گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
هر کتابی برای سیتم خوبه مهم اینه که تو با زبونه کدوم نویسنده بیشتر ارتباط برقرار کنی سیستم مثل شبکه نیست که دو رفرنس زیاد تفاوت داشته باشن هموشون یه چیز گفتن به نظره من سیلبر یا استالینگز یا تننباوم همشون یه چیز گفتن و اینکه شما فقط باید درکشون کنین |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
من که رو سیستم عامل و نظریه خیلی حساب کردم به نظرم جزء شیرین ترینان! اصلا هرقت حس درس ندارم با اینا شروع میکنم. سیستم حقیقت انصافا خیلی روون و عالیه. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
خوبیش اینه که با تموم شدن معماری میتونم سیستم عاملی رو شروع کنم که بیشتر از معماری بلدمش تازه در کنار ساختمان داده که اونم ملموسه اصن |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: کلا ساختمان داده بچه خوبیهمن اصولا در بیشتر مواقع قاعدتن و عمدتن هرچی تست اشتباه از ساختمان داده بزنم به خاطر بی دقتی بوده. اونم چیزای مسخره. خوبن ایشالا |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - s.sharif - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
دوستان واقعا کسی بلد نیست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sarehkar - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
روزی ۶ تا تایم ۴۵ دقیقه ای میشه روزی ۴ و نیم ساعت جمعه ها هم که تعطیله ! برای تابستون خوبه اینقدر یا باید بیشتر باشه؟؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - par par_92 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
سلام. بچه ها این قدر در مورد کتابا بحث نکنین ساعت مطالعه+مبحث هایی که روزانه میخونیم و بگیم بهتر نیست؟؟؟ فقط و فقط یه نظر بود |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
فصل اول سیستم عامل حقیقت تموم شد. چقد خوبه این سیستم اصن حس میکنم برا امروز کلن بسه )) |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: چقد خوبه این سیستم اره عالی گفته حقیقت. میگم این اولاش نو کنکور نمیادا. بزن برو جلو (۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: برای تابستون خوبه اینقدر یا باید بیشتر باشه؟؟ بیشترش کن بنظرم... ۶ساعت مفید خوبه. تابستون وقت مناسبیه واسه پیشی گرفتن از رقبا |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - هانی الرضا - ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
تو زدن بعضی از تستهای بعضی از فصلهای بعضی از درسها مشکلاتی دارم. نقاط ضعف، تا اینجای کار: گسسته: همش! دی: ساختمان: - طراحی الگوریتم: بازگشتی شبکه: بخشهایی از مدولاسیون (با اینکه خیلی وقته نمیاد، اما خب باید خوند و زد!) مهندسی: - هوش: - (یعنی از این قشنگتر درس داریم؟) سیستم عامل: همروندی پایگاه داده: جبر و حساب رابطهای مدیریت: - معماری: هنوز تست نزدم. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: اره عالی گفته حقیقت. میگم این اولاش نو کنکور نمیادا. بزن برو جلوجدی ؟؟ ایول. آخه تستاش خیلی دری وریه )) منم در حد روخونی میخونم. آخه چیزای بدیهی میگه ))) |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
امروز من: ٢ ساعت بازی ٣ ساعت فیلم نمایشکاه بازی های رایانه ای + مهمونی و تفریح! ایشالا فردا با انرزی شروع میشه. کیبرد عربیه تقصیر من نیست! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: هوش: - (یعنی از این قشنگتر درس داریم؟)ببخشید میشه منو راهنمایی کنید واسه هوش؟ استادمون تا فصل۵ راسل درس داده.نا اونجاش مشکلی ندارم.خوب درس میداد.اما الان از ۶ به بعد از رو راسل میخونم هیچی نمیفهمم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
امروز بالاخره برنامهای که مینوشتم تموم شد. یه کم دیگه ریزه کاری داره فقط. یعنی از فردا پس فردا وقتم آزاد تر میشه البته همش مربوط به کنکور نمیشه، چون کارای دیگه جایگزین میشن |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - violet - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ
عه تبریک پس بلاخره این کارآموزی تموم شد ! سیستم عامل هم که فصل ۶ هستین حالا احتمالا :-" |