![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ
بچه ها کسی جواب سوالات سیستم عامل آزاد ۹۰ آی تی رو داره؟؟؟ من دو تا سوال گیر کرذم... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ
من دیروز رفتم انقلاب آیتی۹۱ کلا نیست..نه توی هیچ کتابی نه به شکل دفترچه ![]() |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
کسایی که کنکورای سالای قبل رو خوندن میشه بگن معماری از کدوم فصلا و مباحث سوال میاد؟ من واسه دولتی مدیریت خوندم و الان خیلی سردر گمم ممنون از راهنماییتون |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - cnasoft - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
من امروز رفتم کتاب ۷سال کنکور ساد رو خریدم دوستان مال پارسال رو ۹۵۰۰ قیمت دادن ولی نسخه امسالش ماشالا ماشالا ۱۹ تومن شده! ولی ارزش داره چون از سال ۸۵ تا ۹۱ رو داره به زودی پاسخنامه ۹۱ رو که خیلی ها دنبالش بودن میذارم تو بخش خودش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)cnasoft نوشته شده توسط: من امروز رفتم کتاب ۷سال کنکور ساد رو خریدم آیتی یا کامپیوتر؟ چندتا جزوه ی خلاصه درس معماری- شبکه - ساختمان- گسسته و زبان پیدا کردم مربوط به پارسه دوران جمع بندی کنکور آزاد ممکنه به کار شمام بیاد |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
سلام دوستی که پاسخ سوالات سیستم عامل آی تی یا همون فناوری اطلاعات رو خواسته بود گذاشتم اینجاhttps://manesht.ir/forum/thread-7175-post-182710.html#pid182710 هرکی استفاده کرد دعام کنه که بقبولم کاش همه بچه مانشت قبول میشدیم خیلی حال میده یا علی |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)user22 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)cnasoft نوشته شده توسط: من امروز رفتم کتاب ۷سال کنکور ساد رو خریدم سلام مرسی از اینکه گذاشتید ولی نمیشه دانلود کرد |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: سلام دوستی که پاسخ سوالات سیستم عامل آی تی یا همون فناوری اطلاعات رو خواسته بود گذاشتم خدا خیرتون بده... خیلی دعاتون کردم... بازم ممنون |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
[/quote] آیتی یا کامپیوتر؟ چندتا جزوه ی خلاصه درس معماری- شبکه - ساختمان- گسسته و زبان پیدا کردم مربوط به پارسه دوران جمع بندی کنکور آزاد ممکنه به کار شمام بیاد [/quote] سلام مرسی از اینکه گذاشتید ولی نمیشه دانلود کرد [/quote] مشکلی نداره چک کردم ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
میشه یکی از دوستان پاسخ نامه آزاد ۹۱ کامپیوتر رو بزاره خدا خیرش بده |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - elham joon - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: میشه یکی از دوستان پاسخ نامه آزاد ۹۱ کامپیوتر رو بزاره ظاهرا دفترچه ازشد a دارم اشکال نداره؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arichoana - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ق.ظ
بچه تاریخ کنکور آی تی کی هست ؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tayyebe - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
دوستان من واسه سفارش کتاب مجموعه سوالات آزاد زنگ زدم به انتشارات ساد.گفتن فقط سوالات نرم افزار ۹۱ تو کتاب هست.آی تی و علوم کامپیوتر۹۱ نیست!!!!!!!!!! دوستان کتابی که شما میخونین داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
پاسخ نامه سوالات آزاد ۹۱ مهندسی کامپیوتر لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه صلوات هم برا قبولیم بفرستیذ اینجا هم میذارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تویه یه فایل زیپ هستش آپلود کمتر از یک دقیقه طول کشید امیدوارم براحتی دنلود کنید |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
اینقدر تو این تاپیک حرف استرس زده شد منم گررررررررررررررررررررررررررفتم |