|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
بچه ها چقد خواب طلبکارید؟ ![]() من که از الان باید تا خود اردیبهشت بخوابم تا طلبم صاف صاف بشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - omidah - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ۱ اینطور که بنظر میاد درخت قرمز سیاه جزو منابع سازمان سنجش نیس پس احتمالا این سوالو حذف کنن. |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
فقط اون قسمتی که میگه توو هر مسیر باید تعداد سیاها برابر باشه یکم یجوریش میکنه، اما کجا گفته یک درمیون باید قرمز سیاه باشه؟ خیلی مباحث نخونده جلو چشمم رژه میرن خدایا بخیر بگذرون.... |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)omidah نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ۱ |آره استاد یوسفی هم گفت جزو مباحث نیسن درس نداد گفت اصلا جزو مباجحث it نیست اصلا نباید میدادن خیلی ساختم.ن نامردی بود دو تا هم صف لیست که هر ۵ سال ۱ بار اومده دادن نامردا |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
استاد یوسفی کی درس ندادن؟ ترم تابستان جلسه اخر درس دادن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)mohamad moo نوشته شده توسط: ۲log[n/4]+lognچی میشد؟ ============== این سوال بچه ها گزینه لوگ ان رادیکال ان هم تو گزینه ها بود؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ
ای بابا هرچی من میخام بحثو عوض کنم شماها دیگه دس برنمیدارین؟! مگه اولین امتحانه؟ بابا کم نبودن سوالایی که همه عالم و آدم میگفتن گزینه فلان درسته و سنجش یه گزینه دیگه رو درست اعلام کرده |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - flowerirani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: ۲log[n/4]+lognچی میشد؟ رادیکال n [/quote] [/quote] |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ
نبود. اون سوال که باز گشتی بود و یک برنامه جواب چی میشد؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - فانوووس - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
من میگم فلسفه درخت قرمز سیاه مگه این نیست که درخت متوازن باشه و حذف و اضافه ازش lon n بشه ...خب درخت با ۱۰۲۳ تا برگ متوازن و پره دیگه نیازی به گره ی قرمز نیست (۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: بچه ها لطفا یکم از سوالا سیستم عامل بگین سوال ۵ انداره TLB میخواست میشد ۲۳ تا : من اینو ۲۷ دروردم (((((
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: من میگم فلسفه درخت قرمز سیاه مگه این نیست که درخت متوازن باشه و حذف و اضافه ازش lon n بشه ...خب درخت با ۱۰۲۳ تا برگ متوازن و پره دیگه نیازی به گره ی قرمز نیست هوش چی ؟ سول شبیه سازی حرارت بود میشد گزینه ۱ گردایان .... جون من مطمعنم بقیه درست بودن ولی این گرادیان نمیدونم چیه |!نامردا این همه روش جستجو ندادن چه سوالات عحیبی دادن . سول گراف محدودین بدن شک میشد ۴ تا سول قانون بیز ۳۲ صدم سول یکسان سازی هم میشد یکسان سازی تابع ثابت با ثابت که غلطه کسی بیشتر میدونه بگه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: من میگم فلسفه درخت قرمز سیاه مگه این نیست که درخت متوازن باشه و حذف و اضافه ازش lon n بشه ...خب درخت با ۱۰۲۳ تا برگ متوازن و پره دیگه نیازی به گره ی قرمز نیستعدد های صورت سوالش یادته ؟ من یادم نیست |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
طراح سوال پایگاه کی بود؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali0281 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: طراح سوال پایگاه کی بود؟ هر کی بود خدا لعنتش کنه پایگاه بد سنگین داده بود من همش ۴ تا زدم نرمل سازی باید وابستگی بخشی حدف میکردی مشد سه تا جدول گزینه ۱ یادم نیس مقادرشو ABEFH , BCD , AG یه سول میشد min حقوق کارمندان یه سول میشد تولید کنندگانی که کمترین تعداد تولید رو داشتن در پروژه j2 اون سول اول هم کلید اصلی جداول اینا من گزینه ۴ زدم کلید درس تو جدوبل درس نیشد چون ۱ به n بود اونی هم که n به n بود یه موجودیت جدید باید ثبت میشد فقط شک برانگیز بود کلید استاد تو گروه درسی به عنوان کلید خارجی اینش شک داشت .... |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - razieh123 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: نبود. اون سوال که باز گشتی بود و یک برنامه جواب چی میشد؟من که زدم رادیکال n فک کنم درسته (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)ali0281 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: طراح سوال پایگاه کی بود؟ کلش شیش تا سوال بود , فقط چهار تا زدین ناراحتین ؟ والا خوش به حال شما ها |