|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ب.ظ
چند وقت پیش دخترا میومدن تو تلگرام برای ازدواج چت میکردم باهام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۳۶ ب.ظ
چقدر اتفاق سخت داشتید همتون.
دیروز داشتم فکر میکردم اگه فلان جور میشد چقدر زندگی من بهتر بود. بعد به خودم گفتم حالا که نشده پس بیخیال و رفتم به ادامه کارام رسیدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ
اینکه بعضیا خودشون رو با رشته تحصیلیشون معرفی می کنن جالبه. هویت خودشون رو تو رشته شون میبینن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ
کاش میشد بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی رو دوبار زندگی کرد... بار اول رو برای تجربه و بار دوم رو به رسم 'آرامش' و 'عشق' زندگیش کرد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۱۲ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۷ ب.ظ
بین دوره زمانی ۲۰ الی ۳۰ سال فقط باید زن گرفت بقیش حاشیه است !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کاش میشد بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی رو دوبار زندگی کرد... بار اول رو برای تجربه و بار دوم رو به رسم 'آرامش' و 'عشق' زندگیش کرد.
۲۰ تا ۳۰ سالگی را باید به جای دو بار چند بار زندگی کرد، بار اول برای این که هنوز خامی جوانی داری و باید تجربه کنی، بار دوم برای این که تجربه هایی که کسب کردی را استفاده کنی، بار سوم برای این که راههای غلطی که به شکت رسیدن را دوباره نری.
من به شخصه برگردم به ۲۰ سالگی یک ساعت هم درس نمیخونم و سعی میکنم برم. جاب آفر داشتن اونموقع خیلی راحت تر از الان بود و خیلی از دوستام با همون کاردانی رفتن و الان در شرکت های به نام کار میکنن، منم نشستم اینجا دارم چای و ساقه طلایی میخورم! جوانی کجایی که یادت بخیر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 14 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: ۲۰ تا ۳۰ سالگی را باید به جای دو بار چند بار زندگی کرد، بار اول برای این که هنوز خامی جوانی داری و باید تجربه کنی، بار دوم برای این که تجربه هایی که کسب کردی را استفاده کنی، بار سوم برای این که راههای غلطی که به شکت رسیدن را دوباره نری.
من به شخصه برگردم به ۲۰ سالگی یک ساعت هم درس نمیخونم و سعی میکنم برم. جاب آفر داشتن اونموقع خیلی راحت تر از الان بود و خیلی از دوستام با همون کاردانی رفتن و الان در شرکت های به نام کار میکنن، منم نشستم اینجا دارم چای و ساقه طلایی میخورم! جوانی کجایی که یادت بخیر
حقوقشون چقدره؟؟ ببخشید اگه سوالم شخصیه. کنجکاوم بدونم
ماشاالله شما هم که ماهی بیست ملیون درآمد دارید.
ایشاالله خدا بیشترش کنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۶ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: حقوقشون چقدره؟؟ ببخشید اگه سوالم شخصیه. کنجکاوم بدونم
ایشاالله خدا بیشترش کنه.
حقیقتش من هرگز درباره حقوق و مسائل شخصی از نزدیکترین دوستانم هم سوال نمیپرسم. الان هم به خاطر این که به آرزوهاشون رسیدن و دارن در کارشون پیشرفت میکنند خوشحالم. همه چیز پول نیست، افرادی که در گوگل یا اپل یا .... کار میکنند بیشتر از این که به دنبال پول باشن، عاشق کارشون هستن. در صورتی که در ایران موقعیت شغلی این چنینی وجود نداره و صرفا کار میکنیم تا زندگی بگذره!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: کاش میشد بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی رو دوبار زندگی کرد... بار اول رو برای تجربه و بار دوم رو به رسم 'آرامش' و 'عشق' زندگیش کرد.
می خواستم بنویسم آره کاش برمیگشتم و از تجربه ای که الان دارم استفاده میکردم، دیدم همین الانشم خیلی برام سخته که به خیلی از تجربه هایی که رسیدم، درس های که گرفتم عمل کنم چه برسه به اینکه به سن پایینتری برمیگشتم... فهمیدم فقط هدفم این هست که فرصت بیشتری بگیرم...
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (14 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۶ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: حقوقشون چقدره؟؟ ببخشید اگه سوالم شخصیه. کنجکاوم بدونم
ایشاالله خدا بیشترش کنه.
حقیقتش من هرگز درباره حقوق و مسائل شخصی از نزدیکترین دوستانم هم سوال نمیپرسم. الان هم به خاطر این که به آرزوهاشون رسیدن و دارن در کارشون پیشرفت میکنند خوشحالم. همه چیز پول نیست، افرادی که در گوگل یا اپل یا .... کار میکنند بیشتر از این که به دنبال پول باشن، عاشق کارشون هستن. در صورتی که در ایران موقعیت شغلی این چنینی وجود نداره و صرفا کار میکنیم تا زندگی بگذره!
آره دقیقا !! یعنی فقط یه انتخاب متفاوت، باعث تفاوت فاحش براشون شده... نه اونا همچین فکری میکردن نه ما همچین وضعیتی رو برای خودمون متصور بودیم..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ
الان را بچسبین بعدا میگید کاش ۳۰ تا ۴۰ سالگی را دوبار زندگی میکردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hope_ - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ب.ظ
خوبه که بعضیها نمیخوان برگردن به گذشته.
ولی متاسفانه من حسرت برگشت به گذشته را دارم. البته با همین تفکری که الآن دارم.
میدونمم این حسرت هیچ فایده ای نداره ولی چه کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 14 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: خوبه که بعضیها نمیخوان برگردن به گذشته.
ولی متاسفانه من حسرت برگشت به گذشته را دارم. البته با همین تفکری که الآن دارم.
میدونمم این حسرت هیچ فایده ای نداره ولی چه کنم.
از این بعد رو درست زندگی کنید و تا جایی که میتونید جبران کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 15 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۴ ق.ظ
بعد جن هفته اومدیم۹۰ببینم
چقد غصه دار بود
|