|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 15 خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۷ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: این حس خوب رو برای همهتون آرزومندم![[تصویر: heart.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/heart.gif)
ما که عمو نمی شیم، عمه می شیم، همه چیم بارمون می کنن مثلا آره جون عمه ت ....، نمی فهمم عمه چه نقشی تو تربیت بچه داره! البته فعلا به این مقام نائل نشدم ولی خاله می شدم بهتر بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۲ ب.ظ
مهم ترین آدم زندگی شما همون آدمیه که بعد از خوندن این جمله اومد تو ذهنتون!
دوست داشتن اونقدرا هم پیچیده نیست...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: والا من زیاد ندیدم سواد رو با h-index بسنجند.
سواد رو هیچ جور نمیشه دقیق سنجید. فقط خدا میدونه کی سوادش بیشتره. ارزیابی پژوهشی اسمشو بزاریم بهتره
h index شاخص کاملی نیست متاسفانه و شاخص کامل نداریم و به همین خاطر میگم وجود سایت های اینچنینی میتونه مفید باشه.
طرف هیچ کار خاصی نمیکنه, فقط چون اسمش خورده رو جلد رساله یا پایان نامه ی یه مشت دانشجوی بدبخت! امتیاز جمع کرده و در گذر زمان تبدیل به پروفسور شده!
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: یه ماه پیش یه خانوم با ایندکس ۶ و شصت هفتاد سایتشن استادِ MIT شد، دستاورد دیگهای هم به جز ۳ تا پیپر اسم اولش نداشت.
منظورت از استاد چیه؟ یعنی مدرس ام آی تی شد؟ یا مرتبه علمیش استاد شد؟مگه میشه؟ شاید سهمیه بسیج داشته
قصد ازدواج نداره؟
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: دومیری گنجی رو از قبل شنیده بودم الان دوباره نگا کردم ایندکسش ۱۰۴ هست
داداش من صفحه اسکولار این بزرگوار رو هرچی show more میزنم تموم نمیشه : ) استنادهای مقالاتش رو نگاه کنی, همش چند تا اسم خاص میبینی. یه جوریه آدم حس میکنه گروهی به هم استناد میزنن!! اینکه میگم ایندکس منظورم یه ایندکس زلال و تر و تمیزه! نه دیمی!
در ضمن؛ غلط نکنم گوگل اسکولار خیلی خوب h index رو محاسبه نمیکنه. من اکانت ندارم شما اگه داری برو یه سر بزن ببین تو scopus هم همین ایندکسو داره طرف!
این داییمون علی الظاهر پروفسوری هم رد کرده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
دیگه باس با گالیله و نیوتن ترازش بگیریم
![[تصویر: 468404_tvva_screenshot_2019-06-05_داوود_...ٔ_آزاد.png]](https://img.manesht.ir/468404_tvva_screenshot_2019-06-05_داوود_دومیری_گنجی_-_ویکیپدیا،_دانشنامهٔ_آزاد.png)
(۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: ولی خب که چه.
الان صفحه گوگل اسکولار همین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو مثلاً با
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که ایندکسش حتی پایین تر هم هست بخوایم مقایسه کنیم؛
شما به پر استناد ترین آثار هردو نگاه کن و مقایسه کن! بهترین اثر این آقا ۵۰۰ تا سایتد بای خورده (که خیلیاشونم ایرانین), بهترین اثر نیومن ۱۸ هزارتا!
اخلاقی نیست؛ وگرنه معروف ترین و مقبول ترین اساتید کامپیوتر هم میشه بیاری و مقایسه کنه.
اینا همه نشون میده ما در کارهای پژوهشی تمرکزمون رو کارای ریز هست. (حالا به هر دلیلی؛ کمبود امکانات, قطب علم نبودن, جسارت نداشتن یا هرچی)
به همین خاطر نقش خیلی کمرنگی در پیشبرد علم داریم. و این مهم نیست؟ چه توقعی میشه از کشوری که در پیشبرد علم تقریباً هیچ کارست داشت؟ با شفافسازی میشه حباب پژوهش های ایرانی ( ! ) رو ترکوند و باد خیلیا رو خالی کرد! و شاید بشه واسه پژوهشگرای جوان حس رقابت ایجاد کرد.
در کل؛
با هر چیزی که واقع گرایی رو بیشتر کنه موافقم.
پ.ن: یه سرم به
بزنید, هرچند که نمیدونم چقدر معتبره! سه تا بیشتر ایرانی نداریم که دوتاشون ریاضین!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۰۲ ق.ظ
وام ازدواج به چه دردی میخوره جداً ؟
اطرافیانتون میگیرن کجا استفادش میکنن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۷ ق.ظ
پ کی ما شاسی بلند بخریم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ق.ظ
تا اینجاا,۳روز ار ۴روز تعطیلاتت رفتهه هر روزز سحررخیزز تر از دیروزمم. یکمم تعطیلاات بیشترر کنن همه مرع سخر میشن![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۰۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: وام ازدواج به چه دردی میخوره جداً ؟
اطرافیانتون میگیرن کجا استفادش میکنن؟
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۷ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: .. پ کی ما شاسی بلند بخریم؟ ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اختلافف طبقاتیی اینجامم هس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۵ ق.ظ
............................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۵ ق.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۷ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: پ کی ما شاسی بلند بخریم؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شاسی بلند چینی بدرد نمیخوره که.
Q7پسند هس؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۶ ق.ظ
...............................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۹ ق.ظ
اها پیدا کردم! لکسوس LX570 خب ۵۰ درصد مشکل حل شد فقط مونده یه ۱۶۸ هزار دلار به علاوه گمرکیش رو جور کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۹ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: اها پیدا کردم! لکسوس LX570 خب ۵۰ درصد مشکل حل شد فقط مونده یه ۱۶۸ هزار دلار به علاوه گمرکیش رو جور کنم ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
۵۰تا ی اوللش ک خ سریعع حل شد
و اماا سرعتت حل ۵۰تاای دومیی ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: و اماا سرعتت حل ۵۰تاای دومیی ؟![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
الان فقط می تونم بگم دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: و اماا سرعتت حل ۵۰تاای دومیی ؟![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
الان فقط می تونم بگم دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اونن موقهه مث پیکاان جوانانن گوچه ایی شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۳ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: اونن موقهه مث پیکاان جوانانن گوچه ایی شده![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
دیگه اون وقت باید بگم امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۶ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۳ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: اونن موقهه مث پیکاان جوانانن گوچه ایی شده![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
دیگه اون وقت باید بگم امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
چراا عاقلل کند کاریی ک باز اید ب کنعان
|