![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
دوستان واسم دعا کنین دیشب بدجور تصادف کردم دعا کنید بتونم به درس برگردم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Soodabezare - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
بچه ها من امشب شب تولدمه از خدا می خوام همه توی کنکور بترکونیم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - javad94 - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام آقا حمید خدا بد نده؟؟؟؟ امیدوارم که بتونین دوباره به درس خوندن برگردین و ادامه راه رو برین... براتون آرزوی سلامتی و موفقیت رو دارم... شاد و موفق باشین. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
ای بابا خدا بد نده.ایشالله ک زودتر حالتون خوب میشه |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - aamitis - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
سلام چه تاپیکی ![]() هرکی یه چیزی میگه به همه حرفا کاری ندارم فقط اینکه"همه جلو هستن و خیلی خوندن" میشه بگید کدومتون چه درسیو کجاست و کدومو تموم کرده؟ الان ساعت مطالعاتیتونو به کجا رسوندید؟ چن ساعت میخونید؟ چه کار کنم ساعت مطالعاتیم رو بالا ببرم؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - violet - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
سلام به همه من یه مدتی هست که پستای مانشتو میخونم اما تاحالا پست نذاشته بودم نمیدونم دقیقا چقدر بهم کمک خواهد کرد که بیام تو این انجمن اما امیدوارم همه بتونیم به هم کمک کنیم ![]() من تا حالا تقریبا ۱/۴ منابع رو خوندم تو بعضی درسا بیشتر بعضیهاش کمتر امروز هم آزمون نصیر ثبت نام کردم نمیدونم خوب هست یا نه ولی فک میکنم به انگیزه پیدا کردنم کمک کنه علاوه بر اینکه فک کنم طراحای سوالاش هم خوب باشن ![]() خیلی خوبه که اینجا همه با اینکه رقیبن این همه به هم کمک میکنن امیدوارم منم بتونم تو این همه همیاری نقشی داشته باشم ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ)violet نوشته شده توسط: سلام به همه من یه مدتی هست که پستای مانشتو میخونم اما تاحالا پست نذاشته بودمایشالا که شما هم موفق میشین در کنار ماها ![]() شما هم دانشجوی IUT هستین ؟؟ من شمارو میشناسم ؟؟؟ :-" |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - violet - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
ممنون شما نیز هم موفق و پاینده باشیــــــــــــــــــد ![]() من که فک نمیکنم همو بشناسیم :-؟ فقط میدونم یه کتاب سیستم عامل الان جلوتون هست که به سختی بهش رسیدین :دی "هر اندیشه ای که در سر میپرورانید چیزیست حقیقی" پرنتیس مالفورد |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Menrva - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
سلام بچه ها خوشبحالتون شماها چقدفعالین و میخونین،من هی میخوام بخونم امروز فردا میکنم ![]() نمیدونم چرا همیشه از رتبه ۵ خوشم میومد... ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: نمیدونم چرا همیشه از رتبه ۵ خوشم میومد...منم از ۷ خیلی خوشم میاد ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - violet - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
منم قانعم از ۱۷ خوشم میاد ایشالله که برسیم بهش :دی من که انگیزه دارم :-" ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
من همیشه ار عدد ۸ خوشم میومده کلا اعداد زوج و دوسدارم از اعداد اولم بدم میاد بنظر عددای خودخواهی میرسن ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
امروز پس از مجاهدتهای فراوانی که در امر خرید کتاب شبکه حقیقت کردم، بالاخره متوجه گشتم که پسر خاله محترمم این کتاب رو داشته و کلی بساط شادی برفت و اکتون کتاب دارم ![]() کلا خیلی خوب بود ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - saeidkhan - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
سلام بچه ها حاتون چطورههههههه؟؟؟؟؟؟؟ منم عاشق رتبه ۳ ام . از خدا میخام که بهش برسم. بچه ها به نظرتون با خوندن سیستم عامل حقیقت میشه سوالای ای تی ۹۲ رو جواب داد؟ امروز نگاش کردم خیلی سخت بود!!!!!!! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
میشه کار نشد نداره ![]() |