منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - byb - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
هوراااا قبول شدم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - farshid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
منم نرم افزار سمنان قبول شدم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - casmany - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
خدایا شکرت قبول شدم. |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Nimak2 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
: (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)bybآره حتما..اگه من قبول شدم حتما هستم..... [/quote] منم هستم البته اگه قبول بشم.. خدااااااااااااااااااااااااااااا |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - casmany - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
من تجارت الکترونیک قزوین قبول شدم. |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra1360 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
بچه ها قبول شدممممممممممممممممم علوم تحقیقات تهران خیلی خوشحالم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman405 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
۱۰ مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی / پردیس علوم و تحقیقات بوشهر ۶۳۶۵ ۶۲۵۱ ۴۲ ۵۳ ۴۰۰۰ قبول |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra1360 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)byb نوشته شده توسط: هوراااا قبول شدم کجا قبول شدی؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
بچه ها نتایج تون رو توی تایپیک مخصوصش بزارید |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
من نشدم.. حیفففففففففففففففففف به همتون تبریک میگم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam.sh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
تریک میگم به همه اونایی که قبول شدن |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - kati - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
خوش به حال اونایی که قبول شدن.از صمیم قلب بهتون تبریک می گم. ولی متاسفانه من قبول نشدم. |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - presidenthamid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
ترازم بوده ۶۰۴۰ ( قزوین ) آخرین نفر قبولی ۶۱۴۷ پردیس قزوین ۶۲۴۱ قبول نشدم |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - byb - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط:تهران جنوب..اطلاعاتو توی تاپیک قبولی های تکمیل گذاشتم(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)byb نوشته شده توسط: هوراااا قبول شدم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - miladonline - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
نتیجه اینجانب : مردود تبریک فراوان به همه دوستان قبول شده و آرزوی پیشرفت در همه ابعاد مادی و معنوی زندگی برای همه دوستان مانشتی عزیز در پناه حق |