. ارسال دوم تاپیک زیر را مجدد مطالعه بفرمایید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
خب امروز میخوام منطقی رو شروع کنم میخوام همچین مثل بـــــــــرق تموم شه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
سلام معماری پوران و شروع کردم ولی خیلی خلاصه گفته زیاد توضیح نداده !! نمیدونم چکارش کنم ... دوستان راهنمایی کنن ... |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: سلامفصل اولشو رد کنی خوب میشه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - remove - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: دوستان سلام.سلام من وضعیت مشابه شما رو دارم! امسال قبول نشدم و سرکار هم میرم . پارسال هم می رفتم اما پاره وقت. امسال دیگه تمام وقت هستم. من کارمو تعطیل نمیکنم! درسته خیلی وقت گیره اما فک نمیکنم انرژی هم بگیره!!!! ۱/ بعضی وقتا تو درس خوندن اوووووونقدر خسته می شیم دلسرد میشیم اعتماد به نفسمونو از دست میدیم که نیـــــاااااز داریم از یه راهی این اعتماد بنفس رو دوباره بدست بیاریم. اینجاس که کار بهمون انرژِی میده! ۲/ این که صبح تا شب بشینیم تو خونه و درس بخونیم حوصله آدم سر میره! (دستکم من یکی اینجوری هستم) همین که از خونه بریم بیرون میتونه فکرمونو کمی آروم کنه! ۳/ وقتی امسال قبول نشدم زیاد ناراحت نبودم چون کار دارم ۴/ کارم برام مهم و دوستداشتنی هس، ارشد امسال نشد، سال بعد اما کارمو اگه از دست بدم؛ شاید دیگه نتونم بدستش بیارم من فقط شرایط خودمو گفتم، امیدوارم شما هم باتوجه به شرایطتون، بهترین تصمیم رو بگیرین موفق باشن |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
میخوام تا آخر شهریور کامپایلر و محاسبات عددی رو که تا حالا پاس نکردم + یه کم گسسته تموم کنم. یعنی کلا بفهمم چی به چیه. خوبه؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: میخوام تا آخر شهریور کامپایلر و محاسبات عددی رو که تا حالا پاس نکردم + یه کم گسسته تموم کنم. یعنی کلا بفهمم چی به چیه.خیلی خوبه من امروز یه کم گسسته خوندم اصن نا امید شدم :-s |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - b.kiani - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
سلام چون پارسال ریاضیار نخونده بودم تابستون رو اینا گذاشتم. تا امروز ریاضی مهندسی ،آمار،گسسته و نظریه کامل خوندم و زبان هم درس ۵ زبان تخصصی پارسه ام،این هفته میخام ریاضیار مرور کنم تا به حدی از تسلط برسم و از هفته آخر شهریور روش مز شروع کنم ایشالا... |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: خیلی خوبهمن چون یه کم توی گسسته تنبلی میکنم میخوام ویس یوسفی رو گوش کنم! اینکه یکی به آدم یاد بده آسون تره :ی خوبه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - IT93 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: میخوام تا آخر شهریور کامپایلر و محاسبات عددی رو که تا حالا پاس نکردم + یه کم گسسته تموم کنم. اگه بشه که خیلی جولو می افتید. میشه بگید روزی جند ساعت درس میخونید و اینکه جندتا کتاب و کامل کردید؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hiddenman - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
انشالله فصل ۴ os به زودی تموم میشه و امروزم اگه خدا بخواد ۱ فصل دیجیتال و همچنین ۱ درس زبان ولی کلا حجم مطالب زیاده و فرار |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
دوستان منم هادی هستم، دارم درس میخونم :دی (۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان پیتر لینز کدوم تالیفش بهتره ؟؟؟ کتاب و سولوشن پیتر لینز از همین سایت! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: سلام سلام معماری پوران چاپ جدیدش از بهترین کتاب های تستیه! شما ابتدا موریس مانو یا پترسن رو مطالعه کنید |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hiddenman - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ
یه فصل از انتقال داده مدرسان رو خوندم ولی نمیدونم خوندن این بهتره یا لینز ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: میشه بگید روزی جند ساعت درس میخونید و اینکه جندتا کتاب و کامل کردید؟ من هیچ کدومو ۱۰۰% تموم نکردم. از اینا فقط یکی دو فصل آخر مونده: مدار - معماری - نظریه - ساختمان - سیستم عامل - آمار اینا رو هم شروع کردم: کامپایلر - محاسبات - گسسته اینا رو هم تازه پاس کردم: پایگاه - طراحی برنامه سازی میمونه این: طراحی الگوریتم :ی هر وقت حسش باشه درس میخونم. یه وقتا ۶ ساعت یه وقتا هم اصلا نمی خونم! |