یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
در دور گروهی برد و باخت در تک تک بازی هاخیلی مهم نیست! این که در نهایت صعود کنیم مهمه! مطمئنا در بازی های بعدی به راحتی جبران می کنیم! این که در هر زمان به چه بازی ای اهمیت بدیم خودش احتیاج به دید خاصی داره! مثلا برای ما اینکه رم رو ببریم خیلی اهمیت داشت! که ۴-۱ هم بردیم! حالا شمام یکم تمرکزتون رو روی لیگ خودتون بذارین که یکم رتبتون تو لیگ بهتر بشه. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: حالا شمام یکم تمرکزتون رو روی لیگ خودتون بذارین که یکم رتبتون تو لیگ بهتر بشه.گویا لیگ اسپانیا رو دنبال نمی کنید! یا شایدم آخرین بازی رئال رو فراموش کردید. ایرادی ندارخ، یادآوری می کنم: رئال ۵ - ۱ دپورتیو |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: حالا شمام یکم تمرکزتون رو روی لیگ خودتون بذارین که یکم رتبتون تو لیگ بهتر بشه.گویا لیگ اسپانیا رو دنبال نمی کنید! یا شایدم آخرین بازی رئال رو فراموش کردید. ایرادی ندارخ، یادآوری می کنم: اینکه به تیم ۱۶ام جدول ۵ تا گل زدین اونقدری اهمیت نداره که اختلاف ۸ امیتازیتون با تیم صدر جدول در هفته ۶ ام و همین طور رتبه ۶ امتون اهمیت داره! دیگه همین انقدر بد هست که لزومی نیست نتایج یووه رو در این فصل براتون بگم! البته می دونم که آرزوتون بود که لیگ اسپانیا رو دنبال نمی کردم! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: اینکه به تیم ۱۶ام جدول ۵ تا گل زدین اونقدری اهمیت نداره که اختلاف ۸ امیتازیتون با تیم صدر جدول در هفته ۶ ام و همین طور رتبه ۶ امتون اهمیت داره!تا جایی که ما میدونیم دپورتیو تیم ضعیفی نیست همونطور که رئال تو این رتبه باقی نمیمونه. شما تو اون لیگ ایتالیا (که به حد کافی راجع بهش صحبت شده) چنین عملکردی دارید ولی وقتی تو میادین جدی(نه اون لیگ ایتالیا!)حاضر میشید معلوم میشه چقدر قدرت داشتید. من آرزومه شما لالیگا رو دنبال کنید تا با قدرت های واقعی آشنا بشید و بفهمید تیمتون چه وضعیتی داره در مقابل غول های فعلی فوتبال! و دیگه انقدر طرفداری الکی نکنید(گرچه ما میدونیم که شما در شرایطی که تیمتون رفت دسته یک و همه بازیکناش رفتن تصور(!) میکردید که قدرتمند ترین تیم اروپاست) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - yaser_ilam_com - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:مادرید به دوران اوجش برگشته ،luna جان یکشنبه این فاصله قطعا کمتر میشه(13 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: حالا شمام یکم تمرکزتون رو روی لیگ خودتون بذارین که یکم رتبتون تو لیگ بهتر بشه.گویا لیگ اسپانیا رو دنبال نمی کنید! یا شایدم آخرین بازی رئال رو فراموش کردید. ایرادی ندارخ، یادآوری می کنم: ضمنا در مورد قدرت لیگ اسپانیا همین بس که در گروه C و D و G، بترتیب مالاگا ،مادرید و بارسا با ۶ امتیاز مقتدرانه اول گروهاشون قرار دارن و والنسیا بالاتر از مونیخ در رتبه دوم قرار داره و اتلتیکو مادرید قهرمان لیگ قبل اروپا محسوب میشه حالا شما بیا عملکرد تیمهای ایتالیایی رو در لیگ قهرمانان اروپا معرفی کنید آره شما تو روستاتون کدخدایید اما کو تا کدخدایی تو اروپا |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 14 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ
از همه جالب تر اینکه شما افتخارتون به جامی هست که سانتیاگو برنابیو یکی از موسساش هست!!! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تساوی دوم یونتوس!!! شما بهتره رو همون ایتالیا تمرکز کنید. لااقل میتونید اونجا مقامی چیزی بیارید. فعلا که یووه قهرمان فصل پیش رو ۳-۰ شکست داده و در آستانه حذفش قرار داده! چه تیمیه این تیم! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:تا حالا کجا بودید؟! اون زمانی که سه تا پشت سر هم مساوی کرد کجا بودید؟ تازه با چه تیمایی؟!(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تساوی دوم یونتوس!!! شما بهتره رو همون ایتالیا تمرکز کنید. لااقل میتونید اونجا مقامی چیزی بیارید.فعلا که یووه قهرمان فصل پیش رو ۳-۰ شکست داده و در آستانه حذفش قرار داده! چه تیمیه این تیم! همین الانم بعد از شاختار دومید. دقت کنید شاختار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: در دور گروهی برد و باخت در تک تک بازی هاخیلی مهم نیست! این که در نهایت صعود کنیم مهمه! مطمئنا در بازی های بعدی به راحتی جبران می کنیم! این که در هر زمان به چه بازی ای اهمیت بدیم خودش احتیاج به دید خاصی داره! مثلا برای ما اینکه رم رو ببریم خیلی اهمیت داشت! که ۴-۱ هم بردیم! حالا شمام یکم تمرکزتون رو روی لیگ خودتون بذارین که یکم رتبتون تو لیگ بهتر بشه. پست بالا نشون میده که اون موقع هم بودم! به جز مساوی با نورشلند که واقعا بد بود بقیه بازیهام خوب بودیم! شاختارم امسال خیلی بازی های خوبی کرده. بازی با چلسی هم یه بازی کاملا فوق العاده داشتیم! به هر حال همون طور که گفتم ما تو زمین خودمونو ثابت می کنیم! این پستم برای این زدم که یادتون باشه که ما در اروپا هم قوی هستیم! یادآوری: این چلسی سال پیش بارسا رو شکست داد! و بایرن مونیخ را نیز! و در مقابل ما هم یه بازی کاملا دفاعی داشت ولی ۳ تا گل خورد! راستی رئال همچنان ۸ امتیاز با صدرنشین اختلاف داره که! دیگه حتی اتلتیکو هم بالاتره ازش! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
فصل پیش تموم شده . قضاوت بر اساس فصل قبل همیشه کار غلطی بوده، خودتونم خوب میدونید اینو. دوما یه ماه و نیم شما خبری ازتون نبود. حالا که یه کاری تونستید بکنید اینطوری میگید؟! اگه حذف میشدید که صداتونم در نمیومد! سوما اون گروهی که شما بودید اصلا روتون میشه از صعود صحبت کنید؟! همین نشون میده شما سطح خودتون رو در حد شاختار میدونید. چهارما شما با اون لیگ داغونتون بهتره راجع به لیگ های دیگه چیزی نگید! (تبانی، تیم های ضعیف...) پنجما جوری حرف میزنید که انگار از قصد بازی های قبلی رو مساوی کردید و میتونستید ببرید! زورتون نرسید ببرید دیگه وگرنه نوردشیلند چیه که واسه بردش انرژی صرف بشه؟! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: فعلا که یووه قهرمان فصل پیش رو ۳-۰ شکست داده و در آستانه حذفش قرار داده! چه تیمیه این تیم! البته منم تبریک میگم ولی حتما مطلع هستین که فرصت زیادی برای شادی باقی نمونده! اگه داورها اجازه بدن تا دومین شکست این فصل تیمتون حدودا سه روز بیشتر باقی نمونده! پی نوشت: واقعا این رئال رئال که می کردن این بود؟ حالا لالیگا به کنار، در مورد گروه D واقعا حیف شد! من فکر می کردم دورتموند و آژاکس صعود می کنن! آدم این بازی دورتموند رو می بینه واقعا لذت می بره، یعنی هم منچسترسیتی و هم رئال باید دو دستی ۱۲ امتیاز تقدیم دورتموند می کردند که با شانس و اقبال شد ۸ امتیاز! رئال مادرید خیلی وقته نشون داده که هیچ حرفی واسه گفتن تو این جام نداره، همیشه از گروهش میاد بالا و تو بازی اول یا دوم حذفی میره کنار! تا هر کسی هم یه حرفی حرفی می زنه زود میگن ما ۹ بار قهرمان شدیم! بابا تـــموم شد اون دوران! گـــذشت! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: لبته منم تبریک میگم ولی حتما مطلع هستین که فرصت زیادی برای شادی باقی نمونده! اگه داورها اجازه بدن تا دومین شکست این فصل تیمتون حدودا سه روز بیشتر باقی نمونده!البته منم تبریک میگم! خیلی خوشحال شدم میلان در سی ال صعود کرد! ولی خوب بازی یکشنبه رو واقعا شرمندم! اون باخت به اینتر هم یک اتفاق بود که دیگه نمی افته! فقط امیدواریم الگری بعد بازی با یووه به سرنوشت دی متئو دچار نشه! در مورد غیبت من هم فقط اومدم بگم که اطلاع داشته باشین و یادتون نره! مگرنه ما تو زمین حرفمون رو زدیم و خواهیم زد! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
شما اول مالاگا رو ببرید بعد راجع به رئال قضاوت کنید! با اون گروه هاتون اصلا روتون میشه از صعود حرفی بزنید؟! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: فقط امیدواریم الگری بعد بازی با یووه به سرنوشت دی متئو دچار نشه! البته احتمالش هم کم نیست! (۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما اول مالاگا رو ببرید بعد راجع به رئال قضاوت کنید! بضاعت این فصل ما در حد باته بوریسوف هم نبود چه برسه به مالاگا! معلومه که از دومی تیمی که فقط اسم "میلان" رو همراهش داره راضی هستیم! من فکر می کنم بودجه این فصل رئال مادرید از کل بودجه میلان و یوونتوس و اینتر و... هم بیشتره! ما حتی توان خرید ذخیره رئال (کاکا) رو هم نداشتیم! اینطوری که نمیشه سطحی قضاوت کرد! اون چیزی که الان سواله باخت یک تیمی که در حد لیگ ایران هم تو نقل و انتقلات خرید نکرده به مالاگا نیست، بحث اینه که کلکسیون ستاره های میلیاردی چطور به زحمت داره تو گروه Cl اش دوم میشه و تو لالیگا هم سقف آرزوهاش اینه که بره بالای اتلتیکو مادرید! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
رئال درآمدش زیاده. اینکه شما درآمد ندارید مشکل خودتونه. بعد هم میخواستید ستاره هاتونو حراج نکنید که الان به فلاکت نیفتید. ضمن اینکه رئال چند سالی یه خرید بزرگ میکنه که چون جنجالش زیاده بقیه فکر میکنن رئال پر از ستاره است و اینا. سقف آرزو های رئال رو هم اشتباه فهمیدید. اینکه اینطور فکز میکنید چون هنوز به عظمت رئال پی نبردید. کاکا یه زمانی میلانی بود. این سوء مدیریت باشگاه میلانه که باعث شده به این بدبختی بیفته. |