منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra1360 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
تمام وجودم داره میلرزه . خدایا کمکمون کن |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - farshid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
. اینا گفتن ساعت ۱۵ حالا سر ساعت که لینک نمیزارن |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - kati - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)sohail0098 نوشته شده توسط: ۱۰ دقیقه دیگه مونده ،هی میام این سایت رو رفرش می کنم هر می رم اون سایت رو رفرش می کنم سایت مانشت دیرتر از سایت دانشگاه آزاد لود می شه!! |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - presidenthamid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
دقیقا شده مثل انتخاب واحد دانشگاه |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
سایت مانشتم سرعتش اومده پایین فکر کنم نتایج جای دیگه اعلام میشه |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - byb - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)sohail0098 نوشته شده توسط: من ایقدر که الان استرس دارم واسه کنکورش نداشتمدقیقا..... |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam.sh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
کارم شده رفرش کردن سایت مرکز آزمون خدایا ایشالا همه منتظران تکمیل ظرفیت را قبول بفرما ..... آمیییییییییییییییییییییین |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: . اگه دقت کرده باشید علاوه بر این که به تا علاقه دارند به ۱۵ هم علاقه دارند اگه منظورشون از این ۱۵ همون باشته که تا ۲۰ هست |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - byb - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ)sohail0098 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: . |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Sadeghq1 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
اومد نتایج |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
نیومد که ؟؟؟؟؟؟ العان که استرسمونو بیشتر کردن |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam.sh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
من قبول شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم رشته شهر محل آزموننننننننننننننننننننن خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
من همونی که می خاستم قبول شدم |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman4343 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
کانامه من با تهران جابجایی میشه...؟؟؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد بافت قبول شدم |