|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۴ ب.ظ
چه حساس! البته، خوب، طبیعیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۲ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۰۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: واای این مورد که خیلی سنگین تموم میشه واسه هرکسی. مخصوصا من...خیلی بهم برمیخوره کسی سین کنه و جواب نده... ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
جدیدا یاد گرفتن آنلاین میشن ولی سین نمیکنن!
ما هم که "last seen today at 9:57 PM" رو نمیبینیم ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
من که تو کل دوران تحصیلم حذف درس نکردم امروز یه نفرو حذف ترم کردم!!
خیلی حس خوبی داشت صحبت با اساتید غیر کامپیوتر و امضا گرفتن و .....
باشد که سر عقل بیاد بچمون!!
چرا بعضی از سریال ها تموم نمیشن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: یه مورد بی ربط هم بگم این وسط:
اگه از کسی خوشتون اومد و به هر دلیلی آمادگی نداشتین که مستقیما باهاش صحبت کنید ،سعی نکنید حسادتشُ برانگیزید!!
واضحتر اینکه اگه از یه دختر خانمی خوشتون میاد نرید جلوی چشمش با یه دختره دیگه صحبت کنید که مثلا غیرتی شه بیاد دنبالتون!
چون ممکنه اون دختر خانم لجبازتر از شما از آب دربیاد و جلو چشمتون بره با یه آقا پسره دیگه صحبت کنه و سر همین لج و لجبازی کلا منهدم شه داستان اصلی!
یا اصلا دلش بشکنه از اینکه شما رو با یه دختر دیگه دیده و اون حسی که بهتون داشتُ بی صدا دفن کنه!
اگه کسی رو دوست دارین و حس میکنین متقابلا یه احساسی هست دست رو دست نذارین.... بعضی وقتا انتظار و بلاتکلیفی واقعا دردناک میشه! ( حالا یکی اینارو باید به خودم بگه ها.... )
خب دیگه خیلی مامان بزرگی شد حرفام!
پایان.
خیلی پیچیده بود. برم فکر کنم ببینم یعنی دقیقا چطوری.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۳۴ ب.ظ
آه . . .
که چه سنگین میتپد
این روزگار من . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ
دلیل اینکه خانم ها به سریال های کره ای علاقه دارن به خاطر بار دراماتیکشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: آه . . .
که چه سنگین میتپد
این روزگار من . . .
داداش، دوستانه میگم. ارزششو نداره...
برو عشق و حالتو بکن بابااااااا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: آه . . .
که چه سنگین میتپد
این روزگار من . . .
داداش، دوستانه میگم. ارزششو نداره...
برو عشق و حالتو بکن بابااااااا.
من برای چیزایی که یهویی از خانواده م کم میشه غمگین میشم
نه برای عشق!
روزگار شخصی خودم مملو از موفقیت و خوشبختیه(واقعا میگم)
اما گاهی دیدن از دست دادن عزیزان . . .
البته از وقتی یادم میاد اینجوری بوده !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دلیل اینکه خانم ها به سریال های کره ای علاقه دارن به خاطر بار دراماتیکشه؟
سریال های کره ای تی وی که نه اصلا قشنگ نیستن ...
بخاطر خوشتیپ بودن بعضی بازیگران کره ای(هم خانم هم آقا ولی بیشتر آقا ) ..و اینکه وقتی بار منفی من زیاد میشه فیلم کره ای میبینم که پروانه ای بشم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۸:۰۶ ق.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: (02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دلیل اینکه خانم ها به سریال های کره ای علاقه دارن به خاطر بار دراماتیکشه؟
بخاطر خوشتیپ بودن بعضی بازیگران کره ای(هم خانم هم آقا ولی بیشتر آقا ) ..و اینکه وقتی بار منفی من زیاد میشه فیلم کره ای میبینم که پروانه ای بشم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
همون احساساتی بودن سریال های کره ای نمیشه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ب.ظ
یجوری دارم خراب میکنم که حداقل دو سه تا خواهر برادر بزرگتر واسه جمعش لازمه....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 03 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۰۸:۰۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: (02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دلیل اینکه خانم ها به سریال های کره ای علاقه دارن به خاطر بار دراماتیکشه؟
بخاطر خوشتیپ بودن بعضی بازیگران کره ای(هم خانم هم آقا ولی بیشتر آقا ) ..و اینکه وقتی بار منفی من زیاد میشه فیلم کره ای میبینم که پروانه ای بشم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
همون احساساتی بودن سریال های کره ای نمیشه؟
آره یه بخش زیادش همینه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کلا راجع به اکثر مسائل، برحسب تأثیرگذاری بازیگرش تا مدت مدیدی همه چی رو خوب میبینم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: (02 دى ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دلیل اینکه خانم ها به سریال های کره ای علاقه دارن به خاطر بار دراماتیکشه؟
ایرانیا از کره ای ها خوشتیپترن که ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (02 دى ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: صبحی که با خبر تصادف برادرت شروع بشه خود زهر ماره ماشین صفر که با هزار مصیبت خریده بود کلا از بین رفته و الان فقط منتظریم بیاد ببینیم خودش سالمه جاده های ایران نا امن ترین جاده های جهان هستن.
بلا به دور باشه.
انشالله همه چیز به خیر میگذره.
ما را بی خبر نگذارید.
به خیر گذشت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۶:۱۷ ب.ظ
والا مهران رجبی از ستاره ی کره ای که اسمش رو فرمودین خوشتیپ تره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 03 دى ۱۳۹۷ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۰۳ دى ۱۳۹۷ ۰۶:۱۷ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: والا مهران رجبی از ستاره ی کره ای که اسمش رو فرمودین خوشتیپ تره ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آره واقعااا نمیدونم چرا خوشتیپ ندیده بودمش ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) خوشبحال خانومش![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
پ.ن: دلم برای سریال های رضا عطاران خیلی تنگ میشه.. هنوز که هنوزه بعضی تیکه های فیلم بزنگاه و یا بعضی فیلم های دیگه اش رو میبینم خیلی شاد میشم.. ..هیچ وقت برام کهنه نمیشه فیلم هاش..
|